Uitstekend!

Verwachting klopt! Prima verpakt en keurig geleverd.

Pakket is goed aangekomen zonder beschadigingen

We moeten het nog ophangen om te kijken of het werkt. Er zit geen materiaal bij de panelen waarmee je het kunt ophangen. We hebben hier nu zelf speciale lijm voor gekocht.

Na een telefoontje goed geholpen

goede kwaliteit, correct contact

Enkele akoestische platen besteld. Eerste bestelling online was niet gelukt, tweede keer pakte de betaling wel. Ik zag in mijn account nog steeds 2 orders staan en heb contact gezocht om te controleren dat er maar 1 order geleverd zou worden. Correct te woord gestaan door medewerker. Spullen waren een dag later binnen dan gehoopt, maar de kwaliteit was goed. De plaklaag van de akoestische platen hechten echt ontzettend goed.

Alles verliep prima

Zeer goed advies

Zeer snelle service

Specialistisch

Informatief en behulpzaam, Verdiepen zich in de situatie, (tram bij bijenstal) en geven advies naar de aard van het probleem, zijn niet uit op verkoop van het duurdere producten wat ook had gekund, maar willen het probleem verhelpen.

prima spul

+ nette spullen, goed verpakt, keurig op de hoogte gehouden van de levering. - het blijft duur materiaal

Bestelling super netjes afgehandeld

Na t bestellen kreeg ik netjes een email dat mijn bestelling groter was dan de voorraad. Dat had ik al gezien bij t bestellen op de site. Maar toch, netjes dat je n mail krijgt dat t wat langer gaat duren waarin ook n nieuwe leverdatum staat, die dan ook gewoon klopt.

Goed bereikbaar en vriendelijk personeel

Het gehele bestelproces was hier eenvoudig. Vragen kan je stellen via een whatsapp nummer, dus je weet waar je aan toe bent. De producten zijn van goede kwaliteit.

Beste, bij deze laat ik weten dat alles super goed verwoord is en heel duidelijk. Een woord, top.

snelle levering, en plezierig deskundig advies

snelle levering, en plezierig deskundig advies

Goede service en snelle levering

Komen hun afspraken goed na

Top advies, top service

Zeer goed advies ontvangen ivm het materiaal dat ik best kon gebruiken voor mijn project. Bestelling zeer snel geleverd.

Uitstekende service

Goed advies gekregen. Soepele communicatie. Product ook prima. Kortom volkomen tevreden.

Prima contact mbt aflevering

Ik had per ongeluk ophalen ipv vrrzenden ingevuld. Dit probleem is adequaat opgelost door initiatief van het bedrijf.

Gewoon goed, zoals he hoort

Goede website met overzichtelijke menu's. En vooral interessante producten.

Duidelijke webshop met snelle levering

Kon snel vinden wat i wilde in de wenshop. Betaling en verzending verliepen naar tevredenheid.

Goede website en persoonlijkse service

Snelle verzending, product als verwacht. Heel fijn dat er ook vanuit de website advies gegeven wordt, bijvoorbeeld welke soort lijm het beste bij een akoestisch paneel past.

Snel bezorgd, product was zoals verwacht!

Goed advies en prima service

Ik koop regelmatig materialen voor mijn boot. Het assortiment is uitgebreid en meestal snel en kosteloos geleverd.

Prima webshop maar waar is de communicatie?

Mis ik emails? Wanneer verzenden jullie? :-) Webshop zelf is prima

Prima webshop

Snel besteld en geleverd. Kwaliteit prima.

geen reactie op chat!

geen reactie op chat!

Het bestelde nog steeds niet geleverd

Nog steeds niet geleverd.

8 Franklinweg

Gorinchem 4207HZ

+31 (0)183 643 885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire