Perfect geregeld

Desondanks de melding van Van Erkel Design Radiatoren "I.v.m. de huidige situatie omtrent het coronavirus kunnen wij de verwachtte levertijd die vermeld staat op de website helaas niet garanderen. Uiteraard zullen wij hiervoor wel ons uiterste best doen." is het bestelde product toch heel snel afgeleverd. Heel tevreden over het product.

Snelle deugdelijke behandeling van de bestelling.

Van Erkel geeft een zeer goed advies en zorgt voor een afwerking met veel kennis en medewerking. Veel lof.

Goede service. Er was wat onduidelijkheid over de radiator die we wilde bestellen. Snel en keurig opgelost. Prima bezorging en communicatie. 10/10.

prettige dienstverlening en goed product

Duidelijke en uitgebreide site, maar als iets toch niet helemaal duidelijk is word je op een geduldige en prettige wijze telefonisch geholpen Levering was toch nog sneller dan gedacht De radiator ziet er heel mooi uit

Snelle levering en goede service

Geleverd volgens planning! Goede service

Goede communicatie

Goede prijs, communicatie en lever snelheid

Goed geholpen en prima afgehandeld

In de showroom prima geholpen. Ruim aanbod en deskundig advies. Verwarming is zoals afgespoken geleverd dus erg tevreden met de afhandeling. Bedankt firma van Erkel

Fijn meegedacht!

Verschillende radiatoren gekocht bij van Erkel, waarbij ik nogal wat eigen en 'rare' wensen had. Maar heb alle medewerking en advies gekregen totdat ik precies wist wat ik nodig had. Kortom; de service ging voor de bestelling uit, dat is nog eens fijn.

Vakkundig en ruime keus

Bij v Erkel in de showroom royaal aantal samples en goed advies. Aflevering via extern logistiek bedrijf ronduit slecht en zéér onprofessioneel.

Super advies en levering!

Op bezoek gegaan in de showroom, prima ontvangst en advies, na bestelling stipt gelverd in Belgie, zeer tevreden in 1 woord!

Klantvriendelijk en snelle levering

Goed geholpen en op korte termijn geleverd.

Prima geholpen, kennis van zaken en eenvoudige afwikkeling

Prima geholpen, eerst telefonisch en toen toch besloten even langs te gaan in de showroom aan huis. Mooie collectie bijzondere radiatoren en veel kennis van zaken. Order en betaal proces verlopen snel een eenvoudig.

Goeie service en prijzen

Jaga radiator besteld vanwege goede prijs. Afhandeling ook netjes. Kleine verbuiging van een paneel bij aflevering. Zit niet in het zicht, dus verder geen zaak van gemaakt.

Keurig geleverd op afgesproken moment.

Prima bedrijf

Mooie radiator besteld en geleverd. Helema tevredrb

Voortreffelijk!

Wederom prima geholpen! Had een aansluitstuk nodig voor het afmonteren van de radiator. Het onderdeel was alvast verzonden ivm snelle levering. Een betaallink volgende pas op een later moment. Erg fijn dat er is meegedacht zodat de aannemer direct verder kon. Alleen al vanwege de goede service kan ik Van Erkel aanbevelen.

Persoonlijk contact, snelle afhandeling. Topproduct. Elektrische handdoekradiator met digitale aansturing A

Goede service, snel antwoord via e-mail en een nette showroom.

Prachtig ontwerp disign radiator

Mooi van kleur en ontwerp

Mooi op tijd geleverd

Kiezen, bestellen, leveren. Geen gedoe. Prima zo!

Goede levering met juiste communicatie hierover

Bestelling goed afgeleverd op afgesproken dag

Uitstekende service!

Heel goed advies gekregen over de aanschaf van de radiatoren en daarnaast goed op de hoogte gehouden over het moment van afleveren. Ik zou Van Erkel een ieder aanbevelen.

Goede Service

Alles netjes geleverd. Mensen die meedenken. Een aanrader.

Levert goed product, bezorging klein minpunt

Wij zijn goed voorgelicht over de elektrische radiator die we gekocht hebben en die werkt ook prima. Goede website en nuttige demonstratie in de showroom. We vonden het wat minder dat er niet automatisch korte tijd na de bestelling zekerheid werd gegeven over de datum van aflevering (alle begrip dat dit niet direct kon, alles wordt op bestelling gemaakt) en nog wat minder dat geen enkele indicatie kon worden gegeven over tijdstip van bezorging, nadat de dag van bezorging was doorgebeld. Dat laatste is niet meer van deze tijd.

Service was perfect

Netjes geholpen, op alle vragen goed antwoord gekregen, aflevering ging goed volgens planning, email contact verliep soepel.

Tiendweg Oost 6

2941BV Lekkerkerk