Persoonlijke aandacht en toch een webshops

Er was iets mis gegaan bij de levering door de besteldienst waar de Akoestiekwinkel op zich niets aan kon doen. We meldden dit bij Wieger en hij regelde een spoedbestelling en bood excuses aan. Zo fijn: een webwinkel en persoonlijke service! Overigens voldoen de platen ook helemaal aan onze verwachtingen. Dank!

proactieve hulp en goed product

Mijn vraag over het beste materiaal werd binnen 24 beantwoord en een proefmonster werd toegestuurd. De definitieve bestelling was binnen 2 dagen geleverd. Top Service

Behulpzaam klantenservice, hoge verzendkosten

Ik kwam op de website terecht en was via de chat met Pieter snel geinformeers over hetgeen ik nodig had. De verzendkosten vind ik wel wat hoog voor een stukje foam van 50x25 cm opgevouwen in een relatief klein doosje, dat zijn geen tarieven die PostNL of DHL hanteert.

Heel goede dienst naverkoop

Heel goede dienstverlening

Geen woorden voor, super bedrijf

De beste klantenservice die ik ooit heb mogen ontvangen. Van bij de keuze van het materiaal tot aan de levering gewoon geweldig Er zijn sterretjes te weinig om aan te vinken ! Top bedrijf! Een echte aanrader :o Top mannen ;)

prijs kwaliteit prima en zeer sterke service !!

Iets fout gegaan tijdens transport van de bestelling. Dit is heel snel en netjes op een bijzondere coulante wijze opgelost !!

Goed product en volgens afspraak geleverd.

Aankoop Meriford

Geweldig zoals de klant geholpen wordt Kennis van zaken is hoog Duidelijke tips gejregen

goede producten en top service

het bestelproces en afhandeling is prima, binnen 3 dagen verstuurd zoals beloofd. helaas was het geleverde product niet zoals verwacht maar de klantenservice is uitstekend. De volgende ochtend gelijk reactie en na kort overleg kreeg ik kostenloos nieuwe producten opgestuurd, zonder dat de verkeerde producten geretourneerd hoefden te worden.

Geweldig, wat een goede klantenservice

Voor mijn loopband was ik op zoek naar een goede isolatie zodat mijn buren geen last meer zouden hebben van mijn niet-zo-lichte-tred op dat ding maar ik wist niet goed wat ik nodig had. Heel fijn geholpen en ook nog wat tips hoe het nog te verbeteren was met dingen die niet in de winkel te koop waren. Heel fijn!

Ik ben zeer tevreden.

Alles in perfecte staat en op tijd geleverd. Ook vragen werden snel en met kennis van zaken beantwoord.

Duidelijk en goed advies.

Voor het plaatsen van een hobbytoestel is contactgeluid te verwachten richting de buren. Hieromtrent contact gehad met de akoestiekwinkel en hier een duidelijk en heldere reactie gekregen. De praktijk lateer moet zich bewijzen.

levering goed verzorgd en op tijd

Niks op aan te merken, zoals het hoort.

Het product: Ik heb de Akotherm Basic D40 verwerkt in het gehele plafond van de serre. 3 wanden glas, 1 wand baksteen en een tegelvloer. Voorheen kon je elkaar daar niet verstaan als er meer dan 1 persoon aan het woord was. Nu is dat akoestisch de fijnste plek om te zitten. Met die wetenschap een hoop D20 bij besteld om wat te testen met panelen in de woonkamer. De Akotherm Basic D20 heb ik gebruikt in de dempers van de wtw ventilatie. De originele met glaswol gevulde dempers vond ik maar niks, en ik ben verbluft door het verschil. Stand 2 met 280m³/h is nu even stil als voorheen stand 1 met 120m³/h. De webshop/service: De informatie was duidelijk. Het bestellen ging prima. De levering ging zoals afgesproken. De service was uitmuntend; een deel van de bestelling was niet helemaal goed aangekomen, maar na een telefoontje had het een dag later al in huis.

prima service

na vraag over proef materiaal tegen trillingen, kreeg ik ook advies en toezegging van ook proefstukje ander materiaal. Zo kon ik zelf goed kiezen. Zowel de stukjes als de uiteindelijke bestelling werden snel geleverd.

Prima geregeld allemaal

Prima, zoals het hoort.

Zending/ verpakking keurig geregeld klein probleempje wat direct opgelost werd.

duidelijke website met goede uitleg

bestelling geleverd conform afspraak

Super service en producten van hoge kwaliteit

Erg vriendelijke mensen en zeer behulpzaam. Super producten. Ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

Bestelling prima afgehandeld en vlot geleverd

Bestelling prima afgehandeld en vlot geleverd

Alles Top!

Duidelijke website met uitleg product. Snelle levering. Uitstekend product. Echt waar voor je geld.

Duidelijk, overzichtelijk

Duidelijke overzichtelijke en uitgebreide website. Prijzen zijn duidelijk, geen addertjes onder het gras. Goede service

Ging prima

Correcte order afhandeling!

Makkelijke webwinkel met goede informatie.

Voorraad webshop wijkt af van daadwerkelijk voorraad

Ik wilde Regufoam bestellen via de webshop. Omdat de voorraad 0 was volgens webshop heb ik niet besteld maar de volgende dag gebeld voor de verwachte levertijd. Toen blerk dat het alsnog wel voorradig was alsnog besteld en niet elders. Was volgens medewerker bekende fout in systeem.

8 Franklinweg

Gorinchem 4207HZ

+31 (0)183 643 885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire