Top ervaring!

Ik bestelde midden in de nacht en 16 uur later had ik mijn bestelling binnen! Ik ben super netjes op de hoogte gehouden waar het product zich bevond. Kortom ik zou, als ik nog meer nodig heb, hier zo weer bestellen!

Top geregeld

Bestelling prima goed verpakt , ik mis allen de Nederlandse handleiding. Pfffff mijn Engels is niet toereikend gr

Goed advies gekregen. snelle levering

Alles werd correct en op tijd geleverd.

Na de bestelling wordt alles mooi opgevolgd.

zeer goede en correcte levering

zie boven

Besteld, betaald, volgende dag geleverd.

Dit is gewoon zoals het hoort te zijn.

Supersnelle levering en top juicer!

Supersnelle levering van de slowjuicer en heel erg blij met de Omega slowjuicer! Al meer dan 10 jaar al een enthousiaste groenten juice fan:-) Maar wat een verschil of je een sap maakt met een slow juicer of een normale juicer. Het kost wat meer tijd maar dat is het dubbel en dwars waard! Het sap smaakt en ziet er veel geconcentreerder uit: echt super!! Heel blij dat ik overgestapt ben van een normale juicer naar de high quality slow juice methode!!

Prima ervaring

Vergeleken met mijn slow juicer is deze vele malen krachtiger en beter vanwege de horizontale pers, met name voor de bleekselderij, veel meer sap en de machine maakt niet veel herrie Minpunten zijn het eindpunt met de sap-en pulpbak deze sluiten niet goed aan, sap gaat er in het begin naast en de pulp gaat naast het bakje Daarnaast vind ik het jammer dat er bij zo’n aankoop prijs maar 1 zeef zit, je zou op z’n minst twee keuzes verwachten

Jestem bardzo zadowolona

Alles is zoals het zou moeten zijn, werkt perfect

Snel , Goed en niet duur

Ninja Foddi max gekocht , perfect apparaat voor weing geld . en nog eens snel bezorgd ook

Goede ervaring met Slowjuice

Snelle levering en goede service.

Mijn ervaring met Slowjuice is uitstekend, de producten waren netjes verpakt en snel geleverd.

Snelle levering en goed verpakt

Duidelijke website en ook snel geleverd. Het apparaat was goed verpakt.

S'morgens besteld, 's avonds in huis, multicooker werkt uitstekend

Multicooker besteld, dezelfde dag al geleverd. Alles werkt uitstekend, nu maar experimenteren met gerechten.

Super product snelle levering

Super snel geleverd

Werkt heel goed en maak heerlijke sap met veel smaak.

Deze aankoop is zeker een investering. Maar ik denk met de tijd haal jij het weer uit als je de sappen in de winkel niet meer hoeft te kopen. Smaak is heerlijk. Zelfs een banaan die niet te rijp is kan door de machine. Ben zeer tevreden.

Geen tijd gehad om te proberen

Reviews worden veel teveel gevraagd. Als je overtuigd bent van je product is de geautomatiseerde bevestiging van een klant niet nidig

Goed winkel

Mooie, goed werkende machine, maar omslachtig in gebruik.

Het is een prachtige machine en zit uitgekiend in elkaar. Perst al het sap wat er in zit eruit. Maar voor zachte vruchten werkt hij niet goed. De wormwielen pakken de vruchten niet en bij het aanduwen gaan de vruchten kapot, waardoor de vulmond volloopt. En het schoonmaken is omslachtig, al is dat moeilijk anders te krijgen denk ik. De gaatjes van de zeef, vooral die bovenop in het gleufje, blijven vol met resten zitten. Dat is echt lastig schoon te krijgen. En wat ik vervelend vind is dat er resten aan de machine zelf blijven zitten, die dan ook nog in de klem vallen. Het is allemaal wel schoon te krijgen en als je het 1x per dag doet is het te overzien, maar toch...

super !

Livraison ultra rapide, arrivée le lendemain de la commande comme annoncé. Produit conforme à la description, bien emballé et qui excède mes attentes en termes de qualité.

Vriendelijke bediening

Telefonisch bestelling geplaatst en stond zoals toegezegd klaar in show room. Vriendelijke servic. Zal zeker hier terugkomen.

Ninja Multi cooker snel geleverd en echt de goedkoopste € 40 goedkoper dan bv mediamarkt of cool blue

Snelle verzending en goede slowjuicers

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM