Super service, producten en kwaliteit

Beste site voor de mooiste producten en super kwaliteit. Bij het dragen van mijn sieraden krijg alleen maar complimenten, elke keer weer. Top!

earcliff zilver dubbele ring viel tegen

ik heb al diverse ringen besteld en zeer naar tevredenheid, mijn laatste aankoop earcliff zilver dubbel leek stevig maar is erg fragiel. Ben bang dat hij binnenkort met het klemmen om mijn oor doormidden gaat. Gr. Yvon

Top levering!

Super snelle levering en de oorbellen zijn precies zoals verwacht en op de foto staan.( fijn om te zien dat iemand ze op de foto draagt) De oorbellen zaten in een mooie verpakking, leuk om te krijgen of kado te doen. Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit

Snelle levering en de ear cuffs waren van betere kwaliteit dan verwacht.

Terwijl ik de site aan het bekijken was, had ik wat vragen over een sieraad. Ik stelde deze vragen in de chat en kreeg binnen no time antwoord. Daarnaast was de levering erg snel en zat er een leuk kaartje bij. Erg tevreden :)

Niks op aan te merken!

Goede service, snelle verzendig en mooie producten. Ook heel fijn de chatfunctie op de site waar je een vraag kan stellen die snel beantwoord wordt. Al en met al, alleen maar positief!

Heel tevreden!

Heel tevreden! Mooie oorbelletjes! Zelfde dag nog verstuurd. Snel ontvangen en netjes verpakt!

Service ook geweldig

Goede service, snelle levering, produktkwaliteit goed

Mooi produkt Goede prijs kwaliteitsverhouding Fijn dat het mooi verpakt is. Snelle levering

Heel goed!

Mooie sieraden en van goede kwaliteit. Top service erbij, wat wil je nog meer?

Mooie sierraden ,snelle levering en eigenaressen met liefde voor hun werk. Top ! met veel liefde

Veel keus in verschillende soorten sierraden en voor ieders smaak. Klantvriendelijkheid staat voorop bij de 2 dames. Je wordt met LIEFDE behandeld. Ik ben heel tevreden en raad het iedereen aan!

Goede site met leuke prijzen

Heb al vaker bij jullie gekocht.. Nu laatst een prachtige ring met een maansteen erin.. Dacht laat ik er bijpassende oorknopjes bij doen.. Die waren er,maar de oorknopjes vallen tegen,ze zijn als een speldenknop..(te klein) Dus dat is jammer. Dus vandaar die 4⭐️ Anders 5⭐️

Mooie sieraden en een snelle service!

Twee ringen en een earcuff besteld. Ondanks de aangegeven drukte kwamen ze dezelfde week nog binnen. Enige minpuntje is dat ik ze ls brievenbuspost wilde laten binnenkomen, maar ze werden uiteindelijk in een pakketje bezorgd. Hierdoor moest ik ze toch zelf bij de buren gaan ophalen. Verder zeer tevreden over het uiterlijk en de kwaliteit van de sieraden!

Super!!!!!

Snelle levering, Leuk persoonlijk kaartje erbij, Dus Super!!!!

Super snelle levering en erg leuk verpakt en een prachtige ring ontvangen.

Super veel keuze, snelle levering en prachtige producten.

Hele fijne webshop met hele leuke sieraden. Heb lang gewacht op een bepaalde oorbel die lang uitverkocht was. Ik heb de oorbel meteen besteld en kreeg 2 dagen later in een heel leuk doosje met een persoonlijk kaartje binnen. Het persoonlijke kaartje is een hele leuke toevoeging en maakt het pakketje echt heel persoonlijk. Al met al een hele goede ervaring met de webshop van My Unique Style. Ik ga zeker in de toekomst meer leuke sieraden hier shoppen.

Mooie collectie

Snelle levering, oorbellen precies zoals ik ze had verwacht. Kon bijna niet kiezen tussen al dat moois. Duidelijke foto's op de site, betaalbaar en van goede kwaliteit.

Mooie sieraden, snel geleverd!

Heel tevreden met de gekochte ketting, precies zoals omschreven en de volgende dag al in huis!

Goede kwaliteit, snelle levering

Een piercing besteld, heel erg mooi en van goede kwaliteit. Super snel geleverd en in een hele mooie verpakking. Een aanrader!

Snelle levering, mooie producten & aardig personeel!

Heel makkelijk te bestellen, het werd mega snel geleverd, wat ik had besteld zag er erg mooi uit precies zoals op de foto’s, in het pakketje zat ook nog een lief kaartje al met al echt een super bedrijfje! Aan iedereen aan te raden

Ik was blij verrast door de snelle levering van de producten. Ook kwamen de producten goed overeen met de presentatie ervan op de site. Verder zat het goed veilig maar mooi ingepakt waardoor het voelde als een cadeautje om open te maken. Kortom dus super!

Mooie producten en fijne service

De sieraden zijn kwalitatief heel goed, snelle levertijd en super vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Leuke sieraden

Snelle levering super leuke sieraden

Toppie

Super mooie sieraden van goede kwaliteit. Was een cadeautje voor mijn vriendinnen. Ze waren er super blij mee. Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden van de dag vertraging. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Magnifique juwelen met een klantvriendelijke strik rond!

Verschillende keren besteld, bij de meeste juwelen is ook een kort tekstje te lezen over oa de oorsprong of betekenis van het sieraad, persoonlijk vind ik dat daar de verbinding al begint. De juwelen zijn stuk voor stuk prachtig afgewerkt, niet zwaar (zoals oorringen soms kunnen zijn), geen irritaties aan de huid, maten komen overeen,.. De omschrijving klopt dus perfect met de realiteit. Ook de maattabel voor de ringen is een handige tool. Bij elke levering zit een kaartje waarop men je bedankt, simpel maar het voelt gemeend, dat is wat jullie 'unique' maakt.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk