Pluspunten

Zeer correcte afhandeling

geen

Pluspunten

Prima site, prima prijs én prima levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bereikbaar. Goede communicatie

Pluspunten

- klantvriendelijk - informatief - fantastische service

Pluspunten

Uitstekende service.

Pluspunten

Kundig en adequaat

Nee

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

We hadden aansluitkoppelingen besteld, die we uiteindelijk niet nodig hadden. Even gebeld en het was geen probleem om ze terug te nemen. Toppie

Pluspunten

Wij hadden in eerste instantie een andere radiator gezien,maar door wat te overleggen met van Erkel kwamen wij bij een ander merk uit. Deze heb ik besteld, en is precies op de de dag dat wij hem wilden hebben geleverd. En het staat geweldig mooi. Was goed beschermd ingepakt,en compleet met aansluit materiaal geleverd. Als ons gevraagd wordt waar hebben jullie deze gekocht, Bij Van Erkel natuurlijk. Goed advies perfecte levering, niet goed koop maar wel klasse. PS was de 2e die van Erkel leverde,toen ook dik te vreden, vandaar dat wij weer naar van Erkel gingen

Kan en hoeft niet beter, dik te vreden

Pluspunten

We vonden het best eng om via internet een zo dure aankoop te doen, maar zijn heel erg tevreden over het product en de service !

Pluspunten

We werden gebeld of de levering een dag na de bestelling al kon plaatsvinden. Daarbij een prachtig product ...helemaal tevreden.

Pluspunten

Uitstekende service!

Pluspunten

goed advies, duidelijke communicatie over levertermijn, prima bezorging vooafgaand door telefoontje over tijdstip.

Geen, ben heel tevreden.

Pluspunten

Ze dachten mee, gewoon even aan de telefoon, omdat ik de aanvoer en retour bij deze keuken radiator van boven af maak. Bij de radiator zit inderdaad ook een H- stuk met kranen, de bestelling heeft er net zo lang over gedaan als ze inschatten, de bezorging ging goed, geen beschadigingen.

Pluspunten

Goede communicatie en advies

Jammer dat je alleen een radiatorknop met een verplichte knelset. Omdat de tegelzetter pas op het laatste moment kan aangeven met welke leiding hij gaat werken is het zonde om een radiatorknop aan te schaffen als de rest weggegooid gaat worden.

Pluspunten

Van Erkel levert radiatoren op bestelling met de mogelijkheid tot aanpassing. Ik had een badkamerradiator nodig met bovenaansluiting via H blok en dat valt niet mee om aan te komen. En ook nog precies de kleur die je wilt hebben. Duurt even voor je hem hebt maar dan heb je ook wat. Complete set met duidelijke montageaanwijzigen en materialen.

Het H blok werd apart geleverd van de radiator door de Technische Unie. Moet je twee keer thuis blijven, beetje lastig. Ze werden gelukkig binnen een half uur van elkaar geleverd dus het ongemak viel mee.

Pluspunten

prima meedenked

Pluspunten

Duidelijke site. Levert wat ze beloven. Prima

Pluspunten

De radiator ziet er werkelijk prachtig uit! Het is een toevoeging aan onze woonkamer.

Aan de radiator was lastig te zien hoe deze gemonteerd moest worden. Een duidelijke handleiding is zeker nodig voor de onervaren loodgieter.

Pluspunten

Vriendelijk, accuraat, goed advies

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar en een snelle levering.

Pluspunten

Echte specialist op het gebied van design radiatoren, met een zeer goede advisering en een prima service. Betrokken en vakkundige eigenaar, die tot 's-avonds laat vragen per email beantwoord en meedenkt met de klant.

Accessoires en aansluitmaterialen kun je op de website lastig vinden, vaak alleen in relatie tot een bepaalde radiator.

Pluspunten

bestelling correct geleverd. uiterst vriendelijke mevrouw.

Tiendweg Oost 6

2941BV Lekkerkerk