Ik koop 90% van mijn sieraden bij MUS!

De sieraden zijn gewoonweg uniek en top kwaliteit. Het handgeschreven kaartje is een erg leuk extraatje waardoor je je toch net even specialer voelt als klant. Als ik vragen had was het niet lastig om contact te zoeken met de klantenservice en ik werd altijd netjes, snel en behulpzaam te woord gestaan. De artikelen zijn vaak prijzig maar dan heb je wel kwaliteit want ze blijven erg lang meegaan.

Prachtige ketting en snel geleverd

Ik had de maansteen hanger al langer op het oog, maar ze was uitverkocht. Toen ik de mail kreeg heb ik haar dus ook meteen gekocht. De ketting is mooi, fijne schakels. Ik heb de 50 cm lengte en die valt mooi, net boven mijn decolleté. De hanger is super, er zit een prachtige glans in. De levertijd was ook kort, 2 dagen na bestelling had ik de ketting in huis. Het enige nadeel was dat de ketting behoorlijk in de knoop zat.

Super leuke sieraden en super goede service ik had de verkeerde kleur ontvangen, en heb de verkeerde kleur opgestuurd en jullie stuurde de nieuwe op! Snel gehandeld en goed gehandeld! Toppers!

hele goede service

Ik vond het leuk om bij jullie te bestellen. Het persoonlijke kaartje erbij vond ik geweldig.

Snelle service en onwijs mooie kwalitatieve sieraden!

Al meerdere keren besteld bij jullie en keer op keer een feestje als het binnen is! Het is mooi verpakt en altijd een leik bedank kaartje! Ga zo door jullie zijn echt fantastisch en bieden kwalitatief erg mooie producten aan❤❤

Snel en goede producten

De sieraden zijn van een goede kwaliteit. Het wordt snel geleverd. Ook blijven de sieraden mooi in het gebruik

Optijd en netjes geleverd. Goede snelle communicatie echt super!

Eindelijk betaalbare mooie ear candy!

Een echte aanrader!! De vele variaties in sieraden, de perfecte service, snelle levering en de personal touches bij je gekozen sieraden. Ik heb een allergische reactie op de meeste basis materialen van sieraden en bij My Unique Style vind ik elke keer weer leuke toevoegingen aan mijn sieraden collectie van sterling zilver (925). All in all de enige plek waar ik nog mijn bestellingen doe voor sieraden.

Mooie webshop en snelle levering

Ik heb diverse ringen besteld, welke soms wat dunner uitvielen, dan ik dacht. Maar het is zeker de moeite waard om deze site te bezoeken. Mooie sieraden en supersnelle levering met ook nog een prima klantenservice online en eventueel telefonisch. Ik wacht op de binnenkomst van mijn volgende ring .

Hele mooie sieraden en de service is snel en top! En dan nog een persoonlijke kaartje erbij maakt het helemaal af. Top!

Geweldig leuke sieraden met nog dat extra beetje klantvriendelijkheid erbij.

Vanaf het moment dat ik hier voor het eerst oorbellen kocht (Volgens mij waren dit slangen knopjes) ben ik niet meer weg te slaan van jullie website. Ik heb niet alleen mijzelf de afgelopen periode blij gemaakt met mooie sieraden, maar ook mijn vriendinnen. Altijd tevreden en het geschreven kaartje geeft altijd net even dat extraatje. Betrouwbaar en snelle levering. Groetjes Nina

Perfecte service

Absoluut een snelle levering en precies wat er is omschreven

Snelle levering !!!!!! Mooie sieraden van goede kwaliteit.

Heel vriendelijk en snelle levering

Ik had een mail gestuurd met aantal vragen. Ik wou een ketting personaliseren met een bepaald lettertype etc. Ze hebben heel snel geantwoord en waren enorm vriendelijk. Het kwam ook heel snel aan. Aanrader dus !

Snelle levering, mooie oorbellen

Zilveren oorbellen besteld, precies wat ik zocht. Goede prijs en veel keuze in echt zilver. Snelle levering

Super, snelle levering

Snelle levering en ben zeer tervreden. Alles een hand geschreven kaartje erbij. Dikke tien.

Fijne shop

Klanten service is uitstekend! Altijd heel fijn en persoonlijk geholpen via de service app. Een aanrader!!

geweldig!!!!

zeer snelle levering, en prachtige juwelen!!! ik zal zeker nog opnieuw bestellen!!!

goede service!

Mijn ketting ging 2 dagen na aankoop kapot, ik heb hiervoor gemaild en ik kreeg dezelfde dag nog antwoord. Ze gingen meteen een nieuwe opsturen. Top service dus! De nieuwe ketting bevalt tot op heden nog meer dan goed!

What you see is what you get.

Mooie ring met amethist besteld voor m’n dochters verjaardag. Keurig op tijd, mooi doosje, en een lief kaartje. Helemaal tevreden.

Super mooie sieraden en snel geleverd

De sieraden zijn super mooi en met zorg gemaakt. Ik bestel graag bij My Unique Style, groot assortiment

Super!!!

Mooie sieraden, snelle levering, goede prijs. Lief persoonlijk kaartje erbij!

Persoonlijk, mooie sieraden

Mooie sieraden, persoonlijk contact, snelle levering. Tenminste als in voorraad. Jammer dat aantal producten niet direct leverbaar zijn en ook niet helder wanneer wel.

goede service en goede levering!

De mensen van my unique style doen altijd hun best om te helpen en zijn ontzettend aardig! heb verder nooit problemen gehad met de levering of retour.

Sieraden super leuk verpakt

Jammer dat de ringen geen halve maten hebben .De ring gaat net iets te strak om helaas . Als ik hem eenmaal om heb zit hij prima . Verder krijg alleen maar positieve reacties.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk