Goed geregeld

Volgens afspraak en zonder problemen

Geholpen in winkel Roermond. Daar was ik voor een dagje. Schoenen niet leverbaar in juiste kleur. Dame heeft mij andere kleur laten passen voor de maat. Zeer behulpzaam. Kreeg kaartje mee met artikelnummer en heb vervolgens digitaal besteld. Na 3 dagen binnen. Bedankt!

Voor de eerste keer niet tevreden

Was eerste keer dat ik iets bestelde bij jullie. Pakje werd dag vroeger geleverd dan de info die ik had gekregen. Waren dus niet thuis. Pakje werd zomaar aan de voordeur gelegd. Gelukkig lag het pakje er nog. Kon evengoed gestolen geweest zijn. Dit is geen goeie service als je het mij vraagt. Mvg Deboeverie Jean-Michel

Heel correcte levering!

Zeer tevreden!

Vlotte en correcte aflevering.

De bestelling werd snel verstuurd en was zeer netjes verpakt.

De levering was snel, helaas paste het artikel niet en heb dit in de vestiging in Heerlen ingeleverd. Ik werd vriendelijk en goed geholpen en heb een andere keuze in de zaak kunnen maken. Voor het prijsverschil kon ik kiezen tussen laten terugboeken of cash terug krijgen.

heel tevreden

heel mooie Guess sneakers heel tevreden er mee en de levering op tijd

Prima, snelle levering

Nvt

Fijne winkel, mooie merken, schoenen ook in kleine maten

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Snel en goed geleverd.

Goede en overzichtelijke site. Schoenen had ik binnen 48 uren thuis. Erg snel en prima geregeld!

Snelle levering en mooi product.

Ik had een maat te klein besteld. Retour gestuurd en meteen een mail gestuurd om de grotere maat te reserveren. Snel antwoord en fijne service.

Paar mooie van Bommel schoenen besteld. Informatie en bezorging liep erg goed. Echter door een menselijke fout zijn de verkeerde schoenen geleverd. Dit werd snel rechtgezet en een paar dagen later zijn de juiste schoenen geleverd.

De klantenservice van de winkel is goed!

De schoenen vielen tegen maar de klantenservice was behulpzaam en vriendelijk.

Schoenen anders dan verwachten, en veel verzendkosten

De sandalen waren beide anders dan verwacht; denk daardoor niet van alle zijden van de schoen een foto was opgenomen op de website. Retourkosten zijn voor de koper, maar ze hadden er wel even bij kunnen vertellen voor die tijd dat het zou gaan om verschillende pakketjes waardoor je ook extra verzendkosten moest betalen. Op zich begrijpelijk, maar het was erg fijn als dat vooraf vermeld wordt zodat je verwachtingen beter zijn. Ik had het daardoor niet besteld als ik dit wist. Jammer dus.

Ben zeer te vreden

De schoenen waren perfect

Heel goed en vlugge levering.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering van Greve schoenen maat 12 . Meeste aanbiedingen van Greve schoenen gaan maar tot maat 10.

Snelle en goede service

Mijn schoenen werden snel bezorgd. Ook duidelijke communicatie over bezorging. Prima service. De schoenen zijn van goede kwaliteit en zitten heerlijk. Ik zou hier in de toekomst zeker weer bestellen.

Goede kwaliteit én snel bezorgd.

Goede kwaliteit én snel bezorgd

Top aanbieding

Mooie aanbieding voor een leuke prijs

Perfecte service

Persoonlijk te woord gestaan en meteen de juiste informatie gegeven.

Goede ervaring

Goede collectie schoenen. Snelle levering en goed verpakt. Artikelen deden aan mijn verwachtingen.

Heel tevreden!

Fijne snelle levering