Aanvankelijk dacht ik dat er gerommeld was toen bleek dat ik een verkeerde bestelling had gekregen. Toen ik belde waren ze er zelf ook al achter gekomen en een retour etiket gestuurd, met verontschuldigingen voor de verkeerde levering. Binnen twee dagen had ik mijn juiste bestelling.

Hele goede service

Binnen 2 dagen geleverd

De service is van hoog niveau echt helemaal top.

Snel geleverd mooi product goede prijs

Keurig verpakt en snel

Snel geleverd en mooi verpakt. De beschermende vulling in de doos was nu eens niet van plastic maar van karton met gleuven waardoor het soepel het glaswerk beschermde.

Goede informatie op de website en correcte en snelle levering.

Voor de aankoop van een slowjuicer kan je voldoende informatie opdoen via de website van slowjuice.nl. De bestelling loopt vlot en de levering is een dag daarna. Top!

Komen afspraken na en denken mee!

Informeerde na mijn bestelling door zodat ik het goede onderdeel thuisgestuurd kreeg en dus precies kreeg wat ik wilde! Top! Ook de afwerking hierna was razendsnel.

Prima service , toestel was defect bij aankomst, en de dag erna kreeg ik al een nieuwe met de post Snel antwoord op mailverkeer Firma zoekt mee naar oplossingen

Supersnel binnen !

ernst + verantwoordelijkheid = vertrouwen

Ik had een probleem met de koopwaar. Ze hebben het probleem correct opgelost. Ze hebben mijn vertrouwen.

Service top.

Duidelijke communicatie bij vertraging uitleveren. Zelfs directe mogelijkheid om order te annuleren. Geen gebruik van gemaakt. Bestelling goed verpakt en met vooraankondiging geleverd.

Correcte info, correcte prijs, correcte afhandeling

Bij Slowjuice bekom je de juiste info over hun breed aanbod. Zo vind je het toestel die het best bij je noden past. De prijs was de laagste in de markt en de levering was supersnel. Kortom; mensen met passie voor juicen ;-)

Zeer sympathiek bedrijf

De mensen denken, de slowjuicer liep vast, ik zocht het onderdeel, wat niet meer goed is,met Slowjuice gebeld, binnen een dag het nieuwe onderdeel in huis. Super blij mee!!

Super, elke dag voor de volgende dag een flesje

tevreden klant

alles snel geleverd. goeie conditie. heb wel behoefte aan meer info m.b.t. de werkzaamheid van het apparaat. immers, er is bijgeleverd een knop met cijfers erop, en in de gebruikershandleiding staat nergens beschreven waar dat voor dient, hoewel wel terug te zien in één van de video's van slowjuice.nl

zeer goede service en klantvriendelijkheid.

Deskundige advisering en zeer klantvriendelijk. Het is de tweede machine die we bij SlowJuice hebben gekocht.

topmachine ...

Vlot in gebruik, handig en relatief snel te reinigen. Niet goedkoop, maar veel "value for money".

Heel tevreden met de correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling ! Kom zeker nog terug.

Snelle levering, jammer van die grote kras op het display

Ik ben vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice vóór ik het product aanschafte. De website van Slowjuice is goed en duidelijk. De levering was op tijd. Toen ik het product echter uitpakte zat er een kras op het display aan de voorkant. Niet iets waar ik het product voor terug zou sturen, maar toch jammer. Het product was verder heel stevig en goed verpakt, dus ik vermoed niet dat het door het transport komt. Mocht dat het geval zijn, dan zou ik tegen Slowjuice willen zeggen: even controleren misschien voor je iets verkoopt of het anders vermelden vooraf. Wel zo netjes.

Goed product en goede levering!

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van een topproduct. Ik kan niks negatiefs opnoemen dus 5 sterren!

Goed mail verkeer naar aanleiding van mijn vragen over de levering

OP TIJD EN SNEL GELEVERD

JAMMER DAT ER GEEN UITLEG WAS

Besteld en geleverd zoals beloofd

Blij mee!

De slowjuicer werd boven verwachting snel geleverd. De prestaties van de slowjuicer overstijgen mijn verwachtingen. Nu nog de zeef voor het maken van notenpasta's en dan kan ik maken wat ik wil.

All good

2 Kobaltstraat A

Naarden 1411 AM

+31(0)35-6910253

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire