Snel en professioneel

Goed!

goede site

goed aanbod maar jammer dat gegevens op de website niet actueel zijn

ik bestelde een toestel dat, naar later bleek, niet meer leverbaar was. Mits toeslag kon ik een andere toestel bestellen. Heel jammer dat dergelijke praktijken zomaar kunnen.

Fast and customer friendly service

My order was processed fast and I was approached personally to clarify some questions. And I’m happy with the new juicer

Makkelijk in gebruik

Het is een juicer die je makkelijk in en uit elkaar doet en die makkelijk schoon te houden is.. De pulp had droger gekund. Er gaat hier wat sapopbrengst verloren. Stipte levering, goed verpakt.

Received the wrong seeds.

I received the wrong seeds. I have sent a message to Customer service, and have received no response.

• Would you recommend us? No

Quick and reliable with tracking updates

Produkt snel bezorgd met up-to-date tracking. Een aanrader.

Prima en snel

Pakket zou maandag worden afgeleverd maar kwam zaterdag al aan.

Fijn!

Na ontzettend lang onderzoek en de overstap naar een slowjuicer heb ik voor de Byzoo gekozen. Een erg fijn, mooi en krachtig apparaat die goed in gebruik is, veel extra's heeft en vooral erg goed doet wat ie beloofd. Een aanrader! Ik ben er super blij mee

Very good service!

Excelent!

voldoet aan verwachting

Byzoo SV2 Sous Vide besteld, dit is de enige prijs-gunstige Sous Vide met een rvs binnen-bak dus waar geen coating van giftig PFASS op zit als je ook het milieu wilt beschermen. Geen Stick gekozen omdat een waterbad energie-gunstig is, direct gereed voor gebruik, niet ontkalkt hoeft te worden en veel betere reviews heeft.

Niks op te merken !!!

Kiemen van zaad duidelijk uitgelegd

Behalve de betaalbare kiempotten ook erg duidelijk uitgelegd hoe het kiemen moet gebeuren

Zeer snelle levering Website met veel info Toestel voldoet aan verwachtingen (Hurom H26)

kan niet beter

gewoon super. Veel uitleg over de verschillende producten en ook echt tevreden met mijn aankoop. snelle reactie en snelle levering.

Goede product omschrijving en snelle correcte levering.

Mooie slowjuicer welke een sieraad op mijn aanrecht is. Hij doet zijn werk op een rustige geluidsarme wijze. Wij hadden nog geen ervaring met een slowjuicer, maar hij is perfect. Een minpuntje is dat de beschrijving van het apparaat alleen maar in het Engelstalig is. Verder zijn wij er heel blij mee en gaan er graag mee aan de slag.

Goedkoop en snel geleverd

Gewoon snel en goed

Gewoon prima snelle levering

Zeer tevreden over de levering

Ik ben zeer tevreden over de manier van communiceren en de snelle levering. Het product ziet er goed uit, en de gebruiksaanwijzing is heel duidelijk uitgelegd. We gaan het dit weekend uitproberen. Het moet goed komen.

Vorige versie was beter

Ik had eerst de "bovenlader" zebra dus. Veel fijner apparaat en werkt sneller.

Snel leveren

Best prijs voor de product

ben geholpen.

nvt

Netjes behandeld

Was niet op voorraad terwijl de site dat niet aangaf. Verder prima en netjes afgehandeld

Tevreden

Snelle afhandeling! Mijn gekozen kleur was niet op vooraad en ik werd snel gebeld voor een oplossing.

Uitgebreid productaanbod en snel geleverd

Ik zocht een slowjuicer voor klein professioneel gebruik. Bij slowjuice.nl een mooi uitgebreid productaanbod met duidelijke beschrijvingen zodat een keuze maken, heel eenvoudig was. Levering ging snel. Van moment van bestellen tot levering thuis goed op de hoogte gehouden van voortgang.

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM