De volgende dag in huis

Zondag besteld en de volgende dag in huis. Heel blij mee en natuurlijk ook met het produkt.

Prompt service

Reaaly prompt service with great information flow over the process from order to delivery. Also information on the site for products are very comprehensive

Mijn ervaring met slowjuice

Gewoon top!

Snelle levering, mooi product en fijne verpakking

Dit product voldoet aan mijn verwachting, niet te groot en alles in één. De deksel is ook een fliter,steun en uitlekbakje. Helemaal goed!De verpakking werd ik blij van. Geen plastic of schuim, heel fijn!

Heel tevereden zowel voor aangekocht product als levering

Zeer snelle levering en professional Beste prijs in vergelijking met andere shops

Levering was zo snel dat de bezorger niet eens tijd had om aan te bellen, hij zette alles voor de deur en vertrok. En het regende duss......., maar verder dik tevreden

ziet er mooi uit

Geweldig apparaat!

De rhino slowjuicer heb ik speciaal aangeschaft om bleekselderij sap te kunnen maken. En dat doet hij als de beste. Super makkelijk en ook zo schoon te maken. Dik tevreden!

Super snel

Super snel en heel handig dat je van te voren bericht krijg

Goede communicatie en vervolgens aflevering volgens afspraak

vriendelijke service,goed verpakt,spijtig door het gehakketak van post nl

zoals hier boven aangehaald

Snelle en goede service

is nieuwen moet het nog proberen.

mooi apparaat. moet nog proberen hoe het werkt.

Ok

Alles is goed gegaan

Blij met jullie

Wat een fijne slowjuicer is dit. Tot nu toe zeker z'n geld waard. Slowjuice.nl bedankt voor de snelle levering en de placemat die jullie er gratis bijgeleverd hebben.

Klopt met wat geleverd zou worden.

Er wordt waargemaakt wat wordt gezegd

Nvt

In een woord super

Ik was zeer verrast dat tussen bestelling en bezorging 24 uur zat, heel bijzonder

alles werd correct geleverd maar er werd geen rekening gehouden met de mededeling betreffende de lev

Ik spreek niet over het product maar de mededeling betreffende de levering werd geen rekening gehouden, het was een verassing voor mijn echtgenote en door toeval van aanwezigheid heeft zijn zelf haar pakket ontvangen met gevolg Daar gaat de verassing van € 2000.

Te laat verstuurd, verder prima

Goed assortiment, snel antwoord op vragen (mits gesteld overdag tijdens werkdagen). Bestelling op vrijdagavond zou volgens de site zaterdag worden geleverd maar dat gebeurde niet. Het werd maandagavond met duizend excuses van slowjuice; dat dan weer wel.

Wat een fantastisch apparaat!

Pellen ging 10x zo snel

Pers voldoet prima, walnoten geperst, veel olie.

Prima apparaat, helaas door eigen succes levering iets later dan gepland. Wachten meer als waard !

Goed en op tijd afgeleverd,netjes verpakt.

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM

+31(0)35-6910253

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire