Overzichtelijke site, alles prima maar de verzendkosten van €12,- vind ik teveel...

product en besteld proces goed, geen inspraak / invloed op bezorgmoment

wat ik niet goed vind is dat je op het laatste moment (avond voor levering) een mail krijgt dat de volgende dag het product bezorgd wordt. je kan op geen enkele manier hierop reageren en moet zelf maar iets regelen om he product in ontvangst te nemen.

Duidelijke uitleg over toepassingen van de verschillende producten.

Het bestellen gaat heel eenvoudig door de goede voorlichting op de site. De bestelde isolatie was simpel op maat te maken en hecht zeer goed aan de motorkap/schutbord van mijn C2. En.. merkbare verbetering in de demping van het motorgeluid. Goed product dus.

Makkelijk, overzichtelijk en prima prijs/kwaliteit verhouding

Vooraf de bestelling heb ik telefonisch contact gehad voor een bestel advies. Duidelijke en heldere advisering van een bedrijf die weet waar het over gaat en wat ze verkopen. Voor ons is een bron van irritant bijgeluid van de koelkast in de woonkeuken aanzienlijk verminderd door het plaatsen van akoestiek panelen op de wand achter de koelkast.

Prima! Niks aan toe te voegen.

Verzending vertraagd bij Post.nl maar correct antwoord gekregen van de klantenservice

Duidelijke omschrijving, snel uitgeleverd.

De bestelde materialen zagen er goed uit, levering kostte een paar dagen maar was goed.

Snelle levering,uitstekende kwaliteit

Snelle en nauwkeurige levering.Meer STP merkproducten en het zou gewoon perfect zijn

Duidelijke productinformatie, probleemloze levering volgens afspraak.

Producten worden goed beschreven, met downloadbare brochures. Fijn dat ik eerst een monster van het Isolatieproduct toegestuurd kon krijgen. Vlotte levering.

Zorgvuldig

Duidelijke uitleg en communicatie

Heldere website, goede uitleg.

Goede hulp bij de keuze van de materialen die ik nodig had. Het boekje "Geluidsisolatie voor schepen en jachten" is enigszins verouderd.

Op een makkelijke manier alles te bestellen

Ik heb al eens een levering gehad, alles word netjes en zorgvuldig geleverd.

Afspraak is afspraak

Alles ging in één keer goed. Komt niet vaak voor bij webwinkels.

Vlotte bestelling op een duidelijke website. Perfecte levering in België!!!

Hele positieve eerste ervaring met deze webshop.

Gemakkelijke website, eenvoudig betaald en conform verwachting geleverd.

betrouwbaar

alles liep zoals je verwacht

Goed materiaal, maar raamwerkje/frame nog wel nodig

Mooie platen, isolatie geluid werkt, prima levering. Meer bestelling volgt denk ik na eerste plan.

Krek wat ik zocht

Dempers besteld voor mijn nieuwe afzuigkap die wel erg veel lawaai maakt. Bestelling zeer vlug binnen. En een prima product dat ook echt effect heeft. Top.

goed verzorgt

Snelle levering, goede kwaliteit

Verrassend snel kwam het materiaal binnen. Uitstekende en zware kwaliteit van rubber strips voor onder de piano. Goed en degelijk akoestisch materiaal om achter de piano tegen de muur te klemmen. Ben er blij mee!

Prima product en snelle levering

Nette levering en product is wat je ervan mag verwachten.

Duidelijke uitleg

Ook per mail eerlijk advies

Produkt precies volgens de omschrijving en idd makkelijk te verwerken/plakken

Ik zocht voor mijn klassieker dempingsmateriaal en vond de site van deze leverancier. en vooral het filmpje was een aankoop-beslissende factor.

Goed advies, snelle levering

Goed advies gekregen over de producten die ik op het oog had. De levertijd zou 2 à 3 weken zijn maar 5 dagen later had ik het al binnen. Top.

Goed advies en snelle levering

Eerst gebeld om advies waar we welk product kunnen gebruiken. Dit al eerder in volle tevredenheid gedaan, op ons binnenvaartschip, om een vloer met zware matten te verzwaren en zo het trilling geluid te dempen. Ik zou graag nog mooie geluid dempende platen in het assortiment zien voor woonkamer de galm eruit te halen

8 Franklinweg

Gorinchem 4207HZ

+31 (0)183 643 885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire