3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn bedrijf!

De radiator zou op donderdag geleverd worden en een half uur van tevoren een telefoontje. Hij werd geleverd op woensdag zónder telefoontje. Gelukkig was ik vrij en wachtte de leverancier netjes!

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen en een scherpe prijs voor de radiatoren. Deellevering was ook mogelijk, wat voor ons erg goed uitkwam omdat zo het voorbereidende werk al gedaan kon worden.

Pluspunten

Kennis en zorgvuldigheid

Pluspunten

Kennis en zorgvuldigheid

Pluspunten

Bij het zoeken naar een radiator is het leuk en aardig dat je die dingen via internet kan bekijken, maar je wilt toch de radiator met je eigen ogen zien. Gelukkig kan dit in de showroom van dhr. Van Erkel. Ondanks de verre reis ben ik blij dat ik dit ondernomen heb, want ik kreeg in een relaxte sfeer uitgebreid uitleg over de verschillen radiatoren. In mijn hoofd had ik een bepaalde radiator gekozen en nadat ik dat ding in de showroom zag was ik verkocht. Het was de Jaga Strada, die ik net ontvangen heb. Ook de bezorging was uitstekend verzorgd. Alle lof voor dhr. Van Erkel.

Pluspunten

Snelle levering en levering was precies op tijd zoals afgesproken

Pluspunten

Persoonlijk contact over gewijzigde plannen zoals een mogelijke latere levering en bijbehorend overleg om dit op te vangen. De latere levering bleek achteraf veel korter dan verwacht waardoor geen problemen zijn ontstaan.

Pluspunten

Van Erkel Is een goede partij om mee te werken. Ik zocht een speciale radiator. Ze hebben goed meegedacht, zijn loyaal en ik heb ze als zijn zeer betrouwbaar ervaren. Ze reageren altijd snel en netjes op vragen.

Geen, prima service en samenwerking.

Pluspunten

De bestelde design radiator is netjes geleverd. Ook heeft de chauffeur meegeholpen de zware radiator in mijn woning te krijgen.

Pluspunten

Zeer snelle en uitermate goede service en reactie.

Pluspunten

heldere duidelijk communicatie, en goede levering.

Pluspunten

Geweldige service! 2 radiatoren besteld; 1 voorraadproduct en 1 op bestelling met levertijd. Beide apart geleverd voor hetzelfde leverbedrag, netjes. Heel handig stuurde Rachel vooraf foto's om de kleur te beoordelen. Mooie spullen.

Pluspunten

Duidelijke website snel bestellen goede levering goede communicatie

geen idee

Pluspunten

Wij hadden een bepaalde radiator op het oog. Van Erkel heeft er voor gezorgd dat wij hem binnen twee dagen in huis hadden en tegen een zeer concurrende prijs. Helemaal top!

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst, goed advies en tijdige levering.

Pluspunten

Zeer vriendelijk geholpen. Telefonisch contact gehad over de levering en ook toen ik belde met vragen werd ik goed geholpen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfecte Levering

Zijn er gewoon niet. Je kan niet meer dan je best doen.

Pluspunten

Nemen rustig de tijd en denken goed met je mee

Pluspunten

bij onduidelijkheid zelfs op zaterdag snel antwoord

Pluspunten

Goede service, snelle levering en adequate en vriendelijke medewerkers!

Pluspunten

Goede voorlichting. Keurige informatie via de mail over de betaling, aflevering enz.

Pluspunten

Telefonisch goed van info/advies De leveringen zijn snel. Producten van goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering, correcte afhandeling!

Pluspunten

Goede service. Nette beantwoording van de vragen over de telefoon. Kan wat mij betreft niet beter

Pluspunten

Heldere en directe communicatie. Na bestelling van een artikel dat volgens de site op voorraad was, werd direct gebeld dat dit een maatwerkartikel was en de levertijd langer zou zijn. Voor de aflevering werd weer een telefonische afspraak gemaakt.

Tiendweg Oost 6

2941BV Lekkerkerk