verrast....

grote keuze in de winkel....Sittard. mijn verrassings bon van 50euro via de site ingewisseld. Toch een half maatje groter ongeruild in de winkel.

Supergoed !

Alles verloopt zoals gezegd !!!!

Prima verlopen

Snelle levering, goed ingepakt, goede communicatie/mail

Mooie collectie

Mooie uitgebreide collectie en snel geleverd!

Snel en netjes

Ik had helaas een paar schoenen die te klein waren. Geretourneerd en dezelfde dag al verzending van een groter paar onderweg naar mij. Dat is snel. Goede communicatie ook en netjes verpakt, ook gemakkelijk retourneren met dezelfde verpakking. Die zou overigens van mij wel van papier mogen zijn … maar verder top!

Uitstekend. Snelle levering!

Klantvriendelijk en behulpzaam bij vragen over maat en model. En goede service als er iets niet goed zou zijn, Ook keurig verpakt en snelle bezorging.

Alles prima verlopen!

Vanaf de bestelling tot de bezorging is alles goed gegaan. Alleen hebt ik geen mail ontvangen van dhl wanneer het pakket afgeleverd zou worden. Gelukkig waren we thuis toen ze kwamen. Was dus geen probleem. (Het lag dus niet aan Munnichs)

alleen maar positief

Na de bestelling werden de schoenen al snel afgeleverd. En na retourneren werd er meteen via een mail bericht dat de retourzending was aangekomen!

Alles ging heel vlot en vlug.

Bestelling en levering zonder problemen.

Snelle en goede service

Erg vriendelijk aan de telefoon. Fijne en snelle zending en daarna (helaas) snel geld retour (omdat schoenen te klein waren)

Rap en knap

Prachtige schoenen, binnen dag bezorgd. Nette verpakking, goede info. Perfect!

Klantvriendelijkheid en nette snelle bezorging

Schoenen zijn netjes en snel geleverd Klantenservice staat je netjes te woord als je vragen hebt over je bestelling Ik ben zeer tevreden over deze online winkel.

Snelle service en snel retour verwerkt!

Snelle levering en snelle verwerking retour! Top!

Fout

Goedemiddag. Ze hebben mij andere schoenen gestuurd. In plaats van sneakers heb ik laarzen gekregen. Hoe kan ik iets terugsturen zonder te betalen voor de verzendservice?

Superfijn en snelle levering artikel in perfecte staat gekregen. Ga zo door.

Fijne webshop en snelle levering

Schoenen die ik zocht snel gevonden. Veel keuze en snel geleverd. Kom hier zeker nog eens winkelen.

slecht

Laarsjes die beschadigd zijn, die je retour zend en dan zelf de verzendkosten moet betalen vind ik erg on klant vriendelijk

kan niet beter

product voldoet aan verwachtingen, bestelling en levering verliepen volgens afspraak

Het is probleemloos gelopen

De verpakking is prima en ook de bezorging! Het product voldeed aan de verwachting!

Prima.

Snelle en nette levering

Erg klantvriendelijk, service gericht en goede informatie over de eventuele aankoop van de schoenen als dat nodig mocht zijn. Daar mogen veel zaken een voorbeeld aan nemen.

Supper slipper

Deze slippers zijn supper gemakkelijk en nog mooi aan de voet(modern)

Makkelijk te bestellen op de site

Snel een mooie sneaker uitgezocht en besteld,! Jammer genoeg kreeg ik een e-mail dat de bestelde sneaker beschadigd was en niet meer leverbaar. Correcte afhandeling,

Perfecte service

Schoenen via website besteld, echter maat te groot. Na contact met de webshop meteen goede omruilgelegenheid in een winkel.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond