Dikke prima!

Als je je maat weet en wel merk schoenen je zoekt dan is de website van avantisport lekker handig. Je ziet direcht wat er op voorraad is (en ook wat er wél in het assortiment maar niet op voorraad is). Met een paar klikken een paar nieuwe schoenen. Snelle levering en prima verpakking.

super !

netjes, niet duur, en snel geleverd !

Goed en snel

Bestelling was goed en heel snel binnen

Top zaak

Prima mogelijk heden voor online bestellen. Pluspunt ophaal mogelijkheid vasn bestelling.prima prijs / kwaliteitsverhouding en ruikme keuze

Snelle levering Klantenservice staat je goed te woord

Goede service goede kwaliteit produkt

Ik ben blij top kwaliteit goede en snelle levering

Ik raad deze web shop aan. Geen problemen.

Degelijk en goedkoop

Avantisport heeft kwaliteit voor noet te veel geld. De collectie is basic en zou wat breder kunnen.

Enorme snelle levering. Goed ingepakt en scherpe prijzen. Zeer betrouwbaar. Ga zo door.

Snel geleverd en probleem opgelost

Mijn bestelling was snel geleverd en netjes verpakt. Er was iets met de bikini die ik besteld had. Na een mailtje is alles snel opgelost! Ik zou hier zeker weer bestellen!

Alles goed geregeld bestellen en bezorgen

Goed product en goede pasvorm

Snelle levering en keurig verpakt.

Bon van werk gekregen voor sportartikelen. Heb er Dumbbells voor gekocht in twee gewichtsklasse. Bij Avantisport vond ik waar ik naar op zoek was. Bestellen en betaling was geen enkele moeite. Super service en betaalbaar.

snelle levering en goede kwaliteit

Goede snelle Service

Goede snelle Service. Assortiment kan ruimer.

Netjes en snel geleverd. Makkelijke en duidelijke site. Goede aanbiedingen.

Ruim assortiment

Ruim assortiment. Prima prijs/kwaliteits verhouding. Vlotte levering en goede service

Goede kwaliteit tegen heel aantrekkelijke prijzen

Voor de vakantie heb ik een gevarieerd pakket besteld van hardloopschoenen, sportieve sneakers en kleding. Heel snel en compleet ontvangen. De kwaliteit voldoet volledig aan de verwachtingen.

great service

Item as per picture and quick delivery

Goede deals. Prima service.

Goede spullen, scherpe prijzen, snelle verzending. Alleen af en toe beperkt in de beschikbare maten.

Goede ervaring

De site is duidelijk. Makkelijk zoeken. Item werd snel geleverd Helemaal top

Goede prijs/ kwaliteit producten en snelle bezorging

Goede prijs/ kwaliteit producten en snelle bezorging,

Prima artikel

Goede en snelle levering

Oke

Geariveerd

Breed aanbod, goede prijs-kwaliteitverhouding

Fijne website om sportkleren voor het hele gezin te bestellen. Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Keuze in alle maten niet altijd even ruim. Verzending was prima, niet supersnel en doos was enigszins beschadigd (niet heel stevig). Maar dat leverde geen problemen op.

A van Leeuwenhoekweg 54

2408 AN Alphen aan de rijn

Over Avantisport

Sportschoenen en sportkleding vind je online in de online sportwinkel van Avantisport. Hier profiteer je van flinke kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 70%! Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires. Allemaal producten van de beste merken, die je kunt aanschaffen tegen erg aantrekkelijke prijzen. Onze webwinkel biedt volop keuzemogelijkheden voor dames, heren en kinderen en voor alle gangbare sporten. Het hele gezin kan zo rekenen op de kwaliteit en service van Avantisport.