Netjes geleverd

Het pakket werd netjes geleverd al duurde het wel even, omdat op het moment van mijn bestelling pas door Avanti bij Jako werd besteld.

Snel!!!!

Binnen twee dagen artikel geleverd . Keurig verzonden, gewoon zo als het hoort

snel geleverd

Aankoop naar wens.

Goede en fijne afhandeling van mijn aankoop. Ondanks de extreme drukte.

Goede aanbiedingen

Divers assortiment met goede kortingen

Gewoon tenniskleding besteld via een (kerst-)code. Kwam binnen binnen de beloofde periode (binnen 8 dagen). En zo was ‘t.

Snel, makkelijk, retour snel afgehandeld

Bericht ontvangen met reden waarom pakket iets langer op zich liet wachten.

Snelle en goede afhandeling

Zeer te vreden en zal zeker een ander aan raden bij jullie te kopen

Vriendelijk, service gericht, scherp geprijsd

Uitstekend, Vriendelijk, service gericht, scherp geprijsd

Garantietermijn toegepast na herhaald verzoek, bestel frequent bij Avanti en meestal goede ervaring

Garantietermijn toegepast na herhaald verzoek. Ik ben tevreden met Avanti (we bestellen er al 7 jaren, ook voor de kinderen). Eén mindere ervaring toen ik de 1e schoen van 40 bestelde schoenen wilde ruilen binnen de garantietermijn (overduidelijk slecht constructie, schoen was verder prima in orde). Na herhaald verzoek heeft Avanti de garantietermijn toch gerespecteerd. Waarvoor dank.

snelle en betrouwbare levering

Goretex jas gekocht. Binnen een dag geleverd. Netjes verpakt en goede prijs. Goede kwaliteit.

Snelle leverantie, prima kwaliteit

Tevreden klant

Bestelling en levering is goed verlopen

Mijn eerste bestelling is goed verlopen

super

handige website, supersnelle levering

Heel tevreden

Super goede service en mooie aanbiedingen !!!

Super snel geleverd

Product zoals beschreven binnen 24uur in huis!

Goed op de hoogte gehouden, houden zich netjes aan de beloftes

Goed op de hoogte gehouden, houden zich netjes aan de beloftes. Prijs/kwaliteit verhouding ook in orde

GuhWelDig

zelfs in deze afschuwelijke Corona tijd, wat we besteld hebben was netjes en keurig op tijd binnen

Snelle levering. Precies zoals het hoort.

Via Google bij Avantisport terecht gekomen. Ze hadden precies wat ik zocht. De prijs was ook goed. Levering snel en accuraat. Heldere communicatie over het proces. Niks op aan te merken.

. Wordt met je mee gedacht.

Ruim assortiment, snelle levering

Ruim aanbod van mooie schoenen, site werkt prima, alleen jammer dat het niet mogelijk is om te filteren om materiaal van schoenen. De levering was snel en de schoenen waren goed verpakt.

Fantastisch en goede kwaliteit kleding

Makkelijk en goedkoop

54 A van Leeuwenhoekweg

Alphen aan de rijn 2408 AN

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire