Prima product, uitstekende service

De absorptiepanelen voor achter de piano werken uitstekend. Levering was snel en product zoals beschreven op de site. Contact met de medewerkers verliep zeer vriendelijk en soepel.

Dinsdag om product sample gevraagd. Woensdag geleverd woensdag bestelling gedaan en vrijdag met koerier geleverd. Goed contact via mail. Product als verwacht.

Prima webshop met heldere info

Duidelijke en toegankelijke websites. Snelle levering.

Prima site en mooi dat er advies en en voorbeelden op staan.

Prima site en mooi dat er advies en en voorbeelden op staan.

Uitstekende service

Snel besteld en snel geleverd

mooier geluid, vindt de buurman ook

Wij hebben twee platen besteld om het pianogeluid te dempen voor onze buurman. Helaas hebben die dat nauwelijks gedaan (zo heb ik zelf ook ondervonden). De platen doen dus onvoldoende waarvoor we ze hebben aangeschaft. We besloten de platen wél te houden omdat het geluid van de piano in onze kamer een stuk aangenamer klinkt: minder schel. Overigens grote complimenten voor de snelle levering (in de december nog wel)

Normale transactie, goede verpakking

Het akoestisch paneel lag op een pallet, de hoeken beschermd met karton, deze was verbogen, ook de doos, maar het paneel op het nippertje van niet ingedeukt dank zij de mousse binnenin, alles hangt dus af van de behandeling door de transporteur, maw hoeken beter beschermen.

top service. goed advies en vlotte bestelling

Ik moet nog een manier vinden om mijn warmtepomp van 100 kg stukje op te tillen, zodat ik de regufoam eronder kan schuiven. Nu kan ik nog niets zeggen over werking

Goed advies, snelle levering en uitstekend resultaat

Twee Selecta Grande plafondpanelen opgehangen in een ruimte van 3,5 bij 7 meter. Had in die ruimte, door de hoogte, behoorlijk wat last van galm. Dat kwam zeker ook het luisteren naar muziek niet ten goede. De panelen zijn bijzonder effectief! Nog telefonisch contact en installatieadvies gehad van de medewerkers van akoestiekwinkel. Vriendelijk en behulpzaam. Levering snel en netjes verpakt. Niets dan lof en voor een concurrerende prijs.

Beetje argwanend toch contact gezocht. Daarna heel erg blij

Zoveel geld voor een plaatje, en war als het joet het gewenste resultaat heeft. Toch even contact gezocht, en na duidelijk uitleg toch aangeschaft... We zijn erg blij met het resultaat, wat een rust uiteindelijk. Wij hadden dit echt nodig. Geen miskoop!

prima webshop

duidelijk en overzichtelijk

Goede ondersteuning zowel telefonisch als per mail.

Super resultaat met Regufoam paars

Ik heb Regufoam onder mijn luidsprekers toegepast. Mijn luidsprekers (MC Systemen 1.2, 35 kg) staan op een parketvloer die weer op een houten ondervloer/balken ligt. Jarenlang heb ik mijn luidsprekers Soundcare "spikes" gekoppeld aan de vloer. Fout dus. Via internet op Regufoam uitgekomen. Ik heb de paarse uitvoering in 25mm dik gekocht. Per luidspreker 4 stukken van 10 bij 10cm gemonteerd. Resultaat? Verbluffend. Details in de muziek die ik eerst niet hoorde, veel meer ruimte en lucht rond de instrumenten/stemmen. Zeer aan te bevelen.

Zeer tevreden klant

Uitstekende communicatie, snelle stalen service én levering. Uitstekende producten, zeer tevreden!

Professioneel

Ik kreeg eerst goed advies met ontwerp ideeën. Daarna materiaal besteld. Het werd de volgende dag al geleverd. (

correcte snelle levering

volgende dag al mijn boekje over geluidsisolatie op de boot in huis.

Heel blij met de deskundige advisering.

Omdat mijn buren last hebben van het geluid van mijn warmtepomp, ging ik op zoek naar maatregelen om het geluid te verminderen. Via de Consumentenbond kwam ik bij de Akoestiekwinkel. Zij hebben de bestbeoordeelde omkastingen. Ik belde op om advies te vragen. De medewerker vroeg door en wilde foto's zien. Hij zei al snel: dit gaat waarschijnlijk niet om geluid maar om contact-trilling, dat gaat u veel geld schelen. En inderdaad, in plaats mij een omkasting van €3200,00 te verkopen adviseerde hij anti-trillingsmateriaal van nog geen €100,00. En wat denk je: de overlast is behoorlijk verminderd. Het geluid dat de buren nu nog horen, is wél te verhelpen met oordoppen. En als de temperaturen weer zullen stijgen, horen ze waarschijnlijk niets meer.

Te lang moeten wachten

Slechte ervaring met bezorgen. Post.nl heeft diverse malen afspraak verzet, en uiteindelijk moest ik het ophalen op een bezorg punt. Zijn niet aan de deur geweest. Spullen waren op orde.

Snel geleverd voor een redelijke prijs

Snel geleverd voor een redelijke prijs

duidelijke informatie, goed spul

duidelijke informatie, goed spul

Overzichtelijk en uitgebreid aanbod

Akoestiekwinkel biedt een breed scala aan oplossingen voor geluidsreductie. Handig gerubriceerd per gebruiksdoel. Ze leveren kwaliteitsproducten en een betrouwbare verzending.

Bestelling verliep prima, proactieve werd gereageerd via WhatsApp

Bestelling verliep conform verwachting. Ik had daarnaast een vraag gesteld via WhatsApp, daar werd snel en goed op gereageerd.

Amazing webshop

This is my second project with Akoestiekwinkel they have amazing support team that takes the time to advice you with the perfect solutions for you needs.

materiaal is goed, afmetingen niet

op internet was te zien dat het artikel 1000 mm bij 1200 mm zou zijn. Als je maten zo exact (in mm) aangeeft, gaat de klant ervan uit dat deze maten heel precies kloppen. De maat van het artikel was echter 1000 mm bij 1195 mm. Jammer

Goed persoonlijk advies

Ik was op zoek naar geluidsisolatie voor onze muziekkamer waar een vleugel en drumstel in staan. De website is overzichtelijk, maar zeker het persoonlijke advies dat ik kreeg na het opsturen van de foto's van de kamer was erg goed. Ik heb 16 panelen akotherm facet, en 3 panelen flamex facet gekocht. Lijmen was erg makkelijk, het ziet er ook leuk uit in de kamer.

Franklinweg 8

4207HZ Gorinchem

+31 (0)183 643 885

Over Akoestiekwinkel.nl

Akoestiekwinkel.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het leveren van akoestische oplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat producten zoals akoestische panelen, wand- en plafondbedekking, geluiddempende materialen, en accessoires voor geluidsisolatie. Akoestiekwinkel.nl biedt op maat gemaakte oplossingen die helpen bij het verbeteren van de geluidskwaliteit en het verminderen van geluidsoverlast, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.