zeer goed

correcte levering en inderdaad binnen enkele dagen ontvangen

Vlotte service en snelle levering

Laagste prijsgarantie is bij Slowjuice zeker een laagste prijs garantie. Elders goedkoper gevonden, gemeld en de lagere prijs gefactureerd gekregen minus 5%. TOP

super snel en netjes

vriendelijk geholpen aan de telefoon daarna alles snel en keurig geregeld

Prima en snelle service.

Product werd snel geleverd voor een super prijs.

Prima service en snelle bezorging

Vriendelijk, meedenken, kundig, betaalbaar.

TOP

Ik wilde een Ninja Grill bestellen maar zag dat deze ergens anders goedkoper was, heb dit in een chat besproken en kreeg een mail met nog eens 20 % extra korting. Dat is toch Super!!! Heb mijn bestelling geplaatst en een dag later had ik mijn bestelling al in huis. Helemaal Top, dik tevreden. Slowjuice.nl staat bij mij op nr.1 onder de favorieten.

Vlot geleverd

Besteld, geleverd…zelfde dag ervaring? Dus aankoop en levering ok, uit de doos oke… nu nog gebruiken.

Snelle en goede levering

Maar het was jammer dat dit onderdeel al na een maand vervangen moest worden. Betere rubberen ringen zouden passend zijn voor zo’n duur apparaat.

Quick and easy to order

Good selection of quality products. I found everything that I needed...

Bestelling snel geleverd

Heel tevreden. Bestelling snel geleverd en eindelijk een bedrijf wat niet een doos in een doos in nog een doos stopt, maar gewoon heel simpel, de adressticker op de verpakking van het apparaat plakt. Scheelt mij enorm veel afval.

Naar verwachting

Bestellen is eenvoudig, bezorging was snel

mooi functioneel toestel

eenvoudig toestel degelijk en doet wat het belooft

Door mij bestelde product supersnel geleverd. Verder nog geen ervaring met overige service.

Een leuke webshop met aparte kookgerei.

Wordt snel en netjes afgeleverd.

Goed product, goede prijs snelle levering

Gewoon perfect

Erg makkelijk apart,bijna geluidloos en doet precies waarvoor hij is

perfekte support en snelle levering. Bedankt!

perfekte support en snelle levering. Bedankt!

Geweldige juicer, ik had eerst een philps slowjuicer, maar dat is in 1 woord PRUT. Deze evo 820 is geweldig! Juices soepel, zonder al te veel herrie, ben dik tevreden. Levering verliep ook spoedig en ik kon deze volgen via de trck & trace. Top service! (juicer is wel prijzig, maar dubbel en dwars waard)

gewoon goed!

Blij met de H100. Onbegrijpelijk dat mee geleverde documentatie in het Spaans is.

Na uitvoerig telefonisch contact blijkt het onmogelijk voor Slowjuice om een Nederlandse handleiding en receptenboekje op papier na te leveren. Ook in het Engels of Duits zou welkom zijn. De handleiding heb ik digitaal ontvangen maar is te uitgebreid om even af te drukken. Kennelijk is het te veel moeite om daar bij Hurom om te vragen. Jammer want vooral het receptenboek is inspirerend voor het gebruik van de H100 slow juicer. Ik hoop dat deze review een aanzet is om alsnog e.e.a. te corrigeren.

goede en snelle levering

top webshop

mooie duidelijke webshop; net geen 5 sterren....dit ivm het niet juist weergeven van de voorraad. wel hebben ze direct contact opgenomen....netjes toch. ook telefonisch waren ze direct bereikbaar.. zeer tevreden.

Vlot met leveren, heldere communicatie en klantgericht

Goed bereikbaar, goed advies en snelle levering

Goede, vriendelijke en snelle service!

Ik had jarenlang een Mattstone waar ik erg tevreden over was. Toen deze overleed voelde ik me erg ongelukkig zonder slowjuicer. Toen kwam ik de Rhino van Byzoo tegen en de uitleg en de prijs stonden me meteen aan. De beoordelingen trokken me over de streep dus snel besteld en de dag erna had ik mijn nieuwe vriend al in huis. En wat ben ik er blij mee!! Wat een fijn apparaat! Hij werkt snel, is super stil, levert heel veel sap op en is ook nog eens supersnel schoon! Het bijgeleverde boek is ook nog eens erg inspirerend en de 2 flessen een leuke bonus. Ik zeg; kopen!

Duidelijke product info en snelle levering.

Online de Piteba pers uitgezocht, en besteld. Werd vervolgens snel geleverd, zoals beloofd. Product voldoet aan de verwachtingen, maar moet wel ergens op vastgezet worden (een hulpplankje en 2 kleine lijmklemmen waren voldoende).

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM