Werkt fantastisch, en zeer gemakkelijk schoon te maken.

Quick service

Easy to order quick delivery

Het werkt echt heel goed!!

De Omega slowjuicer werkt precies naar toebehoren. Droge pulp, goed sap en makkelijk schoon te maken. Echt een aanrader!

Reddende engel in onderdelen

Fijn dat ik nog steeds onderdelen kan krijgen voor mijn blender. Slowjuice stelt niet teleur en heeft voor een schappelijke prijs een oplossing. Nu maar afwachten of het kunststof in dit nieuwe blendermes iets duurzamer is dan vorige keer. Van mijn vorige mes braken op een gegeven moment de tandjes af, die aansluiten op de aandrijfas van de blender.

goede degelijke machine

Machine werkt goed, perst alles heel goed uit de groente. Schoonmaken gaat ook goed omdat de delen goed uit elkaar te halen zijn. Heerlijk om mee te werken.

Perfect!

Besteld & volgende dag in huis, goed verpakt, wat wil je nog meer..?

Heel goed toestel... een aanrader...

Zeer lekker fruitsap, veel beter dan mij vorige oude sapcentrifuge.

Supersnelle service.

Blender ‘s ochtends besteld en werd diezelfde avond nog bezorgd. Ongelofelijk snel. Heel veel dank.

Top toestel

Ik ben heel tevreden , snelle levering. Toestel zelf verkt prima, is stil. Paar dagen thuis en draait elke dag. Is niet goed koop, maar zeker een aanrader. De beste die ik ooit heb gehad! Gewoon top!

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Vandaag besteld, morgen al in huis!

Snelle levering, heel tevreden.

Bestelling en verzending waren super snel. Heb een foutief product ontvangen maar na 1 mailtje werd dit voor me opgelost. Heb 3 dagen erna het juiste product thuis ontvangen. Fijne klantenservice ervaring.

Correct.

De video's zijn handig om een beslissing te maken.

handleiding in het engels en dat beheers ik niet

geen idee, de handleiding is in het engels dus ik moet eerst iemand zoeken die het me in het nederlands kan uitleggen: 1) hoe zet ik het apparaat in elkaar? 2) hoe gebruik ik het? 3) hoe maak ik het schoon? Bestaat er een nederlandstalige handleiding????

Bestelling en verzending liep niet geheel goed maar werden keurig gebeld en alles werd super geregeld. Volgende keer bestellen we zeker weer hier.

slowjuice.nl is prima, post NL iets minder

ik ben erg tevreden over slowjuice.nl | had bij mijn online bestelling een kleine vergissing begaan maar die werd onmiddellijk en zonder de minste problemen rechtgezet | post NL zou eerst de volgende dag leveren [= zaterdag] | die nacht kwam er echter een bericht dat het pas maandag zou zijn waardoor ik een halve dag verlof moest nemen op het werk | alle begrip dat het druk kan zijn maar wat ik niet goed versta is waarom jullie en post NL niet onmiddellijk de keuze laten om in een afhaalpunt te leveren | dan zou deze nodeloze verspilling van vakantiedagen niet nodig zijn .....

Alles is geweldig, geweldige site, snelle levering. Het was goedkoper om te bestellen dan bij Amazon. Ik begin met slowjuice ik heb ze tot nu toe pas 2 dagen gebruikt. Tot nu toe is alles geweldig.

Vlotte uitleg,degelijke serviceen supersnel in huis

Hele fijne services, goede eite

Goede site , veel uitleg en serieus super snelle levering..zondagavond 23.20 besteld, maandagavond 19.25 in huis!

Prima geleverd ..mooi op tijd en netjes aan de prijs. Zeer goed verpakt..Alleen jammer dat het in zo'n grote doos verpakt was voor zo'n klein ding. Anders 5 sterren..

top

prijs/kwaliteit perfect

Ik heb mijn bestelling ontvangen!

Na een misverstand heb ik mijn bestelling ontvangen. Hartelijk dank. Super service.

Mooi apparaat snel in huis

Snel geleverd en keurig bezorgd

helemaal goed.

Aardig persoon aan de telefoon met heldere uitleg over het product wat ik wilde kopen. Snelle verzending, goed verpakt.

Ik ben tevreden met mijn bestelling

De bestelling snel leveren en snel in behandeling als het product kapot was gegaan tijdens leveren. Ik ben heel erg blij en tevreden van….

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM