Eerlijke web shop

Snelle levering. Goed verpakt. Product naar wens. Wat wil je nog meer?

Is precies het apparaat dat ik nodig had!

Puur. Eenvoudige bediening. Zelfs drie filters!Super snel geleverd. Fantastische prijs - kwaliteit verhouding!!!

Zeer goede klanten service en snel bezorgd

Gemengd

Het retour adres zou mij per e-mail toegezonden worden, maar ik heb nog niets ontvangen. De accessoires die bij mijn aankoop, (die op voorraad was, maar niet voorradig bleek) werden gesuggereerd, bleken niet eens te passen en niet daarvoor geschikt. Dat was misleiding, dus teleurstelling en bovenal, beschikt het bedrijf niet eens over de juiste accessoires! Erg spijtig, want de juffrouw van hun klantenservice deed wel haar best. Hopelijk ontvang ik snel de retour gegevens?

Zeer snelle bezorging en goede producten .

Bestelling verliep vlot

Bestelling verliep vlot. Produit is perfect en de prijs competitief.

Correct en excellente communicatie

Door drukte bij de verkoop heb ik iets langer moeten wachten. Maar dit werd heel goed gecommuniceerd door het bedrijf. Mijn verbazing dus als het dan toch 6 dagen na het te bestellen hier aankwam.

Enorme doos voor een borsteltje

Een borsteltje besteld dat makkelijk in een bubbeltjesenvelop had gepast. Werd echter verstuurd in een doos groot genoeg om 2 pakken A4 papier in te doen.

Geweldig!!!

Zooo’n snelle bezorging heb ik nog nooit Meegemaakt . S’avonds om 21.00 uur besteld ,, de volgende dag s’avonds om 19.30 uur bezorgd . Top !

Snelle service, goede kwaliteit. MAAR verzendkosten véél te hoog!

Snelle service, goede kwaliteit. MAAR verzendkosten véél te hoog!

Zeer snelle service. Super tevreden

Zeer snelle levering, goede prijs

Goede site. Snelle levering Mooi product

Besteld en direct verzonden.

De service is goed, maar ik twijfel nog over hoe het op lange termijn zal werken

Ik bestelde twee fermentatie-potten, merk Killner (gewone weckpotten met schroefdeksel met ventieltje ), maar de deksels leken niet perfect te sluiten. Waarschijnlijk lekt vocht vanuit de pot door het ventiel naar buiten als je de pot op zijn kop houdt. Nu, na een paar weken gaat het fermentatie-proces nog steeds perfect. De ene pot bevat een aanzet tot een hot sweet-and sour pepesaus, die moet nog even een paar maanden. De andere daikon kimchi, die is wel ongeveer rijp. Die smaakt ook zoals ik hem eerder maakte. Of de ventielmethode ook nog goed blijft werken voor een lange termijn fermentatie weet ik uiteraard niet, De service was verder prima.

Brilliant

I am so happy with my new juicer. It arrived really fast, it works perfectly, it doesn't make much noise, my first juice was delicious, the communication with the slowjuice.nl company beforehand was perfect and friendly and there are nice little presents in addition to the juicer in the box. Honestly, it is all brilliant. I would recommand it to anyone to buy a juicer from you. Now I just hope it will last for many many years. It seems pretty sturdy. Thanks!

Good service

They give good advice and have friendly staff

heel bijzondere ervaring met de goede levering en de kwaliteit van de juicer.

Leuk om te zien waar de transportwagen was, en ook leuk om te zien waar ze vlakbij een klein stukje verkeerd reden. De juicer werkt met een voor mij nieuw fantastisch principe, en daarom moet ik nog veel ontdekken, en dat vind ik ook leuk.

Ik had niet verwacht dat de levering zo lang duurde

De product was niet niet op voorraad maar op de website stond dat opvoorraad is .dat vind Ik niet netjes . Niemand heeft mij geinformeerd totdat Ik een email stuurde om te vragen. En ik moest te lang wachten voor mijn bestelling

Snel en goede aflevering

Mijn bestelling had ik binnen 24 uur en een fijne bezorgdienst die heel nauwkeurig aangaf wanneer ze kwamen leveren. Top!

Heel snel binnen. Goed geleverd en voldoende op de hoogte gehouden. Alleen krijg ik hem niet online geregistreerd.

Vlot en zijn beloftes nagekomen

Had het besteld en heb het volgende dag in een goede staat aan mijn deur gekregen. Heel tevreden!

Super tevreden!

Super snelle service! Bedankt!!!

Fast and good quality

The juicer arrived fastly and in a good condition. I'm very pleased with the purchase!

Mijn Creami Ijsmaker is vlot en keurig verzorgd afgeleverd.

Ik ben zo blij dat de Ninja Creami zo snel is afgeleverd. Ik had al e.e.a. aan fruit ingevroren voor de 1ste test run. En 3 soorten sorbet gemaakt. Watermeloen, kiwi en banaan. Zo enthousiast ben ik na het lid worden van de Facebook groep Ninja Creami Whole Food Plant Based (WFPB) waar geweldige tips gedeeld worden om heel gezond ijs te maken zonder dierlijke producten. Vandaag ga ik als romige basis 1 soort van de vele verschillende soorten witte bonen gebruiken. Alle lof voor alle medewerkers bij SLOWJUICE. Ik ben heerlijk aan het experimenteren.

snelle service

de droeven is snel en perfect geleverd. jammer dat er geen boekje bij zat met uitleg in het Nederlands . ik mis ook een lijst met wat richtlijnen om te starten.

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM