De gekochte kassaprinter werkte niet goed. We waren bereid dat op te lossen. Bleek een defecte stroomkabel te zijn. En ook verdere hulp werd geboden. Prima service!
Iets was niet meer beschijbaar, we waren keurig direct gebeld, verschil teruggestort. Alles ging prima. Bedankt
Juiste vakkennis en behulpzaam na telefonisch contact
Originele beoordeling
Ik zit te wachten op antwoord van e-mail.
Gesproken aan de telefoon en uitstekend geholpen
Overzichtelijk, goedkoop en snelle levering.
Schneller Versand. Problemlose Kontaktaufnahme. Schnelle Reaktion bei Problemen.
Nadat ik contact met het bedrijf heb gezocht, was al snel duidelijk welk systeem we nodig hadden en werd de afspraak voor kennismaking direct afgestemd.
Heeft me super geholpen met mijn Barcodescanner te koppelen aan ons kassasysteem. Echt een bedrijf die nog energie steekt in zijn klant.
Ik ben goed geadviseerd over wat wij nodig hebben en daarop hebben ze snel gehandeld. juiste partij om mee samen te werken.
Onderdeel van printer nodig. dit snel gevonden en snel geleverd met een duidelijke montage instructie
Snelle levering, helemaal goed!
Eenvoudige webshop, bestellen eveneens en tijdige levering.
ze hebben verstand van wat ze verkopen!
Nieuwe klant aanmaken ging probleemloos en levering was ook lekker snel
Mijn ervaring was in elk opzicht positief
Vlotte bestelling en goeie service na verkoop.
Kort geleden had ik met enige spoed 10 PDA's nodig. Hoewel Eddy op vakantie was in het buitenland kreeg ik een dag later mijn bestelling binnen. Super tevreden.
Was wat verkeerd gaan met me zending, maar heel netjes opgelost en snel
Mijn bestelling snel en compleet in huis.
goed bedrijf. ze denken echt wat verder en ondernemen actie. daarnaast werd het snel verzonden.
Een betrouwbare en goede partner met goede service en adviezen.
Prima communicatie en service. Verpakking en verzending ook top.
Muito bom serviço e assistência
- Vriendelijk - Gedegen productkennis - Heldere uitleg - Super support - Altijd dezelfde bekende stem aan de lijn - Scherpe prijzen
Kerkstraat 41
7442 EB Nijverdal
POSdata Nederland is officieel Datalogic Gold Partner, Honeywell Silver Partner en Zebra Business Partner en werkt nauw samen met deze fabrikanten wanneer het gaat om oplossingen op gebied van barcode- en label techniek en het efficiënt inzetten van barcodescanners en etiket printers in uw organisatie.