Reactie van het bedrijf
Beste Filip,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring met ons niet naar verwachting is verlopen.
Direct na uw bestelling hebben wij u geïnformeerd over de tijdelijke voorraaduitdaging en u verschillende opties geboden: het annuleren van uw bestelling, of het afwachten van de levering met een korting op het artikel als tegemoetkoming. U heeft aangegeven te willen wachten op de levering, wat wij uiteraard respecteren.
Wij hebben ons uiterste best gedaan om uw bestelling dezelfde dag na ontvangst te verzenden, en dat is gelukt. Helaas kan het verwerken van grote leveringen soms iets meer tijd in beslag nemen waardoor verzending op dezelfde dag als binnenkomst niet altijd lukt. We hebben u hiervan vooraf de hoogte gesteld, maar begrijpen dat dit niet altijd wenselijk is. Daarnaast is er een vertraging opgetreden bij de vervoerder. Hierop hebben wij helaas geen invloed, maar wij vinden dit uiteraard erg vervelend.
We begrijpen dat de vertraging voor u een grote impact heeft gehad, zeker gezien het belang van een tijdige levering voor uw privé-initiatief. Onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt.
Met vriendelijke groet,
Team Slowjuice.nl