Perfecte en zeer snelle levering !

Zeer tevreden over de schoenen.

Snelle bezorging volgens afspraakj

Bij het uitpakken bleek dat de schoenen niet in bij behoorde doos zaten.er stond een kruis door en stikker over geplakt . Gelukkig wel de bestelde schoenen.

Mijn ervaring met Munnichs Shoes is uitstekend.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, omdat de schoenen helaas niet goed pasten. Ik was blij te zien dat het aankoopbedrag na een paar dagen alweer op mijn rekening stond.

erg goed

snelle levering, snel retour, afhalen pakketpost, telefonisch contact heel klantvriendelijk

Snelle en correcte service!

Ben zeer tevreden en perfecte levering door PostNL.

Ik heb door goede ervaring nu in alle vertrouwen Online schoenen merk Gabor bij Munnichs Shoes besteld.

Van bestelling tm ontvangst prima

Super ik kom graag terug.

Ik was zeer blij met de service van Munnichs Shoes. Hiervoor had ik een vervelende ervaring in de winkel van Munnichs . Dus was ik zeer geraakt dat jullie wel de service verleende die ik graag zie. Dank u wel.

Bezorging zeer snel en accuraat, ook terugbetaling voor foutieve dubbele betaling bijzonder snel

Erg tevreden

erg tevreden. Zeer comfortabel om te dragen。100% rubberen zool。Het bovenwerk is erg zacht。Bedankt

Snelle nette levering!

Ik had een leuk laarsje gevonden van mijn favoriete merk. Alleen Munnichs Shoes had hem nog in mijn maat. Maar door deze goede ervaring zal ik er zeker vaker bestellen!

Goede en snelle verzorgde verkoop

Goede en snelle verzorgd

Geweldig, snelle levering en bovenal geen extra verpakkingsmateriaal. Jullie denken aan het milieu.

Prima ervaring, snelle en volledige levering

Ik heb schoenen besteld en die waren binnen enkele dagen in huis, helemaal tevreden.

Goede keus

Het bestelproces loopt snel en duidelijk. Wel vreemd dat je pas na anderhalve dag een bevestiging van de bestelling krijgt terwijl het aankoopbedrag meteen afgeschreven wordt. PostNl was eerder met de verzendbevestiging dan Munnichs met de orderbevestiging. Dat zou beter moeten kunnen. Verder prima.

Supersnelle verzending van goed passende schoenen.

Ruime keuze bij Munnichs schoenen.

Snelle service goed product!

Er gaaf dat nieuwe merk Wonders!

Erg goed.

Super geholpen, hele aardige dame in de winkel die zei dat ik gebeld zou worden door de manager. Nieuwe schoenen gekregen, waar vindt je nog zo'n service, dank je wel super.

Snelle service bij terugbetalen omdat product niet aan hun eisen voldeed!

Goed gevoel met de service

Prima ervaring

Zelf porto betalen bij ruiling. Wel vlot afgehandeld.

Mijn schoenen werden vlot geleverd en bij het ruilen werd ook mijn geld vlot teruggestort omdat de maat die ik vroeg niet op voorraad was. Wel vreemd dat ik de portokosten niet terug gekregen heb, het ging immers om een ruiling..

Snelle levering en verwerking. Echter doorvoer verzenden in plastic zak ipv doos. Raakt wel de originele schoenendoos beschadigd!

Alleen jammer dat de maat te groot was.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond