Teleurstellend

Schoenen besteld die nooit gekomen zijn omdat ze bij controle voor verzending beschadigd bleken. Wel een mail over gekregen en het geld terug gestort gekregen, maar een hoop rompslomp die voorkomen had kunnen worden.

Der store ist ok

Der store ist ok, die Abwicklung auch, die Lieferung nach Deutschland ist schlecht, die Schuhe sind immer noch nicht in Deutschland.

Snelle levering, prachtige sneakers!

Ik had deze sneakers bij Gabor gezien, maar helaas was mijn maat niet verkrijgbaar. Door dit artikel op internet te zoeken, kwam ik toevallig bij Munnichs Shoes uit. Dat pakte bijzonder goed uit!

Levering anders dan verwacht

Bestelling duurde 2 dagen i.p.v. ‘de volgende dag’

Prima service, prettig telefonisch contact.

Prima service, prettig telefonisch contact.

Snel en goed

Goed is goed, wat moet ik er verder over zeggen?

De service die verleent wordt is echt top, had schoenen besteld en zag ineens dat ik de verkeerde maat had besteld Meteen een mail om dit te corrigeren maar dat kon niet meer Schoenen kwamen aan meteen geroutineerd op donderdagmiddag En vrijdag al een bevestiging dat de schoenen waren aangekomen En zaterdag werden de schoenen in de goede maat afgeleverd.

Slechte ervaring nog geen bestelling ontvangen

Vorige week bestelling geplaatst. Ik heb een mail ontvangen van geplaatste bestelling maar nog steeds niets ontvangen. Heb al een mailtje waar de schoenen blijven. Maar ook daar geen reactie op gekregen. Hoop dat het goed komt heb wel betaald. Ik heb de schoenen nodig voor een gelegenheid dus de tijd begint te dringen heb nog 2 dagen. Dit is eens maar nooit meer. Zeer slechte service!!!!

Snelle levering, mooie schoenen

Snelle levering, betrouwbaar. Mooie schoenen!

Snelle afhandeling en prima product

Professionele site,uitstekend product, snelle levering

Alles precies op tijd zoals afgesproken, top!

Zie boven

Prima geregeld, snelle en correcte levering.

Mijn schoenen besteld via de webshop. Netjes op tijd, de juiste maat en goed verpakt.

Snel en Super kwaliteit

De bestelde schoenen werden de volgende dag geleverd. Dit had ik niet verwacht. Ik was blij verrast. Goede kwaliteit verpakking. Eén paar terug gestuurd. Terugbetaling was ook snel! Ik ben een tevreden klant en kom graag terug.

Goede communicatie en correcte service

Meestal koop ik schoenen/laarzen in de winkel. Zeer goede ervaringen met het deskundig en vriendelijk personeel in Weert. Gezien ik een fan ben van Gabor weet ik ook meestal welke schoen bij mij past. Dat is dan ook de reden dat ik weleens online bestel. Bij mijn laatste bestelling was er een vertraging dus nam ik contact op met de klantenservice via mail. Zij beantwoordden mij razendsnel met de mededeling waarom het langer duurde en dat het meteen werd opgelost. Zo gezegd zo gedaan dus binnen 2 werkdagen ontving ik mijn bestelling. Kortom uitermate tevreden over de service in in het algemeen. Jacqueline H.

super

Hele goede werkwijze en jullie reageren snel op een vraag

Mooi op tijd geleverd zonder problemen. Geen lange levertijd. 2 dagen na bestelling en betalen! Schitterend

Goed!

Besteld en product ontvangen, dus tevreden.

prachtige schoenen!

de persoonlijke toets (een kaartje bij de schoenen) vond ik zeer sympathiek. Alleen jammer dat de schoenen mij niet pasten (een verzakking van de enkel) dus niets mis met de schoen zelf.

Zeer klantvriendelijk en gemakkelijk bestellen

Ik had via de website schoenen besteld die netjes verpakt werden geleverd. De schoenen bleken niet helemaal goed te passen. Door de omruilservice in de winkel ben ik erg goed geholpen. Ik heb de schoenen in een maatje kleiner kunnen passen en heb ze hierdoor omgeruild. Super makkelijk en fijne service. Ik beveel Munnichs zeker aan.

Overzichtelijke webshop, zeer snelle levering ook in België. Mooie keuze van kwaliteitsschoenen.

Geen goede service

Het is nu al voor de tweede keer dat ik een bestelling niet ontvang omdat de toestand van de schoenen niet correct is. Dit vind ik hoogst merkwaardig! Zal dus geen schoenen meer online bestellen.

Super snel geleverd en goede service

Ik had twijfels pover mijn maat en werd daarmee goed geholpen.

Prima en snel

Uitstekende kwaliteit en goede service

Prima.

Zeer correct, zowel in levering als in accepteren van retouren.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond