Erg klantgericht

In de webshop bleek slechts 1 Flamex GW Akoestische Plaat | Dikte 25 mm 1000x600mm aanwezig te zijn, daar waar ik er 3 nodig had. Zonder problemen en vragen vanuit mijn kant werd voorgesteld om uit een 1200x600mm plaat een juiste maat te snijden en te leveren. De levering was ook nog eens zeer snel afgeleverd.

snelle afhandeling en levering

snelle afhandeling en levering

Zeer goed!!!

Zeer duidelijke uitleg op de site over het monteren van de bitumen plaatje om rijgeluiden te minimaliseren. Duidelijke site en snelle levering! Zeer tevreden!

TopTip winkel

Goede service, goede producten en altijd goed en snel contact via de app als je vragen hebt. Capje af. :)

Goede service en klantvriendelijk

Ik heb een Merfopol plaat bij de akoestiekwinkel gekocht. Nadat de plaat geleverd was, bleek het niet de juiste kleur te zijn. Ik weet niet wat er bij de bestelling mis is gegaan. Ik heb contact gezocht met de klantenservice hierover. Binnen 2 dagen hebben ze de plaat opgehaald en een nieuwe plaat in de juiste kleur geleverd. Ze lossen problemen snel op. Goede service en klantvriendelijk.

Fijne ondersteunende uitleg op de site zodat je het juiste product kunt zoeken!

Prettige site om je spullen op te bestellen. Ik heb voor mijn oldtimer een aantal dingen besteld. Die werden keurig op tijd geleverd.

Snel en goed

Goede producten en snel geleverd

Prima vanuit het bedrijf

Vanuit het bedrijf zelf ging het prima. Direct gehad toen het pakket weer terugkwam. Vanuit post nl wat minder....

Prima website, vlotte levering

Deskundige toelichting op alle producten. Eenvoudig om keuze te maken. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goed product, goede uitleg erover en snelle levering.

De geluidsisolatie matten voldoen prima. Ze werken zoals gezegd. Fijn dat de levering zo vlot ging.

Goed advies en snelle levering.

Na telefonisch advies Regufoam strip besteld om trilling en dreun van naaimachines op een tafel te verminderen. Na aanbrengen hiervan duidelijke verbetering, prima oplossing.

uitstekend materiaal en goede service

Al een paar keer zaken besteld hier voor de treatment van mijn Home Cinema, en ik ben uiterst tevreden. Kwaliteit van het geleverde materiaal is uitstekend, de levering is snel en goed verpakt. Ik had ook eens een vraag gesteld m.b.t. de verlijming van een produkt en ik heb snel een correct antwoord verkregen. Ik heb dus geen reden tot klagen

perfect

snel en goed gereageerd, top

Goed advies, heldere beschrijving

Advies gevraagd via mail, snelle en duidelijke reactie. Aldus besteld en snel ontvangen

Snelle verzending goed verpakt! Top

Mooi materiaal

Veel keuze en tips om geluid overlast aan te pakken,

prima produkt en redelijke prijs

keurig en vakkundig te word gestaan. De site is duidelijk

geluidsisolatie die echt werkt!

2,5 cm zwarte mat besteld en reduceert aanmerkelijk het geluid binnen in de cabine in mijn bestelauto. geplakt tegen het plafond.

Erg goed

Het geluid is beduidend zachter en minder fel

Goed product, scherpe prijs en snelle levering

Goed product, scherpe prijs en snelle levering

Goed product, senlle levering, keurig verpakt

Fijn product goed te verwerken goed advies op website

Geweldig product

Zeer snelle verzending. Klein aandachtspuntje: betere verpakking van het product (is teruggekoppeld met afdeling logistiek).

adequaat

Werd goed te woord gestaan, met aanvullende informatie.

Afspraak is afspraak

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Perfecte levering

Franklinweg 8

4207HZ Gorinchem

+31 (0)183 643 885

Over Akoestiekwinkel.nl

Akoestiekwinkel.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het leveren van akoestische oplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat producten zoals akoestische panelen, wand- en plafondbedekking, geluiddempende materialen, en accessoires voor geluidsisolatie. Akoestiekwinkel.nl biedt op maat gemaakte oplossingen die helpen bij het verbeteren van de geluidskwaliteit en het verminderen van geluidsoverlast, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.