Snelle levering, nette bestelprocedure

De droogoven is netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

Slowjuicer besteld, voor 17.00uur besteld volgende dag in huis, Track&trace code gaf aan dat de levering later zou zijn, vervolgens gebeld met slowjuice en zonder problemen hebben ze alles opgelost en was de juicer optijd geleverd, nogmaals bedankt, top!!

Alles bestens!

Blender war in Deutschland ausverkauft, dann hier gekauft und noch günstiger. Montag bestellt, Mittwoch war das Teil aus den Niederlanden da. Was will man mehr?!

Snelle levering alleen Spaanse / Portugese handleiding

De Machines was snel geleverd en voldoet aan de verwachting. Echter de handleiding en het receptenboekje was in het spaans/portugees. heb een mail gestuurd en ze hebben de handleiding in Engels via PDF opgestuurd. Helaas receptenboekje niet :-( Al met al gaat het om de machine niet om het receptenboekje, En de machine was goed

1 keer wat besteld, zeer snel geleverd. ben ook goed op de hoogte gehouden met info betreffende de verzending.

Op tijd geleverd

Na het plaatsen van mijn bestelling had geplaatst ben ik op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden

top

Netjes ontvangen en de volgende dag al in huis! Er wordt met plezier lekkere eigen gekweekte kiemen gekweekt en natuurlijk opgegeten.

Snelle sevice

Snelle service, en een mooie duidelijke website

Im glad I got spare parts for my slowjuicer. Just needed sealings and got Thema for my "Zebra".

Quick, reliable and cheap delivery. Exact the right parts.

Super service

Klantenservice reageert snel en kordaat. Product heel goed verpakt voor verzending en snel geleverd. Ik zou hier zo weer bestellen!

Snelle levering en top product! Erg blij!

klantvriendelijk en snel

Ik had een slowjuicer besteld die niet meer op voorraad was. Ik werd diezelfde middag nog teruggebeld en gemaild met een paar alternatieven. Na overleg besloten te kiezen voor het merk dat door henzelf wordt geproduceerd: reparatie makkelijk want in eigen huis en de kwaliteit hetzelfde. De volgende dag had ik het apparaat in huis, en het doet wat beloofd is. Zeer tevreden over de service van Slowjuice.nl

Heel goed. Goed geholpen en snel bezorgd .

Ik ben heel blij en tevreden over service en kwaliteit van het product. Super bedankt.

Snelle levering, goed verpakt, super dus.

Mooi apparaat, degelijk, snel geleverd, echt aan te bevelen.

We maken er gezonde sapjes mee. Veel opbrengst uit de groenten, apparaat maakt weinig geluid.

Zoals het hoort

Slowjuice heeft sowieso een uitgebreide productenlijn, heel duidelijk gerangschikt op de overzichtelijke site, competetief in prijzen en razendsnelle levering. Al met al doet slowjuice wat het belooft, en dat is zoals het hoort.

Top Bedrijf.

Wat beloofde, houd zijn woord.

Netjes voor mekaar.

Product voldoet aan verwachting. Levering mooi op tijd.

Perfecte plek om te vergelijken en te kopen

We vonden slowjuice.nl een hele goede plek om ons te helpen bij de aanschaf van een juicer. Vooral de videos vonden we heel fijn om een beeld te krijgen bij de producten.

Ontevreden

2 dingen besteld en ontvangen waarvan 1 ding niet klopte met wat besteld was. Andere was kiemglas waarvan de deksel lekt. Kortom ontevreden

Fijn bedrijf

Prima producten. goed bereikbaar en vriendelijke klantenservice. Deze webwinkel is een uitschieter naar boven.

Fantastische slowjuicer Angel 7500 en dito service

Een zeer goede slowjuicer Angel 7500, werkt perfect, zeer weinig geluid en zalige groentensapjes. Ik gebruik de juicer minimaal 2x per dag. De juicer is zeer makkelijk schoon te maken. Ik had bij de bestelling iets vergeten aan te kruisen, maar dat werd na een telefoontje direct hersteld. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan!

Super bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is prima ik had een bestelling gedaan en die hadden ze verkeert om gedaan ik had twee potten moeten krijgen maar kreeg twee zakjes zaad gebeld en de volgende dag werd mijn tweede pot geleverd en het zakje zaad mocht ik houden super snel en netjes opgelost.

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM