Goed advies en geweldige service !
Eind 2016 had ik een Hurom slow juicer aangeschaft bij dit bedrijf, na telefonisch uitgebreid geïnformeerd te zijn. Men kon mij destijds duidelijk antwoord geven op alle vragen . Al hetgeen men mij vertelde , klopte en ik had een prima advies gekregen n.a.v mijn aangegeven wensen.
Nu bleek de slow juicer een maand geleden niet meer helemaal goed te werken. De schakelaar had kuren. Ik heb telefonisch contact opgenomen met deze firma. Gevraagd of reparatie nog haalbaar zou zijn. De juicer is immers 5 jaar oud. Men gaf aan dat ik deze kon opsturen. Het defect is kostenloos verholpen. Bij de terugzending zat zelfs een notitie met een tip voor optimaal gebruik. Echt super ! Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Goed advies, betrouwbaar en optimale service !
Nu lijkt dit misschien een erg overdreven review. Voor alle duidelijkheid; men heeft mij niet verzocht een recensie te plaatsen. Ik ben zelf zo tevreden over de afhandeling van het probleem dat het minste wat ik kon doen, is mijn zeer positieve ervaring delen.