Reactie van het bedrijf
Beste Marc,
Allereerst onze oprechte excuses voor de verwarring rondom uw bestelling. Het is absoluut niet onze bedoeling om onduidelijkheden te veroorzaken, en we begrijpen dat dit vervelend voor u is.
Om dit te verduidelijken: u heeft de Kuvings AUTO10S besteld, en in de advertentie staat "Kuvings AUTO10S + Boek", wat betekent dat het apparaat wordt geleverd met een boek. We begrijpen dat het symbool voor "plus" verwarring kan hebben veroorzaakt, waarvoor wij ons verontschuldigen. In de tekst en de foto's van de advertentie wordt echter niet gesproken over de AUTO10 Plus-serie.
De Kuvings AUTO10 Plus die u bedoelt, is momenteel helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland. Naar verwachting zal deze serie pas later dit jaar, mogelijk in de zomer, beschikbaar zijn. Op dit moment kunnen wij deze helaas nog niet voor u bestellen.
Wij betreuren het dat u de service als klantonvriendelijk heeft ervaren. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en wij zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst beter worden opgepakt.
Wij waarderen uw feedback en hopen dat u alsnog tevreden zult zijn met de kwaliteit van de Kuvings AUTO10S. Wenst u liever te retourneren dan kan dit altijd kosteloos binnen 30 dagen na aankoop.
Mocht u verdere vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groet,
Team Slowjuice.nl