fijne ervaring met deze shop

Mijn bestelling was er snel en ben erg tevreden met de producten. ik zou het aan een vriendin aanraden om hier wat te bestellen

Duidelijke website, snelle levering en mooie spullen.

Vorige week voor de eerste keers iets online besteld bij My Unique Style. Het pakketje werd snel geleverd met een handgeschreven kaartje erbij! Voelde zo gezellig, alsof ik Gerda en Margreet persoonlijk ken. Paar dagen later meteen weer iets besteld voor een van onze dochters voor onder de kerstboom.

Prachtige sieraden voor een wel heel schappelijke prijs

Snel geleverd en helemaal zoals op het "plaatje", hier wordt iemand blij van!

Superleuke sieraden

Superleuke sieraden, snel bezorgd met een lief kaartje erbij.

Super!!

Mijn dochter heeft het nog niet gekregen, is voor kerst, maar het is Heel leuk geleverd, snel, met een doosje en een persoonlijke kaart. Super service! Ik ga hier zeker vaker bestellen, sieraden zijn altijd leuk om te geven en te krijgen.

Ik ben blij met de mooie ring, oorbellen en kettinkjes. Zien er uit zoals op de website en zoals aangeven de volgende dag in huis met een persoonlijk kaartje. Top!

Eindelijk sieraden die bij mij passen!

Ik ben al lang op ziek naar sieraden die bij mij passen. Niet te ahornsiroop maar niet te truttig ;-). Zo blij dat ik deze site kwam, ik zou zo graag alles wat ik nou vind in 1x kopen. Helaas gaat dat niet. In de loop der tijd zorg ik ervoor als wat ik nou vind in huis te hebben. Voor iedere outfit iets moois

Geweldige sieraden, precies mijn smaak!

Snelle levering. In mooie doosjes verpakt & bedank kaartje bij elke bestelling. Zo wordt het toch ook wat persoonlijker. Super cool!

Leuke shop, veel keuze, goede service

Het is een leuke shop. Er is ruime keuze. Ook heeft t een goede klantenservice die snel reageert.

Snelle service en , ook toen ik verkeerde maat had besteld, snelle afhandeling

Keurig ! Netjes en snel geholpen

super mooie juwelen

heel mooie juwelen, mooi verpakt alsook leuk kaartje en snelle levering. super!!!

Snelle levering en mooie producten

Het was fijn dat mijn bestelling snel werd geleverd en dat de producten van goede kwaliteit zijn.

Heel goed!!!!

Heel goed!!

Mooie producten en goede service

Hele mooie sieraden kunnen bestellen, snelle levering en mooie kwaliteit. Heel blij mee !!

Prachtige sieraden

Ik ben gek op ringen en jullie hebben zulke prachtige. Mooi in allerlei stijlen. Echt tp

happy klant

Ik heb laatst oorbellen besteld en ben er zeer zeer tevreden mee, ik doe ze niet meer af! Nu heb ik ook een armbandje besteld en ik kan niet wachten tot mijn pakketje er is :) De service is uitstekend en het personeel zeer vriendelijk. Dit hele bedrijf straalt warmte en happy vibes uit!

Fantastische service!

Vorige week heb ik een ring besteld, aangezien My Unique Style voor mij 10 minuutjes rijden is, heb ik gevraagd of ik de ring op mocht halen in plaats van versturen. Dit kon wel! Op de dag dat ik het ophaalde, waren ze erg vriendelijk en voelde ik mij helemaal op mijn gemak! Het personeel is super vriendelijk en het zag er erg gezellig uit! Dat vriendschap de basis is van het succes van My unique style, is dan ook zeker te zien! Ook de kwaliteit van de producten zijn fantastisch! Het geld dat ze vragen voor de sieraden is in mijn ogen dan ook erg goedkoop, als je kijkt naar de kwaliteit en service die je krijgt! Al met al, jullie zijn toppers, ga zo door!

Supersnelle levering

De bestelling was geplaatst, bijna direct bericht ontvangen dat bestelling was verzonden. Ook nog een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.

Prachtig juweel en supersnelle levering

Mooi product

een leuke en overzichtelijke site. Bestelling heb ik snel ontvangen zonder poespas. Aldus een dikke voldoende

Producten zoals omschreven. Heel erg blij mee!

Super tof!

Snelle levering, persoonlijk handgeschreven kaartje erbij, mooi sieraad. Ik ben zeer tevreden!

Eerste keer hier besteld, volgende dag in huis, producten perfect zoals op de website tentoongesteld. Verpakt in mooi doosje. Niets op aan te merken! Doe zo verder!

Zeer snel, kwalitatief en persoonlijk!

Zeer tevreden van de snelle service. Mooie juweeltjes en leuk met persoonlijk kaartje bij het pakketje! Een aanrader!

Goede klantvriendelijke webshop!

Ik heb laatst 2 producten gekocht hier en ben er heel blij mee! Het is goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending en reactie van de klantenservice. Ik ga hier zeker nog een keer shoppen!!

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk