Eindelijk eens iemand aan de lijn die geduldig hulp heeft geboden.
Al jaren het vaste adres voor ons voor allerlei producten zoals scanners en printers. Een heel fijn bedrijf!
Goeie service
Eenmaal iets besteld is het volgens afspraak snel in huis. Een offerte aanvraag zou iets sneller mogen.
Top eerlijk advies. Vakmensen bedankt Team BERE Steigerverhuur
All good! :)
Had een vraag, welke direct vriendelijk en helder werd beantwoord. Product (scanner) besteld, super snel geleverd. Zelfs eerder dan verwacht, met duidelijke track & trace. Zou dit bedrijf zeker aanraden.
's ochtends contact via app en mail, einde ochtend besteld, volgende dag alle artikelen binnen! Precies zoals je het wilt. Gewoon een goede partij met kennis van zaken en spullen vanuit voorraad zeer snel geleverd.
Goed advies en goede levering
telefonisch zeer goed geholpen en daarna snel geleverd
Après un contact téléphonique et un échange de 2 Email la commande était livrée en 48h.
bestelling snel verzonden goed verpakt en compleet geleverd. Is ook wat je zou verwachten
Eddy geeft goed advies. Levering is altijd keurig op tijd.
Snel betrouwbaar voordelig
Onze oude handscanner ging plotseling stuk, waardoor er op stel en sprong een nieuwe moest komen. Door ons kassaprogramma moet deze scanner op een bepaalde manier geprogrammeerd worden. De vorige keer had POSdata dat prima verzorgd, dus waren zij de eerste keus om dit weer te doen. De scanner die ik in eerste instantie wilde, was op dat moment niet leverbaar. We hebben toen een andere scanner uitgezocht, die de volgende ochtend al geleverd werd. Helaas werkte die iets anders dan de vorige (hij ging niet automatisch naar een volgende regel). Een andere medewerker heeft een andere QR code gemaild, die een instelling wijzigde waarna het weer werkte.
Snel geleverd Top
Goede prijzen, snelle levering.
Goede prijzen, snelle levering.
Deskundig advies met een goed hulp en snelgeleverd.
Deskundig advies met een goed hulp en snelgeleverd.
Niks op aan te merken.
Ik zat te springen om meerdere Zebra scanners die in mijn eigen regio (caribisch gebied) niet leverbaar waren. Maar bij POSdata wel, en zij hebben mij super geholpen, al voor 2 bestellingen.
Goed geleverd met goede deskundig advies en hulp
Kerkstraat 41
7442 EB Nijverdal
POSdata Nederland is officieel Datalogic Gold Partner, Honeywell Silver Partner en Zebra Business Partner en werkt nauw samen met deze fabrikanten wanneer het gaat om oplossingen op gebied van barcode- en label techniek en het efficiënt inzetten van barcodescanners en etiket printers in uw organisatie.