Zeer snelle verzending en een top slowjuicer.

Onderdeel slowjuicer

Prima en snel geholpen en het juiste onderdeel toegestuurd gekregen

Slow juicer met fast levering

Zaterdagavond besteld en binnen 48 uur al in huis! Goed verpakt en compleet. Gebruiksaanwijzing is wat summier, maar met de info op de site is alles duidelijk.

Uitstekend producten en service

Uitstekend product, makkelijk te bestellen en snelle levering!

Goede keuze aan producten

te late levering

Op woensdag heb ik de Vitamix besteld en een dag later had ik ‘m al in huis. De blender was prima verpakt en ziet er goed en degelijk uit. Ik ben tot nu toe zeer tevreden en kijk ernaar uit om hem snel te gaan gebruiken. Overigens, ik ben getipt door iemand die deze blender al jaren - en bijna dagelijks - met veel plezier gebruikt.

Zeer scherp geprijsd, fijne mensen

Bedrijf bestaat al lang omdat ze kwaliteit leveren, een showroom hebben - zowel voor bezichtigen als afhalen handig - en zeer scherp geprijsd zijn.

De max

Boven me verwachtingen!

Super producten en fijne mensen

ik was op zoek naar een Vitamix en ben heel blij deze hier te vinden. Maar ook de overige blenders en juicers maken een hele goeie indruk. Het telefonisch contact over de levering was snel, professioneel en zeer klantvriendelijk.

Ik had een onderdeel van m'n horizontale slowjuser besteld Snelle levering Alleen jammer dat de door 5 keer zo groot was als het onderdeel....

Snelle reactie en goed advies

Ik had verschillende vragen en die werden steeds goed beantwoord. Na de uiteindelijke keuze was het snel geregeld en had ik de machine in een dag in huis.

Erg goed, en snel in het oplossen van problemen.

Aardig personeel, snel in het oplossen van problemen.

Goed en snel

Gemakkelijk en snel

Bestellen ging erg vlot. Ook het product kwam snel aan.

Super service!

Mijn bestelling was niet meer op voorraad. Per mail direct alternatieve (upgrade) alternatief aangeboden gekregen. Welke na goedkeuring keurig conform afspraak werd uitgeleverd.

Fantastische service , zeer snel geleverd en klein probleempje ivm beschadiging direct en snel oogrl

Zeer positief ervaring . Fantastisch apparaat , werkt nauwkeurig , goede ondersteuning bij vragen . Levering zeer snel en bij een kleine beschadiging , verantwoordelijkheid eigenlijk bij transport werd er snel en correct voor een oplossing gezorgd … Zeer veel sap bij het persen en droge pulp . Als klant zeer tevreden .

snelle service en goed product

super tevreden

Prima service aan prima prijs

Ik heb de Hendi Voedseldroger Profi Line RVS 6 Trays besteld en snel geleverd gekregen. De bijgeleverde droogvellen waren een heel welkom extra. Enkele kleinere bijbestelde artikelen waren netjes in de droger gestopt wat dan weer minder verpakkingsmateriaal nodig maakt! Intussen in gebruik genomen en hij functioneert als gehoopt - gelijkmatige droging op alle niveaus, en geen overdreven lawaai.

Kuving 820. Blij mee. Doet t goed.

Heel fijne juicers EVO 820 van Kuvings

Leuke ervaring maandag besteld op en op de zelfde maandag bezorgd dus kon ik op de zelfde dag mijn juicer uit proberen.

Snelle levering en goed geholpen via mail

vlotte levering

Vlot en correct bezorgd. Netjes verpakt. Prima.

Gut

The service was good and I'm satisfied.

The service was good and I'm satisfied.

Uczciwi

Nie wiem czy to kwestia złego zapakowania przesyłki czy nieostrożnego kuriera, część słoików potłukła się w drodze. Firma uczciwie podeszła do sprawy. Po wysłaniu maila bez problemu zaproponowano zwrot kosztów potłuczonych słoików lub przesłanie nowych.

• Poleciłbyś nas? Tak

2 Kobaltstraat A