prima bedrijf

ruime keus, goed advies, goede levering

prima advies en snelle levering

materiaal voor voorzetwand en vloer aangeschaft; prima advies en snelle levering

Goede uitleg

Trage levering

Duurde 4 werkdagen eer het spul verzonden werd. Vrij traag voor iets wat op voorraad is. Verder prima zaak.

Goede informatie goede klantvriendelijkheid top

Ben goed en snel geholpen, kreeg oprecht eerlijk advies en er worden geen duurde items aangesmeerd als dat niet nodig is. Men denk goed en objectief mee. Goede service achteraf was ik ook zeer tevreden over.

Nogal wat verbeterpunten

Goed product geleverd, maar hoge bijkomende (verzend- en administratie-)kosten en lange levertijd.

Goede producten en snelle levering

De geluidisolatie platen heb ik eerder toegepast in mijn sloep, dit werkt prima. Geluidreductie is erg goed, ook de zelfklevende laag houdt het goed, het zit er nu 5 jaar in en zit nog steeds prima.

Overzichtelijk en compleet assortiment

Overzichtelijk en compleet assortiment .

Overzichtelijke site, alles prima maar de verzendkosten van €12,- vind ik teveel...

product en besteld proces goed, geen inspraak / invloed op bezorgmoment

wat ik niet goed vind is dat je op het laatste moment (avond voor levering) een mail krijgt dat de volgende dag het product bezorgd wordt. je kan op geen enkele manier hierop reageren en moet zelf maar iets regelen om he product in ontvangst te nemen.

Duidelijke uitleg over toepassingen van de verschillende producten.

Het bestellen gaat heel eenvoudig door de goede voorlichting op de site. De bestelde isolatie was simpel op maat te maken en hecht zeer goed aan de motorkap/schutbord van mijn C2. En.. merkbare verbetering in de demping van het motorgeluid. Goed product dus.

Makkelijk, overzichtelijk en prima prijs/kwaliteit verhouding

Vooraf de bestelling heb ik telefonisch contact gehad voor een bestel advies. Duidelijke en heldere advisering van een bedrijf die weet waar het over gaat en wat ze verkopen. Voor ons is een bron van irritant bijgeluid van de koelkast in de woonkeuken aanzienlijk verminderd door het plaatsen van akoestiek panelen op de wand achter de koelkast.

Prima! Niks aan toe te voegen.

Verzending vertraagd bij Post.nl maar correct antwoord gekregen van de klantenservice

Duidelijke omschrijving, snel uitgeleverd.

De bestelde materialen zagen er goed uit, levering kostte een paar dagen maar was goed.

Snelle levering,uitstekende kwaliteit

Snelle en nauwkeurige levering.Meer STP merkproducten en het zou gewoon perfect zijn

Duidelijke productinformatie, probleemloze levering volgens afspraak.

Producten worden goed beschreven, met downloadbare brochures. Fijn dat ik eerst een monster van het Isolatieproduct toegestuurd kon krijgen. Vlotte levering.

Zorgvuldig

Duidelijke uitleg en communicatie

Heldere website, goede uitleg.

Goede hulp bij de keuze van de materialen die ik nodig had. Het boekje "Geluidsisolatie voor schepen en jachten" is enigszins verouderd.

Op een makkelijke manier alles te bestellen

Ik heb al eens een levering gehad, alles word netjes en zorgvuldig geleverd.

Afspraak is afspraak

Alles ging in één keer goed. Komt niet vaak voor bij webwinkels.

Vlotte bestelling op een duidelijke website. Perfecte levering in België!!!

Hele positieve eerste ervaring met deze webshop.

Gemakkelijke website, eenvoudig betaald en conform verwachting geleverd.

betrouwbaar

alles liep zoals je verwacht

Goed materiaal, maar raamwerkje/frame nog wel nodig

Mooie platen, isolatie geluid werkt, prima levering. Meer bestelling volgt denk ik na eerste plan.

8 Franklinweg

Gorinchem 4207HZ

+31 (0)183 643 885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire