Mooie sieraden. Snelle verzending en goede communicatie.

Prachtige ring

Eigenlijk is hij te klein voor mijn ringvinger, maar ik vond hem meteen zo mooi dat ik er geen afstand meer van kon doen. Draag hem nu om mijn pink.

Prachtig sieraad en goed beschreven hoe te dragen

Geweldig helemaal blij mee met een goede beschrijving hoe het sieraad om de oorschelp tedragen

Goede kwaliteit voor goede prijs, snel bezorgd en altijd attent!

Met een persoonlijk kaartje erbij al meerdere spulletjes besteld. Vriendelijk, de bezorging is vaak binnen een dag en goede prijs kwaliteit. Betrouwbaar!

Snel en goed verpakt

De ketting is erg mooi zoals omschreven. De inpakservice is een plus. En zeer snelle verzending

Snel in huis en leuk verpakt.

Super blij met mijn oorbellen. Leuk verpakt en snelle levering.

Snel geleverd & mooie oorbellen. Aanrader!

Snelle levering, mooie oorbellen & ook nog eens verpakt in een schattig doosje.

Gewoonweg super

Al 2x besteld en al 2x super tevreden! Ik heb oorringen besteld en deze zitten heel goed. Bestellingen komen ook snel aan. Ik bestel zeker nog

Hele leuke oorbellen, goede prijs-kwaliteitverhouding en goede service.

My unique style heeft een groot aanbod aan super leuke oorbellen. De levering is super snel en de service is goed. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is super.

Mijn derde ring binnen nu , ben er erg blij mee. Ook dat lieve kaartje er bij maakt het af

Top!!

Mooie sieraden zeer goede kwaliteit! Snelle levering. Van teenringen tot oorbellen alles is leuk!!

Helemaal fan van MY Unique style

Ik stuur mezelf graag een cadeautje van My Unique Style. Inmiddels al verschillende, super mooie sieraden mogen ontvangen. Mooie sieraden, die totaal bij mij passen en afwissel op mijn stemming. Ik word er blij van!!!! Gegarandeerd, veel complimenten :)

Vriendelijk & persoonlijk goed zakendoen

Met alle rare webshops en hun onbetrouwbaarheid, is het fijn dat er ook webshops bestaan die de telefoon opnemen, goede service bieden en hun afspraken nakomen!!! Met mooi producten en leuke aanbiedingen !

Super leuke sieraden, goede afhandeling. Altijd een handgeschreven berichtje bij de bestelling. Top!

Goede prijs en goede service

Mooie oorbellen voor een schappelijke prijs Snelle levering en altijd goed ingepakt

Mooie oorknopjes

Mooie oorknopjes! Maar wat ik vooral geweldig vind: leuk dat de verzending met een persoonlijk geschreven kaartje werd afgeleverd in een mooi doosje. Deze details maken het helemaal af en verpersoonlijken het online shoppen in deze rare tijd. Op deze manier voel je he toch een beetje 'uniek'

Prachtige sieraden en snelle verzending

De website was makkelijk te gebruiken. Ik heb mijn supermooie sieraden snel ontvangen. Het was een erg geslaagd cadeau!

Echt een cadeautje om te krijgen!

Ik kan je My Unique Style zeer aanbevelen, alleen al hoe ze je sieraden verpakken is al een cadeautje op zich! Wat een leuke en persoonlijke verrassing met een handgeschreven kaartje en een super leuke tekst. En dat is alleen de verpakking, maar de sieraden zijn ook van zeer goede kwaliteit! En snel bezorgd! Nu al vaker besteld en blijf bestellen, Altijd zeer tevreden!

Erg leuke sieraden

Erg veel keuze aan zeer leuke sieraden. Wil zoveel sieraden wel hebben ben gek op bling bling

Super service, geweldige sieraden

Waren alle webshops maar als deze. Altijd snel, correct en plezierig. Helaas reageerde mijn huid niet goed waardoor ik de ringen heb teruggestuurd, maar ze waren wel prachtig. En heel netjes binnen 2 dagen geld weer retour op de rekening. Voor mij echt 5 sterren waard.

Mooie kwaliteit en snelle bezorging. Bijzonder is de persoonlijke groet bij de iedere bestelling. Een feestje door de brievenbus ! Bedankt Margreet & Gerda.

Prachtige unieke sieraden en goede service!

Zo blij dat ik my unique style heb ontdekt! Inmiddels 3 prachtige ringen rijker en nog lang niet uitgeshopt! Een breed assortiment van de mooiste sieraden met of zonder edelstenen erin verwerkt. Kan deze webshop iedereen aanbevelen.

Mooie sieraden voor een leuke prijs

Heel blij met mijn nieuwe sieraden. Ze zijn precies zoals op de foto en waren super snel binnen en leuk verpakt.

Prachtige juwelen

Ongeveer een maand geleden kreeg ik mijn 1ste juweel van My Unique Style cadeau van mijn zoon, ik was meteen verkocht. Al gauw volgde er nog een bestelling. Mijn juwelen draag ik dag en nacht ook tijdens het douchen. Ik ben een super tevreden klant.

Alleen maar tevreden

Prachtige sieraden van goede kwaliteit en mooie ontwerpen. Ik ben erg tevreden. De snelle levering was ook erg prettig

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk