Excellent

Super friendly online service and order tracking. And the machine is TOP!

Ik had twee onderdelen besteld voor mijn Byzoo Rhino slowjuicer.

Snel en betrouwbaar

Goede en snelle levering binnen 24 uur. Goede site met veel informatie, groot assortiment en ruime keuze.

Top, vlot en snel

Zeer tevreden!

Duidelijke site, snelle levering

M’n onjuiste bestelling werd na mijn e-mail de eerstvolgende werkdag meteen geannuleerd en het geld stond de volgende dag weer op m’n rekening. M’n juiste bestelling was heel snel geleverd.

Snelle Levering

Ik heb mijn Tribest Freshline Sprouter binnen 1 dg nadat ik besteld heb al binnen. Dank jullie wel.

Mijn besteling geleverd naar mij huis niet.

Ik krijg niet mijn besteling op volgende dag zoals het beloofd was. Ik moest op derde dag mijn besteling zelf van een afhaalpunt halen.

Super tevreden

Snelle en goed verpakte levering.

Nu al super tevreden na 1ste gebruik

Je ziet direct dat het een stevige machine is en na het 1ste gebruik al ondervonden dat het op het aanrecht blijft staan om veel te gebruiken

Uitstekende service goede producten vlugge levering

Uitstekende service goede producten vlugge levering

De dag na de bestelling werd de slowjuice Gebracht. Nog niet gebruikt, apparaat ziet er mooi uit. Het receptenboekje stelt niet veel voor, jammer. Over de werking kan ik nog geen oordeel geven.

Fijn bedrijf super service! Heel blij met mijn nieuwe apparaat! Ik had een klein probleempje met een onderdeel dat hebben ze meteen opgelost!

Uitstekende service!

Super service. Na jaren was er een klein onderdeeltje van mijn slowjuicer stuk. Na wat gebel en gemail kreeg ik uiteindelijk het onderdeeltje gratis toegestuurd. Topservice. Mijn juicer doet het weer. Nog altijd heel blij mee.

Vooral een prima website én een snelle levering

Vooral een prima website én een snelle levering

Vlotte levering, prettige en zeer behulpzame klantenservice

Bestel op zondag, maandagavond al in huis. Duidelijke mails over waar mijn pakket was. En toevallig een hele mooie aanbieding. Alles wat super netjes verpakt.

Wast niet helemaal tevreden

Mijn bestellingen was gestuurd naar de andere kant van Nederland ,bij het sorteren is het behoorlijk fout gegaan, Bezorger kwam niet de afgesproken dag De dag erna kwam hij het afleveren De bezorger wilde het pakket op de stoep laten mijn moeder moest heb 2x verzoeken om het bij de deur te zetten Gezien dat het zwaar was lijkt mij opzet minst zo dicht mogelijk bij de deur af te leveren. Deze bedrijf begin te levering vanaf 17:30 Dat kwam erg beroerd uit omdat ik begin 18:00 met werk er is geen mogelijkheid om op een ander tijd te laten leveren... Slowjuice jullie moeten meer opties introduceren voor het bezorgen

Prima levering

Snel on huis

Potjes besteld voor het kiemen van zaden en bonen. Super snelle levering.

Goede en snelle service!

Het onderdeel voor mijn slowjuicer werd snel geleverd.

Goed product en hele snelle levering!

Goede prijs

Een bestelling geplaatst omdat de prijs aantrekkelijk was, pakket is goed aangekomen dus tot nu toe niets te klagen.

sprzedajecie towar którego nie macie w magazynach

wasz błąd kosztował mnie prawie 25 EUR. sprzedajecie towar, którego nie macie w magazynie. należność pobraliście od razu, pieniądze zwróciliście, ale na konto otrzymałem kwotę pomniejszoną o prowizję banku. wasz błąd - moja strata!!! jestem bardzo niezadowolony. 1 gwiazdka tylko za to, że w ogóle coś otrzymałem z powrotem. sądzę, że należy mi się rekompensata poniesionych kosztów.

• Would you recommend us? No

Voldoet aan alle verwachtingen

Blij met de snelle levering van mijn kiemtoren.

Te vroeg beoordeling gevraagd.

Voor de snelle levering : zondag besteld - maandag bezorgd - 5 sterren. In elkaar zetten olie kaars - 0 sterren: olielamp lont kon niet in lonthouder inzetten ( beter als dit al gedaan wordt door de verkoper ). Oliepers kon ik nog niet uitproberen. Beoordeling van oliepers - te vroeg gevraagd.

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM