Mooi, unique en leuke persoonlijke service

Leuk en unique. Kan moeilijk teenringen of midi ringen vinden. Ook normale ringen in kleine maten zijn erg lastig. Maar hier hebben ze het allemaal. Ook super leuke stylen. Bestelling was naar verwachting. Snel geleverd. Handgeschreven kaartje maakt het nog net wat persoonlijker. Hele leuke ervaring en ga zeker meer bestellingen plaatsen.

Fantastische site met prachtige sieraden

Altijd een feestje zodra de sieraden van myuniquestyle binnen te krijgen..omdat ik al een verzameling heb, met name de oorbellen kan ik er mooie setjes mee maken. Ook leuk om complimenten te ontvangen en vertel ze dan enthousiast waar ik ze vandaan heb.

Mooie betaalbare sieraden

Een hele leuke website met super veel keus uit hele mooie betaalbare sieraden. En bij de bestelling zit altijd een leuk lief bedank kaartje

Unieke sieraden, snelle levering

Als ik op zoek ben naar een leuk cadeautje, of wanneer ik naar iets nieuws voor mijzelf op zoek ben, kijk ik altijd even op MUS. Bestellingen zijn altijd supersnel in huis. Dat is natuurlijk heel fijn!

Bedrijf met liefde voor sieraad en klant!

Wat een fijne ervaring, goede website, mooie sieraden en ook nog eens een persoonlijke benadering. Ben blij met iedere aankoop, met zorg ingepakt en verstuurd!

Mooie producten, snel ontvangen

De sieraden zijn prachtig, en natuurlijk super uniek. De levering kwam snel binnen met een persoonlijk kaartje erbij, wat ik geweldig vond.

Topservice, uitstekende kwaliteit en prachtige sieraden. Een absolute aanrader!

Zoals omschreven

Oorbellen zijn perfect zoals omschreven en te zien op de foto. Bovendien een vlotte en snelle levering in brievenbus enveloppe. Top!

Hele mooie sieraden tekoop wat echt mijn style is.

De sieraden die jullie verkopen is precies mijn style,en vooral betaalbaar voor iedereeen.

Mooie producten voor een kloppende prijs

Op My Unique Style kan ik precies de producten vinden die ik zoek. De sieraden zijn van mooie kwaliteit en worden snel geleverd. Ik ben erg tevreden!

Iedere keer helemaal naar wens

Een armband en een ring gekocht bij jullie Helemaal blij mee!!!

Mooie Unique sieraden

Mooie Unique sieraden.zoals bijvoorbeeld de droomvanger. Snelle levering Goede service En een leuk kaartje van do what makes your soul shine met een bedankje achter op het kaartje.

Prachtig!

Super fijne shop met mooie sieraden. Altijd tevreden met mijn aankopen; ze zijn prachtig en zoals afgebeeld op de foto’s. Snelle levering, mooi doosje, lief verpakt met een kaartje. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.

Mooie sieraden, ook als cadeau te geven

Amaya oorknopjes gekocht als cadeau voor mijn dochter en voor mijne kleindochter opal crown ring gekocht, heel blij waren ze, vonden ze zeer mooi. Werden ook snel geleverd!

Prachtige sieraden, snelle levering en attent verpakt

De sieraden bij my unique style zijn echt prachtig. Vind het lastig om de juiste maat te kiezen als je niet weet welke ring maat je hebt, maar gelukkig pastte de bestelde ring. Heb nog een andere op het oog die ik graag wil, maar die is even niet meer op voorraad. Werd wel goed ingelicht wanneer deze weer op voorraad zou zijn. Als de verpakking binnen komt is het echt even een klein verwen momentje. Mooie verpakking met een handgeschreven kaartje maakt dat het heel persoonlijk voelt. Leuk!

Snelle levering, mooi sieraad

Ik kocht oorbellen. Ze waren naar wens en zoals afgebeeld Correcte en persoonlijke levering. Juist die persoonlijke touch maakt dat ik zeker nog eens terug kom

Super ….leuk….snelle levering ….leuk kaartje

Super! Snelle levering Leuk kaartje Even gedoe met het indoen de super kleine ringetjes maar gelukt!

Precies wat ik wil erg mooi!

Trendy en goede kwaliteit sieraden met een snelle levering.

Sieraden zijn van goede kwaliteit. Service en levering snel en goed. Sieraden worden verpakt in een luxe doosje en vaak zit er een leuk ‘bedankt!’-kaartje bij.

SUPER!

Erg blij met de sieraden! Worden mooi verpakt in een schattig doosje, snelle levering en goede kwaliteit sieraden! Ik bestel zeker hier opnieuw!

Fantastische juweeltjes

Snelle levering, mooie juweeltjes, supervriendelijke klantendienst. Een heel erg persoonlijke benadering. Superleuk.

Twee mooie artikelen besteld en prachtig verpakt in luxe doosjes geleverd geweest Top klantendienst!! Een echte aanrader!

Erg netjes en vlot. Mooie sierraden.

Mooie kwaliteit sieraden

Eerste bestelling bij My Unique Style. Mooie sieraden van goede kwaliteit. Precies wat ik zocht. Snelle levering in mooi doosje.

Leuke webshop met echt mooie sieraden.

Ik koop al jaren via MyUniqueStyle, en elke keer als ik weer eens in de webshop kijk staat deze weer vol leuke nieuwe dingen. Geweldig die variatie, masr het betekend ook dat je niet te lang moet denken of dat leuke sierraad is weer weg.

Oosterwoldseweg 2

8433PV Haulerwijk