Great communication, fast shipping.

Great overall experience.

De enigste leverancier die aanleverde in een een uur durende timeslot de volgende dag.

De website was goed te navigeren, keuze snel gemaakt en een mooie juicer gekocht. De lage prijs met een laagste prijsgarantie gaf de doorslag om te bestellen. De aanlevering de volgende dag, zaterdag, binnen een een uur timeslot was de extra bonus, dit nog niet meegemaakt. Dit is een firma die ik aanraad bij familie en kennissen. Succes!

Snelle levering en duidelijke gebruiksvideo's

Doordat de video's van het gebruik van de toestellen zoveel verduidelijking geven en de levering van het toestel zo vlot is verlopen, kan het niet minder dan een 10/10. Doe zo verder! :-)

Prima bedrijf!

De bestelde slowjuicer werd vlot geleverd. Men is makkelijk telefonisch te bereiken en de klantenservice reageert per mail ook snel en duidelijk op vragen. Sinds 2009 een vertrouwd (familie)bedrijf met veel tevreden klanten dus vandaar de keuze om bij slowjuice.nl te kopen.

Het is de allerbeste die ik ooit gehad heb!!!

Systeem werkt goed en makkelijk schoon maken en je hoeft niet telkens water te verversen. Ik heb er een gehad van IKEA, dille en kamille elke keer schimmel en moeilijk schoonmaken. Dit is een fantastische product!!!

Behulpzaam en kundig team! Goede service.

Vanaf mijn eerste telefoongesprek met deze webshop heb ik er al een goed gevoel bij. Ik belde vanwege een (niet verkrijgbaar) onderdeel en kreeg advies waar ik iets mee kon. Hierna een demo-model gekocht van een fijne juicer (supersnel geregeld). Reageren snel op e-mails en ik krijg op verzoek nog een onderdeeltje nageleverd (dat er eigenlijk standaard niet bij zit). Petje af voor de service van slowjuice.nl

Helaas heel slecht

Service rondom verkoop is echt slecht

Snelle service. Mooie flesjes

Het zijn gemakkelijke flesjes in stevig glas. Ze werden heel snel geleverd.

Vlotte levering en goede communicatie

Vlotte levering en goede communicatie

Satisfied

I am satisfied with the product, fast delivery, and good service.

Supersnelle levering en top apparaat!

De Omega MM1500 werd al de dag na de bestelling geleverd. Super! Wat een prachtig apparaat is dit! Ik heb veel meer sap en minder afval dan bij mijn sapcentrifuge. Afspoelen en terug proper. Ik gebruik het vooral om selder te persen maar ga zeker ook de andere mogelijkheden uittesten. Happy!

Snelle verzending.

De verzending van mijn bestelling was zeer snel en ik ontving mijn slowjuicer de volgende dag al. Het was goed ingepakt en alles werkt goed.

Perfect apparaat

Alleen bij de eerste persing was de afsluitring al los. Kun je me vertellen hoe ik de nieuwe ring op het apparaat moet zetten?

Later dan gezegd geleverd

Dpd zou zaterdag leveren met trzck en trace. Nket eleverd. Benieuwd wanneer wel...

Pakketje was zoek… snelle reactie en goed opgelost.

Efficiënte klantvriendelijkheid

Er was sprake van verkeerd geleverd pakket. Dit werd snel en moeiteloos opgelost. Dat maakt dat ik terugkom.

Prompte afhandeling van bestelling

Prompte afhandeling van bestelling

Snel verstuurd en behulpzaam.

Gooede prijs en keuze

Tot nu toe prima

Ik moet nog uitpakken en in elkaar zetten en gaan gebruiken voor de eerste keer. Maar tot nu toe, heel tevreden.

Beetje groot apparaat maar fantastische ijsjes

Beetje groot apparaat maar fantastische ijsjes

Goede service maar veeeeel te duur

De service was zeer goed maar blijkbaar veel te duur. Cool blue verkoopt mijn ninja deluxe voor 39 euro minder. Toch wel heel groot verschil.

correcte service

bestelling geplaatst, 2 dagen later mooi afgeleverd

Snelle goede service

Slowjuicer had een goede aanbieding voor een Ninja sizzler grill, top apparaat. Goede service verleent ontrent vragen.

Zeer tevreden over het verloop van de bestelling.

Kobaltstraat 2 A

1411 AM Naarden