Snelle verwerking tot aan bezorging van je bestelling

Vrijdag besteld de volgende dag bezorgd ☺ Krijg zelf een uur na mijn bestelling op gegeven te hebben al een bericht dat mijn pakket klaar staat voor afhaling Post.NL

Appareil pas reçu

Bonjour, Je ne saurais pas avoir d’expérience puisque je n’ai pas encore reçu l’appareil qui devrait être livré samedi.

Mooi duidelijk filmpje op de site, snelle levering

Goede service & vriendelijk

Heel fijn en vertrouwd winkelen op slowjuice.nl

Super snelle levering

Heel blij met onze nieuwe ninja kok. Dank voor de snelle levering!

snelle levering wel bijzonder was dat de bezorgservice de doos met de slowjuicer gewoon voor de deur hadden gezet, omdat wij niet thuis waren. voor een apparaat van 249 euro wel een risico

Snelle levering. Keurig verpakt.

Uitstekende service en snelle levering

Ook het retourbeleid is uitstekend

Prima service van begin tot levering.

Wij hadden een Biochef Quantum besteld, echter deze was niet meer voorradig en waarschijnlijk niet meer leverbaar ook. Als alternatief werd er voor dezelfde prijs een duurdere Kuvings EVO 820 geleverd. Wereldapparaat! Keurige service dus!

Geweldige zaak, mijn Ninja op zaterdag besteld en dinsdag ontvangen, was zeer goed verpakt en bezorgd door post.nl. Met Slowjuice heb ik goede ervaringen ondanks dat het mijn eerste bestelling is.

Heel snel in huis netjes verpakt en keurig bezorgd, fijn met een tracker en heel fijn is ook achteraf betalen en ik ben super blij met mijn ninja foodi hij is echt super

De slowjuicer zat na de 1e keer gebruik muurvast. Zeer snel erg netjes opgelost!

Snel geleverd en goed communicatie

Kan veel beter

Zeer attent dit verzoek. Vragen: -1 Is er een NL vertaling van gebruikswijze? -2 Wat is de garantie? -3 ik mis delen, nl: -SCREW -DRUM CAP Kunt u mij deze p.o. sturen dan kan ik verder . Hartelijke groet Ed Volbeda

Supersnel

Smorgens besteld en savonds in huis. Ook prima op de hoogte gehouden. Echt een aanrader.

Prima levering lekker snel

Op internet besteld en de volgende dag geleverd

Alles in orde

snell en verend

Zeer fijne juicer om gezondheid te verbeteren

Mijn eerste indrukken van de Kuvings 820 : - kwaliteit en techniek, dik in orde - gebruiksvriendelijk - Uitgebreide gebruiksaanwijzing - mooie receptenboeken en extra zeven bijgeleverd - niet goedkoop, maar wil je iets goed hebben, dan heeft dat zijn prijs en gaat het langer mee - snel geleverd , binnen 24 uur ( 3 tot 5 dagen levertijd is voor mij ook oké)

Makkelijk bestellen, probleemloos leveren

Zie bovenstaande

Minder tijd nodig om alles klaar te hebben. mooie design.

snelle en complete levering

snelle en complete levering. Apparaat 1x keer gebruikt. Het wijst zich vanzelf

Snelle levering, Mooi product en blij met de korting.

Super snelle levering en product helemaal naar wens

Super snelle levering en product helemaal naar wens!!

Deugdelijk apparaat snel geleverd

De website geeft duidelijke uitleg over de voordelen en mogelijkheden van de diverse apparaten, inclusief een handige vergelijkingstool. Levering was, volgens afspraak, de volgende dag.

Bestellen gaat goed maar…

Slow juicer besteld en vtv goed ingelezen, YouTube filmpjes gekeken. Vervolgens besloten om een aan te schaffen bij Slowjiocer.nl Een keuze gemaakt, besteld en betaald. De volgende dag belt men op met de mededeling dat het bestelde apparaat niet op voorraad was omdat / en er diverse problemen mee waren. Voorraad op de webshop is niet up to date. Als er problemen zijn met een apparaat bied deze dan niet aan en haal die uit de webshop.

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM