Een top bedrijf...

Schoenen besteld en waren in no time thuis bezorgd...erg goed ...!!!

Super!!

Supersnel geleverd en netjes verpakt. Niets op aan te merken!! Voor herhaling vatbaar

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Correcte en uiterst vlotte afhandeling

Ik ga zeker nog aankopen plannen bij Munnichs Shoes.

Erg goede vlotte service en levering

Erg fijn

Goede en snelle service!

Eenvoudig om te bestellen, goede telefonische klantenservice en snelle levering. Top! Enige is dat de kleur van de schoenen niet overeenkwamen met de werkelijkheid, maar kan natuurlijk aan de pc liggen.

Bestelling via webshop; zoek geraakt bij DHL. Geen schoenen ontvangen wel het geld terug. Ik had een zeer positief contact met de klantenservice: chapeau

Matig

Niet zo goed, de schoenen komen veel later dan beloofd

Snelle service, netjes verzorgd ingepakt.

Prettige site om te bestellen. Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werden de schoenen snel geleverd. Goede communicatie.

Schoenen worden niet geleverd

Schoenen online besteld die op voorraad zouden zijn blijken niet geleverd te kunnen worden. Munnichs Shoes heeft hier al een standaardtekst voor klaar staan. Iets met: 'mogelijk uit de etalage, kans dat het artikel lichtelijk verkleurd is en/of gebruik sporen heeft, helaas beschadigd en tevens het laatste artikel in de collectie'. En 'het artikel kwam niet door onze kwaliteitscheck waardoor wij de schoenen niet verzonden hebben om teleurstelling te voorkomen.' Die teleurstelling is er dus wel als je producten aanbiedt die je niet hebt. De betaling is snel teruggestort, maar dat vind ik niet meer dan normaal. Geen goede webshop.

Snelle levering maar laarzen waren duidelijk vaak gepast

Ik was op zoek naar deze laarzen in vond ze bij jullie maar was teleurgesteld dat ze gerimpeld waren doordat ze waarschijnlijk een winkel paar waren en vaak gepast in de winkel. Dus zagen er gebruikt uit.

Netjes op tijd geleverd

Positieve indruk!

Snelle levering, compleet goed product

Snelle levering, compleet goed product

Jammer

Heb via Webshop schoenen besteld die op voorraad waren maar kreeg mail dat dat niet klopte. Jammer

Prima geregeld.

Prima geregeld.

Snelle levering van prachtige laarsjes!

Supersnelle reactie en supersnelle levering

Goede communicatie, snelle levering

Nette en snelle levering

Ik vind de collectie altijd prachtig. Ook de winkel is prettig. Maar ook via de Webshop is de service prima; zee nette en snelle levering.

Duidelijk, efficiënt, klant vriendelijk.

Goede en duidelijke website. Goed bereikbaar per telefoon. Snelle levering. Schoenen zijn als pantoffels.

Schoenen zijn geheel conform belofte!

Precies goed, en snel geleverd!

Ik heb al vaker Gabor laarsjes gehad, dus kon vertrouwen op de maat. De sale bij Munnich was een mooie kans.

Fijn en vriendelijk geholpen,top

Top winkel

Fantastisch!

Zoals elke keer als ik hier iets koop ziet het er fantastisch uit! Ook de levering klopt altijd als een bus. Geweldig, dank jullie wel!

Mooi blij ermee

Varkensmarkt 8