Prima bedrijf met goede service

Goede uitleg over apparatuur en snelle levering van product.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Duidelijke informatie telefonisch de volgende dag had ik de Vitamix 3500 in huis. Wat een kracht heeft ie, geweldig!

Prima !

Goed advies. Betrouwbaar bedrijf. Klantgericht.

Prima produkt.

Snelle levering, prima produkt.

Ontzettend goede service

Flesjes kende ik al en bevallen heel erg goed. Ik wilde een extra kartonnen tray en kreeg onmiddelijk reactie en dezelfde dag nog verstuurd. Heel erg blij mee!!!

Zie hieronder

We hebben de Byzoo Rhino pas in huis en hij is 2 maal gebruikt. Voorlopige conclusie: prima apparaat en mooie prijs en ach dat beetje schoonmaken hoort er toch bij...niet dan? en voor mij geen gedoe met vaatwassers maar gewoon met je handen....lekker. Verder verliep het bestellen, het betalen en het bezorgen prima. Nou dat was het. Veel werkplezier en wellicht tot een andere keer. Groetjes Coen Winkelman P.S. ik las dat deze e-mail niet wordt gepubliceerd prima hoor, maar ik vraag me af wat u er echt mee doet???

Supersnel geleverd - heel erg bij mee

Mijn vitamix was supersnel geleverd ondanks de kerstdrukte.

Goed service

Kreeg kort voor kerst het verkeerde product toegestuurd. Eén telefoontje was genoeg om te regelen dat ze nog dezelfde dag het juiste op de post deden. Die kwam op tijd binnen en ik mocht het verkeerde product houden! Netjes opgelost dus!

Geweldig apparaat, Tóp kwaliteit!

Onze slowjuicer van een respectabel merk ging na 3 maanden dagelijks gebruik stuk, plastic onderdeeltje afgebroken. Via via bij Slowjuicer terechtgekomen. Spaarpot omgekeerd en gekocht. Wát een verschil met onze vorige. Tóp kwaliteit en veel meer sap, veel intensievere smaak aan het sap. Bijna droge pulp, veel minder dan bij onze vorige. Kortom, dit apparaat is elke cent dubbel en dwars waard, nog échte ouderwetse kwaliteit, vakmanschap. We zijn er heel blij mee.

Pakket was, ondanks de drukte met kerst, zeer snel geleverd.

Goede klantenservice

Vriendelijke, begripsvolle, klantgerichte service medewerker

Snelle levering en beste prijs

Ik zocht een nieuwe airfryer en op de site van Slowjuice vond ik hem goedkoper dan op alle andere sites. Heel tevreden mee!

snel en probleemloos geleverd

Ik heb alleen losse spoelletjes besteld: borstels, glazen kom etc, die zijn van goede kwaliteit en volgende dag geleverd. Erg tevreden.

prima levering, werkt goed, makkelijk schoon te maken. Helaas alleen Engelse beschrijving erbij.

Snel en goed!!

Al meerdere keren besteld en nooit teleurgesteld.

Snelle levering, helaas verkeerde kleur

Levering controleren voor verzending

De bestelling kwam snel aan (binnen 2 dagen). Niets werd vergeten of na betaling: "sorry, dit is niet in voorraad". Alles was goed verpakt en niets was beschadigd. Dank u.

Perfecte service! En top machine!

Beste aankoop van 2021. Lang mee gewacht maar toch over stag gegaan. Elke dag verse sap en nog veel meer, perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding van vitaminen en mineralen. Nooit meer flesjes sap uit de super! :)

Super service!

Ondanks dat mijn product niet op voorraad bleek werd ik direct via e-mail goed geinformeerd en uiteindelijk kwam mijn Nina 500 toch nog een dag eerder dan beloofd! Super service van Slowjuice en ik ben erg blij met mijn nieuwe 9 in 1 pan. Dankjewel!

Klantvriendelijk.

Positief. Ik werd snel geholpen en de bezorging ging ook snel.

prima service

kan geen negative's zeggen

Klant gerichte onderneming

Geweldige service, goede communicatie een aanbeveling. TOP !

Perfecte en snelle verzending

Dankzij de goede informatie op de website heb ik snel de voor mij beste keuze kunnen maken. Dezelfde dag is mijn juicer nog verzonden, in een perfecte verpakking. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Zoals hierboven, mooie snelle levering en duidelijk via de mail contact hierover. Heb al een Kennis ook jullie aanbevolen.

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM

+31(0)35-6910253

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire