this juicer doesn't seem to work properly

I dont have an issue with the service, the juicer I ordered though, seems to be off. I ordered it specifically for celery juice, which is what it is for. It doesn't have other functions, as other juicers from omega or other brands. However, I am shocked that the pulp that comes out is really warm. Same happens with the juice. I had a juicer that cost me more than 10 times less, and although the pulp wouldn't come that dry, it wouldn't get warm. When I take the pieces apart to clean them, they are burning hot.

Handzaam, goed schoon te maken.

pas le bon article

Mal conseillée par votre service client j'ai commandé des joints qui se sont avérés ne pas être les bons ...

• Nous recommanderiez-vous? Non

klantvriendelijk en duidelijk

Ik heb een workshop juicen gedaan omdat ik gezonder wil gaan leven en nog geen ervaring heb op het gebied van sapjes. Ik wilde vooral graag nootjes en zaden kunnen malen om te verwerken in glutenvrije baksels (bv notenbrood) en sellery juicen. Nou, dat bleek allemaal mogelijk! Het bleek heel simpel, maar dat is met alles als je eenmaal weet hoe het werkt. Eerst gekeken, toen ook even zelf aan de slag. Meteen (met korting!) een fijn apparaat aangeschaft wat het allemaal goed aankan. Kan deze plezierige workshop iedereen aanraden! En het was ook nog eens gratis.

Beste Helaas waren er twee flesjes gebroken Kan gebeuren hè onderweg Groetjes Natasha

Erg tevreden.

Goede informatie over verschillende slowjuicers met video’s. Hierdoor goede keuze kunnen maken. Super blij met het product, krijg er heerlijk sap mee. Een dikke 10 voor de Byzoo Rhino .

In één woord gewoon TOP

Zag op de website van slowjuice een button genaamd 'chat' staan. Ik had een aantal vragen en waagde de gok... Ik ging er vanuit dat de chat functie meer zou zijn dan een veredelde email functie en mijn vraag wellicht een aantal uren of misschien een dag later beantwoord zou worden. Niets bleek minder waar! Waaaw, wat een aangename verrassing! Direct chat contact met een medewerker die super vriendelijk, correct en behulpzaam was! Al mijn vragen beantwoord, producten gekocht en dezelfde avond met InstaBox nog geleverd gekregen. Alles van A tot Z in één woord top! Hier zouden heel wat bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen! Slowjuice bedankt!

Echt kwaliteit

Bij het uitpakken al direct het gevoel iets gekocht te hebben van uitstekende kwaliteit

Snel en echt top

Makkelijk om te bedienen en schoon te maken

Makkelijk om te bedienen en schoon te maken. Heb het pas 1 week in huis en iedere dag selderij sap gemaakt. Binnenkort ook andere sappen proberen en proeven hoe die smaken. Kan het iedereen aanraden.

Super goed geholpen en keurig verpakt

Zeer goede service.

De website doet wat het zegt, snelle levering en telefonisch goed bereikbaar. Ik ben heel tevreden.

Snel reactie terug na vragen Snelle levering, vandaag besteld morgen in huis gewoon super Ben heel tevreden !

Prima! Goed ingepakt eb snel ontvangen na mijn bestelling.

Prima! Goed ingepakt eb snel ontvangen na mijn bestelling.

Отлично

Вниманието към клиентите е отлично

• Бихте ли ни препоръчали? Yes

Gemakkelijk en degelijk apparaat, makkelijk in gebruik

We hadden de juicer vlot in huis Makkelijk in elkaar te zetten, fijn apparaat maar veel werk om alle onderdelen steeds schoon te maken!! Jammer dat het niet in de vaatwasser kan. Verder prima!!

snelle service

slow juicer die ik gekocht heb prima met uitzondering van de vulopening die had voor mij wel groter mogen zijn. firma levert correct en snel met vriendelijke bezorgservice

Super!!

Super website! met duidelijke filmpjes waardoor je makkelijker je keuze kunt maken, waarom een verticale of horizontale slowjuicer?? Dit heeft mij zeker geholpen in mijn keuze. Apparaat ontvangen en dik tevreden... niks aan toe te voegen.

Super extracteur k

Je suis très content de l'extracteur kuvings super appareil il fait des bon jus

Snelle en kundige service, mooie producten

Telefonisch advies gevraagd bij de keuze voor een nieuwe slowjuicer. De oude had het begeven en de opvolgende was een miskoop. Ik pers veel bleekselderij en gember, en er is echt wel onderscheid in de verschillende machines, leerde ik door de miskoop bij een ander bedrijf. De dame aan de telefoon van Slowjuice.nl gaf mij kundig advies en na mijn vragenlijstje naar wens beantwoord te hebben maakte ik de keuze voor de Byzoo Rhino. Ik heb de machine nu een week in gebruik en gebruik hem dagelijks. Ik ben er heel erg blij mee. Hij is stil, is niet de snelste, maar zeker snel genoeg. Sap komt er bijna vezelloos uit. Bleekselderijstengels kunnen in zijn geheel in de machine. Pulp komt er bijna droog uit. Hij is heel erg makkelijk in en uit elkaar te halen en ook makkelijk schoon te maken.

Goede producten uitstekende service

slowjuicer en kiemmachine gekocht, werkt prachtig! Zeer tevreden.

Snel met goede kwaliteit

Perfect!

Super service

Zeer goede service, sneller afhandeling en top toestel

Super service.

Ik heb de Ninja Foodi 10-in-1 Multifunctionele oven besteld en de volgende dag al in huis. Al een paar functies van de 10 uitgeprobeerd en nu al zeer tevreden.

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM

+31(0)35-6910253

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire