Super geholpen door Eddy

In eerste instantie zelf het verkeerde product besteld... Hierna geholpen door Eddy die precies wist wat ik wel nodig had. Retour was snel verwerkt en het juiste product was drie dagen na de retouraanvraag al binnen. Super service en super snel!

Tevreden

Goede ervaring met dit bedrijf niks op aan te merken

duidelijk advies en super flexibele service

suoerservice

goede service en snelle afwikkeling van de order

tja, wat moet ik hier aan toevoegen ? goede service en snelle afwikkeling van de order

Uitstekend!!!!!!!

Prachtig geholpen via tel

Geweldige service !

Duidelijke informatie & geweldige service. Aanrader.

Prijs/kwaliteit

perfect

perfect

Eddy denkt met je mee en heeft overal een oplossing voor!

Goed advies

Goed telefonisch advies gehad over wat we nodig hebben. Snelle levering.

snel van handelen

wij hebben een zebra tc25plus besteld en daar hadden we wat problemen mee na dat we gebeld hadden werd er gezegd stuur maar terug en we lossen het op en dat hebben ze ook meteen gedaan 2 dagen later wat het apparaat terug en doet het super bedankt

Goede Service!

snelle levering en goed advies

Geweldig, zeer goede service.

Onze bonnenprinter dat de geest gegeven, vrijdag laat in de middag gebeld met POSdata of men een bonnenprinter op voorraad hadden dat was het geval. De volgende dag (zaterdag) hebben wij per Postnl de nieuwe printer ontvangen en we waren weer in de lucht met de kassa.. Prima samenwerking Groeten, Bram Myra Asian Market ,Schiedam

Snelle service en meedenkend!

Gebeld voor een offerte. Werd meteen goed geholpen. Persoonlijk mail contact, dat is altijd een pré. En snelle levering. Kortom zeer tevreden!

top ondersteuning en snelle levering

en dat zelf om 'avonds 20.00 uur, helemaal geweldig

super

ik had vragen betreffende en niet goed werkende printer en wilde een nieuwe bestellen. mijn opties zijn super goed uitgelegd en het moment dat ik mijn keuze had gemaakt is de bestelling bijna direct verzonden. ook is er mee gedacht in welk materiaal buiten de printer nodig had. meer dan tevreden.

Altijd goede service en bereikbaarheid!

Perfecte communicatie, aflevering en advies

het is al heel goede kwaliteit wat ik kassalader gekocht heb.Bij POSdata.

Het is wel jammer dat er geen schroeven voor steun balken zit in doos en beschrijving.

Goed advies, goede prijs en snelle levering

Goed advies, goede prijs en snelle levering

Excellent

Friendly, good advice , fast and flexible. Everything that you want in a partner

Topservice!

Na goed telefonisch advies een printer en labels bij Eddy aangeschaft. Ik kreeg problemen met de printer (hoogstwaarschijnlijk mijn eigen schuld) en om dat op te lossen heeft hij super goed geholpen! In 1 woord, topservice!!! Eddy, bedankt! :-)

Zeer goede ondersteuning

Vorige week heb ik mijn eerste tape&lint printer + barcode scanner aangeschaft en was nieuw op dit gebied. POSdata heeft geweldige ondersteuning geboden zowel bij het uitzoeken van de apparatuur als bij de problemen waar ik tegenaan liep bij het in gebruik nemen van de apparatuur. Zeker aan te bevelen!

Goede service, snel leveren

Goede service, snel leveren, tevreden klant

Snelle en correcte levering

Producten comform omschrijving en verwachting levering snel en correct

Veľmi spokojný.

Rýchle jednanie, serióznosť, rýchle dodanie.

• Doporučili byste nás? Ano

41 Kerkstraat