Snelle levering, goede service

Het pakketje werd erg snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Duidelijke site en snelle levering

Prima geregeld

Snelle levering, alles klopte.

Snelle levering, goede service

Twee maal heb ik een bestelling gedaan bij Avantisport. De spullen werden snel - en in goede staat - geleverd. Voor een bestelling had ik contact met de klantenservice: die waren vriendelijk en to the point.

Bestelling snel en netjes geleverd,

Ruim assortiment, bestelling wordt ook snel geleverd

Perfecte service

Een probleem met de nieuwe stappenteller is snel en erg soepel opgelost!

zeer goed

zeer goed

Voldeed aan de verwachtingen

Goede service - leveringen zoals beloofd

Snelle en goede service.

Het bestellen van een jas verliep erg soepel. Duidelijkheid over wanneer het pakket geleverd werd en netjes en goed verpakt.

Super klantvriendelijk en snelle levering!

Goede klantenservice, die me uitstekend heeft geholpen en super snelle verzending!

prima geregeld

zeer tevreden

Gewoon goed

Ruime keuzes en in principe is alles leverbaar binnen 2 werkdagen.

Er goed geregeld

Maat klopt. Kwaliteit is goed.

Ruim aanbod

Avantisport heeft een ruim aanbod tegen een redelijke prijs.

Tevreden

Op tijd Geleverd.

Volle tevredenheid

De skechers die ik gekocht heb voldoen precies aan wat ik verwachtte. Daarnaast werd ondanks de corona mijn pakket snel bezorgd. Dus voor mij naar volle tevredenheid.

Goede duidelijke site.

Met goede filter om precies ergens naar te zoeken.

Snelle levering en perfecte schoenen

Makkelijk kiezen en daarna snel geleverd

snelle overzichtelijke manier presenteren artikelen

tevreden

Heel tevreden met de service.

Goede communicatie. Helder antwoord op mijn vragen. Zeer tevreden met het product ( Timberland boots!) Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker niet de laatste keer dat ik hier iets koop.

Netjes

Alles netjes op tijd geleverd.

Snelle levering!

Dank voor de snelle levering van mij bestelling. Precies zoals je het verwacht.

Prima evaring met het bedrijf zelf.

Ik had een paar Timberlands besteld als kerstcadeau voor mijn zoon en die zijn door Avantisport keurig verstuurd. Helaas heeft Post.nl die verzending nooit bezorgd. Na een paar keer contact te hebben gehad met Avantisport hierover en gezien het feit dat Post.nl het pakket niet kon localuseren, heeft Avantisport een nieuwe paar Timberlands die de volgende dag aangekomen zijn.

matig

snel bezorgd, dat wel, maar...... ik had voor t heren trainingspak n set besteld met 2% elastaan maar dat zit r zeker niet in de broek. En het dames trainingspak liet bij de 2de... ja je leest t goed, TWEEDE KEER dragen, liet broekrand spontaan LOS. kben dus zwaar teleurgesteld en hoop dat deze klacht SERIEUS verholpen word. Mvg Fabian

Mooie kleding goede kwaliteit en scherpe prijzen

Al een aantal x iets bij Avantisport besteld. Netjes op tijd binnen. Kleuren zijn hetzelfde als op de site. Kleding draagt fijn. En wordt niet vaal in de was. Ook de prijs is goed.

54 A van Leeuwenhoekweg

Alphen aan de rijn 2408 AN