Ouderwets goede service en contact

Bij het maken van een keus konden we Slowjuice bellen en we werden snel en goed geholpen. Ook na het ontvangen van het product had ik nog enkele vragen en die werden ook direct beantwoord. Ook de Slowjuicer voldeed aan onze verwachtingen. Kortom een aanrader!

Fijne communicatie

Top juicer!

Really all you need in a slow juicer. I've tried many, this one is very strong, the pulp is dry and you don't need to push your veg/fruit through with that stick thing because it goes by itself. Great value for price!

Leveringsbelofte meermaals niet nagekomen

Ik heb online een toestel gekocht dat in voorraad was en bij bestelling voor 16h daags erna geleverd zou worden. Bij opvolging en na mijn betaling bleek het toestel niet in voorraad. Het zou echter bij slowjuice diezelfde dag aankomen, waarop dan beloofd werd het in shipping te zetten, waardoor het vooralsnog op de beloofde dag geleverd zou worden, of maximaal 1 dag later. Vandaag gaat het toestel 3 dagen na beloofde deadline geleverd worden. In tussentijd kon ik kiezen om mijn aankoop te annuleren of 0% korting te krijgen op mijn volgende aankoop. Gezien 1 van de redenen tot aankoop van dit dure toestel de levering daags erna was omwille van een privé initiatief, compenseert dit ruimschoots niet de niet nagekomen verkoopsbelofte.

top klantendienst

De klantendienst heeft de harten overwonnen. Ze hebben altijd enorm hun best gedaan om de klant tevreden te stellen 10/10.

Fijne slowjuicer. Pompoen en gember gaan er prima door.

Voor het eerst via deze webshop besteld. Alleen de levering vond laat in de avond (om 22:18) plaats. Iets om daar rekening mee te houden dat de oplevering laat in de avond kan plaatsvinden. Voor de rest de slowjuicer al twee keer gebruikt en zeer tevreden over.

great

I have used Byzoo Zebra for 5 years on daily basis. It needed new drum as the old one started to surrender. I was happy to find a webstore who deals with spare parts. Delivery was fast.

Alles prima geregeld - er bestaat nog zoiets als service in deze barre tijden ! Dank !

s.b. - no comment - bedankt !

Great prices and fast delivery

I order a house appliance during the holidays and it arrived the next day. The price was better than Amazon

Goed advies gehad en super snelle levering. Echt aan te bevelen.

Snelle bezorging

Levering conform aanbod

Heb mijn Ninja Combi All-in-One Multicooker voor een gunstige prijs gekocht en netjes ontvangen.

Goede dienstverlening

Duidelijke handleiding, goede communicatie omtrent verzending

All ok

Quick and professional. Good product.

Mooi op tijd geleverd , en in de avond

Op tijd bezorgd, en in de avond

Heel tevreden!

Super blij met mijn slowjuicer! Levering is ook prima gegaan!

Geweldig!

Supersnelle levering en keurige bezorgdienst.

In één woord Fantastische apparaat.

Ik heb heel lang getwijfeld niet aan het apparaat maar aan de prijs. Maar het is het waard. Geweldig wat je voor terug krijgt. Ik raad het een ieder aan die nu nog twijfels hebben.

Mijn ervaring met deze machine,WOW wat een machine. Deze angel 8500 is top of de slowjuicers , en de prijs is zeker waard. Deze perst alle sappen eruit wat voor de twin gears komt. Een top machine dus koning onder slowjuicers zeker bedankt MVG Alexander van Doremalen

Product is goed maar toen ik bestelde kreeg ik een melding; "Voor 16 uur besteld volgende dag in dus

En ik had het besteld om 13.00 uur. Als je iets beloofd moet je het nakomen en anders gewoon niet beloven!!!!! Voor de rest was alles goed en dat is dan zo jammer, anders was het 5 sterren geweest. Volgende keer beter nadenken voordat je iets beloofd.

Zoals het hoort

Ik kwam langs in de winkel en werd snel en goed geholpen .

Snel, goed en mooi prijs dus PERFECT!

De beste voor onderdelen!!!

Teleurstellende ervaring

Geen track & trace code ontvangen terwijl dit wel beloofd werd. Vervolgens slecht advies gekregen mbt stickers die wel verwijderd moesten worden van het apparaat maar met geen mogelijkheid te verwijderen waren. Geen goede ervaring.

Kobaltstraat 2 A

1411 AM Naarden