wat wil je nog meer in een webshop
Deskundig advies was top Accurate Informatie over benodigde producten Levering was boven verwachting
Eddy is ook altijd te bereiken voor een goed advies, bestellen er al jaren!
Iedereen kan spullen verkopen , niet iedereen kan er werkelijk alles over vertellen, dat dat kan deze firma .
Makkelijk en snel in huis
correct, snel en oplossingsgericht.
Vriendelijk en snel geholpen via mail en telefonisch. De site is erg duidelijk en heel gebruiksvriendelijk. Goed meegedacht met de optie die wij graag wilden. Snelle en correcte levering.
Ik heb gebeld met Posdata omdat wij de bestelling met spoed nodig hadden. Posdata heeft het gelijk geregeld en we hadden de volgende alles binnen.
Het bestellen was gemakkelijk, en het product wel snel en goed verpakt verstuurd.
Er is kennis van de producten waar een duidelijk en objectief advies over wordt gegeven en er is volop voorraad wat snel uitgeleverd wordt.
Ik zag door de bomen het bos niet meer. Gebeld en binnen 10 minuten perfect advies gekregen over welke scanner voor ons het beste is. Topservice!
Mijn laatste ervaring met een webshop is dat ze op hun webshop melden dat het artikel in voorraad is. En nadat je betaald hebt krijg je via een smoes te horen dat het artikel toch niet leverbaar is. Bij jullie is dit niet zo.
Duidelijke website en goede service. Door eigen fout een set besteld die niet bij elkaar paste, ik werd netjes gebeld met de vraag of dit de bedoeling was, order is vervolgens via telefoon aangepast.
Leuke aardige personen heel behulpzaam
Super geholpen bij de keuze van een scanner en vervolgens ook bij wat vragen na ingebruiknamen.
Bestellingen zijn eenvoudig te maken. Eddy is altijd vriendelijk en helpt je goed.
altijd optijd binnen, zo niet dan wordt er mee gedacht.
This is my first time dealing with you, but it is a good experienceز
Goede site snelle levering
Kerkstraat 41
7442 EB Nijverdal
POSdata Nederland is officieel Datalogic Gold Partner, Honeywell Silver Partner en Zebra Business Partner en werkt nauw samen met deze fabrikanten wanneer het gaat om oplossingen op gebied van barcode- en label techniek en het efficiënt inzetten van barcodescanners en etiket printers in uw organisatie.