Zeer tevreden over het verloop van de bestelling.

Snelle service vriendelijke telefoniste

Service is helemaal top en snel

Doos was kapot, maar gelukkig alle flessen heel

Doos was kapot, maar gelukkig alle flessen heel

Helemaal top bedrijf, vriendelijk en behulpzaam

Prima apparaat

Stevig apparaat, compact solide. Zeer makkelijk schoon te maken. Mooi design! Bedankt.

Good selection of spare parts, fast delivery and service

Thank you for the service and the fast delivery. The staff is there to answer any question, fast and easy.

slechte service

Op de site staat, vóór 23.59 uur besteld, morgen in huis, uitzonderingen voor bestellingen op zaterdag of zondag. Mijn bestelling was op vrijdag geplaatst. De bestelling kwam, onaangekondigd, op maandagavond. Op de mail, die ik hierover had gestuurd, is niet gereageerd. Voor dit soort kostbare bestellingen had ik een betere service verwacht.

Fantastische service

Eerder informatie ingewonnen en ben goed geadviseerd. Juicer zondag besteld, maandag ontvangen.

Nog nooit zo'n goede verpakking gezien

Voor eerste maal hier besteld, was versteld in de kwaliteit van verpakking, heb glazen flessen gekocht en deze konden denk ik niet stuk gaan met de aandacht aan bescherming tijdens het inpakken. 4,5 sterren en niet 5 wegens toch bijna een week gewacht voor de levering. Zal hier zeker nog bestellen.

perfect

perfect

Snel contact en snelle levering

Snel contact en snelle levering

Terrible

My order never arrived, I ordered because of next day delivery 4 days ago I have been scammed

• Would you recommend us? No

Wat een keurig koeriersbedrijf en zo snel geleverd!

Hopelijk een nieuwe concurrent voor postnl en dhl die er een zootje van maken door pakketten al bij de inname niet te registreren en kwijtraken;) Notenkraker nog in elkaar zetten en in gebruik nemen.

Super snelle levering

Heel blij levering ging super snel . Ook de prijs was goed.

Super service

Zeer tevreden over de medewerkers, het bedrijf en de producten.

Geweldig resultaat, zeer goede sap. Wel.spowrballen nodig om de groente erin te duwen.

Ik ben heel blij met mijn aankoop. Sinds ik iedere dag juice drink sinds 5 dhn verlies ik e i n d e l i j k gewicht. Mijn lichaam voelt vitaler. Het viel me tegen dat je zo hard moet duwen om de groente in de 2 wormwielen te krijgen. Maar ben daar nu aan gewend. Het is handig dat bij de verkoop je daarover geïnformeerd wordt. Ik dacht in her begin dat ik iets fout deed. Maar nee, je moet gewoon hard duwen. Ook als je de wortel schuin afsnijden moet de nog steeds duwen. Bij mijn vorige aperaat met 1 wormwiel en onderdelen van plastic ging dit veel makkelijker.

Uitstekend apparaat angel 7500

Er was op de dag van bestellen aangegeven op de website bestellen voor 24:00 morgen in huis. Dat werd niet nageleefd. Apparaat kwam pas einde tweede dag na bestellen. Jammer. Gemiste kans voor 5 sterren ⭐️

Toen bleek dat een bestelling een langere levertijd had dan voorzien ben daarover goed geïnformeerd. Ik kreeg onmiddellijk mijn betaling retour en daarbij een kortingscode om op een later tijdstip weer te bestellen.

Snelle levering en goede bezorging

Na allerlei filmpjes te hebben gezien een Ninja Creami Deluxe besteld. Deze was de volgende dag al geleverd en zeer goed verpakt. Heel erg blij met de aankoop en met de snelle service. Verzending via Trunkrs is ook erg goed verlopen.

Super en snel geregeld en geleverd

Snel geregeld en snel geleverd. Transport bedrijf is een voorbeeld voor al die gevestigde namen, hier krijg je wel juist beeld wanneer iets geleverd wordt. Ook de voorkeuren voor als je niet thuis mocht zijn zijn super

Geen origineel ninja

Geen origineel ninja Handgreep breek gelijk af en niets is anti aanbak 1 x gebruiken en daarna weggooien

Correct

Goede levering en correct

Hartstikke goed!

Wij hebben een hele goede Huron Slowjuicer gekocht de Huron H32n bij Slowjuice.nl. Supersnel geleverd al de volgende dag! Onze vragen werden snel en vakkundig beantwoord lekker makkelijk via de app en de site is overzichtelijk en informatief met een groot aanbod. Ook heel fijn dat dit een bedrijf in Nederland is! Een aanrader.

Great product and fast delivery

Slow juice.nl helped me to find the best cold pressed juicer for my needs. Really nice customer care and very fast delivery!

Superlekkere sapjes

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM

+31(0)35-6910253

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire