Snel en vriendelijk

De enige website die het verschil goed uitlegt tussen (slow)juicers. Bij vragen bereikbaar en snel antwoord. Degelijke machines en snelle levering

Super tevreden

Scherpe prijzen Snelle service Goed verpakt Ik kan het maar van harte aanbevelen

nice clear communication, small delay in delivery but they kept me informed, great juicer!

as above :)

Snelle afhandeling en een goed product

Het door mij gekochte product werd snel geleverd, ook werd er snel en accuraat gereageerd op het verzoek om de factuur te sturen.

Goede service.

Ook met fout was het snel opgelost! Aanrader

Zeer prettig geholpen

Telefonisch en ter plaatse in de showroom erg fijn geholpen en geadviseerd.

zeer goed

duidelijke communicatie, vlot, snelle levering, kortom prima!

Uitstekend en prima

Werkt goed

Ik heb een kweektorentje en kweekpot gekocht en op elkaar gezet. Mijn eerste paar lepels zaden groeien goed. Je hebt maar 1 el zaden per etage nodig - en water… Leuk om te zien groeien en ik verheug me op mijn eerste oogst. :-)

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Goede kwaliteit.

goede snelle service

goede snelle service en kwaliteits producten

Netjes en snel geleverd!

1 maal gebruikt, maar nu al enthousiast. Makkelijk in gebruik en schoon te maken en niet héél slow!

Een werkend aparaat

Een functionele pers waar je een natte rug van krijgt. Werkt goed maar voor een liter olie ben je wel even bezig. Verder heb ik nog enkele verbeterpunten. Het flesje met de oliebrander zou ik vervangen door een houder waar een theelichtje in past. De op invoer zou ik een verloop lassok plaatsen van 1" naar 2". Een trechter van een petfles geeft teveel vernauwing op de invoer.

Goede afhandeling van laagste prijs garantie.

Prima product ,prima levering

Zie boven

Snel geleverd, goede producten. Ben blij!

nvt

blij met deze machine

hiervoor hadden wij een matstone 6 in 1 waar wij heel tevreden mee waren en veel plezier van hadden (ook gekocht bij Slowjuice.nl). Helaas begaf de motor het. Na wat onderzoek gedaan te hebben naar een vervanging, kwamen op deze Byzoo horizontale slowjuicer uit. Qua functionaliteit komt deze het meest in de buurt vd matstone wat ons betreft. Deze Byzoo is geluidsstiller dan de matstone. Heb er tot nog toe alleen nog celleryjuice mee geperst. gaat prima als je de bleekselderij in kleine stukjes snijdt. Er blijven nog wel wat vezels in het sap zitten, maar dat mag de pret niet drukken. wat jammer is, is dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zit. Hier heb ik al een mail over gestuurd naar Slowjuicer.nl, maar tot op heden nog geen reactie op mogen ontvangen. Verder is de Byzoo lekker compact van formaat en past het goed in een keukenkastje. Handig in gebruik en wat ook belangrijk is alle onderdelen zijn makkelijk af te spoelen/af te wassen onder de kraan. Tot zover zijn wij blij met onze aankoop.

great!

snell and makkelijk

Enorm blij mee. Goede service !

Gedetaileerde productbeschrijvingen, youtube filmpjes bij de producten, goede uitlegen sterk verpakt voor een veilig transport. Zeer zeer blij met men evo820 !

Snel, duidelijk en mooi product

Goedkoper dan de eigen merk website, duidelijke stappen in de koop. Snelle levering en een grandioos product.

Bestelde droog oven werd snel geleverd.

Eerste kennismaking met Slow juice. Leuk en degelijk product.

snelle levering, goede kwaliteit.

fast and cheaper than anywhere

I am satisfied, dont have anything tell wrong.

Heel snel geleverd.

Mijn bestelling werd heel snel geleverd en was ook prima verpakt (bestelling was glas)

Prima. Snelle levering

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM

+31(0)35-6910253

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire