Erg goed

Mooie ring en top service. Denk dat ik nog vaker zal bestellen.

FANTASTISCH

De sieraden worden super leuk verpakt met een persoonlijk kaartje. Levering is super snel. Ik bestel hier heel vaak vanwege hun unieke ontwerpen

snelle service en attente aandacht.

Elke bestelling is als een kadootje en wordt met plezier ontvangen.

Mooi sieraad, snel geleverd!

Heel tevreden over mijn ring die ik de volgende dag al in huis had!

Veel keuze, mooie sieraden en top service!

Veel keuze en ruim assortiment. Ik ben hier nooit uitgekeken. You get what you see en dat is voor mij belangrijk. Mijn sieraden zitten dan ook als gegoten! Communicatie rondom bestellingen is ook top en er zat nog een leuk persoonlijk berichtje bij in het pakketje!

ik ben erg tevreden.

ik heb geen op of aanmerkingen. alles naar wens.

Top service !

Al een aantal keer hier besteld en de producten zijn in het echt nog mooier dan op de foto. En altijd de volgende dag al in huis! Bij de laatste bestelling ontbrak er een steentje in één van de oorbelletjes. Meteen de volgende dag heb ik een nieuwe oorbel ontvangen.

Gewoon goed!

Mooie, eerlijke spullen, fijn contact en een snelle bezorging in een mooie verpakking. Ik ben een heel teveden klant!

leuk en mooi

Mooie oorbellen besteld voor mijn vriendin voor een redelijke prijs. Ze was er blij mee.

Snel geregeld en geweldig resultaat

Ik heb een halssieraad voor mijn vriendin besteld. Vooraf gebeld en gaf ze ook duidelijk aan dat het langer zou duren voordat het geleverd zou worden. Toch nog snel bij haar geleverd en mijn vriendin is nog nooit zo blij geweest met een cadeautje!

Wat ik leuk vind aan my unique style is de persoonlijke benadering. Er zit altijd een lief kaartje met een bedankje bij de bestelling. Mooie sieraden, snelle levering en als er een keer wat is wordt er mee gedacht.

Leuke, trendy sieraden. Op tijd en netjes geleverd, en mét een persoonlijk bedankje wat van elke bestelling steeds weer een cadeautje maakt.

Fijne, unieke sieraden

Ik slaag altijd.

Prachtige ring ontvangen ben er erg blij mee

Eerst keer dat ik een ring bestelde is me erg goed bevallen, zal het zeker vaker doen.

Super snel en super service!

Zijn goed geholpen met sieraden en waren binnen No time geregeld! Reactie tijd op mail kunnen andere sites een voorbeeld aan nemen!

Snelle service en mooie,betaalbare sieraden

Mooie betaalbare sieraden, prachtig!

Prachtige sieraden, snelle levering en vriendelijke mensen

Mooie overzichtelijke site, prachtige sieraden, snelle levering, inclusief retourzending heen en weer. Makkelijke communicatie, vriendelijk en bij verkeerde levering adequate en positieve houding en oplossingsgericht denken. Heel fijn, ik ga zeker volgende keer weer op deze site iets uitzoeken.

Mooie sieraden en ook zo leuk en netjes bezorgd in een doosje. En met een kaartje! De sieraden blijven ook super netjes!

2 paar dezelfde oorbellen besteld, voor beide dochters. En pas geleden een leuke ring voor mijzelf, staat perfekt. Oorbellen moet ik nog cadeau doen. Maar zien er in jullie mooie doisje mooi uit.

Goede kwaliteit

Ik heb voorheen altijd last van oorbellen, nu had ik 925 zilveren oorbellen gekocht bij My Unique Style en ik heb er geen last van gehad! Ik krijg ook veel complimenten van vriendinnen over de oorbellen.

Super mooie sieraden voor een goeden prijs !

Ik bestel al een paar jaar mijn sieraden hierzo en ben super tevreden! Altijd een persoonlijk kaartje er bij en super snelle verzending! Ook als je niet veel te besteden heb kan je hier super mooie sieraden halen.

Ik typte "ringen" in bij google en jullie site rolde eruit. Ik keek even rond en zowel de sieraden als ook de hele energie en uitstraling van de site voelde goed. Gelijk die dag nog 2 ringen besteld. Eentje moest retour want die moest 1 maatje groter zijn. De ring in de juiste maat kwam ook snel en sindsdien zijn ze niet meer van mijn vingers geweken. Prachtige ringen, minstens zo mooi als op de foto. Bedankt voor de goede en snelle service. Vriendelijke groeten, Sonja

Far out

Super blij met de dames van my unique style. Mooie sieraden, verfrissend en verrassend! De service is meer dan top! Nooit eerder mee gemaakt een uitleg over het juweel te krijgen welke betekenis het heeft. Ze zijn goed bereikbaar, ze zijn allen vriendelijk en het voelt ook heel persoonlijk. Dames, hartelijk dank! P.s: wel jammer dat als het niet op voorraad is het lang duur dat j het weer kunt bestellen.

Heel fijne ervaring en mooie sieraden

Het was er op tijd en ben heel blij met de sieraden

supersnelle levering

Jullie hebben leuke spulletjes die supersnel worden geleverd met een persoonlijk briefje erbij, erg leuk

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk