Pluspunten

Goed advies, correcte en vriendelijke behandeling, snelle levertijd. Zeer concurerent. Betrouwbaar adres.

Pin mogelijkheid bij het afhaaladres.

Pluspunten

Goede Service! Snelle Levering! Aardige mensen aan de telefoon.

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering

Pluspunten

Alle leveringen netjes vooraf besproken en na gekomen.

Stuur alle onderdelen in 1 levering

Pluspunten

deskundige en persoonlijke service. ruime keuze op de website.

eventueel de mogelijkheid om een dagdeel af te kunnen spreken voor de bezorging

Pluspunten

Snelle en prettige communicatie per mail en telefoon. Als het weer nodig is ga ik weer. Blijft in mijn favorieten staan.

Echt niet.

Pluspunten

Prima site en bij vragen duidelijk en snel antwoord.

Zou fijn zijn om een tijdstip te kunnen bepalen, waarop de cv afgeleverd wordt.

Pluspunten

Artikel was eenvoudig te bestellen via de site. Over de levering werd telefonisch contact opgenomen en er werd keurig geleverd zoals afgesproken. Bij mailverkeer wordt er direct en adequaat gereageerd en gehandeld. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en de service. Ik zou er zeker weer bestellen!

Geen!

Pluspunten

Correcte levering, goede backorder uitlevering, super goede communicatie, scherpe prijs.

Pluspunten

snelle levering, conform afspraak belletje om leveringstermijn door te geven

bezorgdienst vooraf laten informeren hoelaat geleverd gaat worden (binnen tijdvakken)

Pluspunten

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijk geholpen. Graag tot een volgende keer!

Pluspunten

Een goede aankoopprijs. Duidelijke internet site Komen hun afspraken keurig na, gewoon eerlijke handel.

Niet.

Pluspunten

yes

Pluspunten

meteen antwoord op mijn vragen via email meteen actie na mijn bestelling volgende dag alles in huis! Top!

Pluspunten

- goede (telefonische) informatie gegeven - stipte levering

geen

Pluspunten

Vriendelijke service

Heb ik nog niet ontdekt

Pluspunten

Van Erkel Design Radiatoren hebben mij heel erg goed, professioneel en met veel kennis van zaken geholpen met het kiezen van de juiste radiatoren. Ik ben heel erg blij met het uiteindelijke resultaat en heb 2 prachtige radiatoren in huis hangen. Hele goede service, erg klantgericht, vriendelijk en professioneel. Ik raadt ze zeker aan aan mijn kennissen en vrienden.

Pluspunten

Snelle levering, prettige communicatie over het moment van leveren. Voldoende kennis van zaken voor inhoudelijke ondersteuning. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uitgebreider assortiment qua kranen (ook voor niet badkamer toepassingen).

Pluspunten

Ik heb hier online twee radiatoren gekocht. De prijs is scherp. Technische vragen vooraf werden snel en juist beantwoord. Bestellen en betalen verliepen zoals het hoort. Levering keurig door een professioneel bedrijf dat 20 min. van tevoren belt dat ze eraan komen. Toen ik toch de verkeerde knelset bleek te hebben besteld, werd die snel nagezonden. Bij één radiator kwam de installateur er niet helemaal uit. D.m.v. foto's keek Van Erkel mee, en werden onze vragen beantwoord. Op de website staat welke modellen in de showroom in Lekkerkerk hangen. Wij zijn daar zelf niet geweest, maar zo'n lijstje is wel erg handig als je even wilt kijken. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen!

Pluspunten

Ik heb bijna 2 maanden geleden zelf verkeerde onderdelen besteld. De monteur zag mijn fout, toen hij de radiator bekeek. De service is zo goed, dat ik binnen een dag de juiste materialen binnen had en de onderdelen kon omruilen. Ben erg onder indruk van de perfecte service en bereikbaarheid. Ook al had ik zelf de fout gemaakt, ik werd geweldig geholpen. Een echte TIEN !!!

Tip. GA ZO DOOR!!!!!!. Ik vond het best spannend om zo via internet de radiator te bestellen. En het werd een zeer positieve ervaring.

Pluspunten

Goed en snelle service.

Pluspunten

Goede voorlichting en weet veel over de producten en is zeer goed telefonisch bereikbaar. Efficiente web site om te zoeken Nette showroom aanwezig. Scherpe prijzen en snelle levering.

Pluspunten

Heb de radiator zoals afgesproken gisteren ontvangen, heb hem uitgepakt en gecontroleerd. Heb hem inmiddels al opgehangen en zijn er erg tevreden mee. Blij dat we u advies over de kleur hebben opgevolgd. Nogmaals bedankt voor u goede advies en service.

Pluspunten

perfecte service

Pluspunten

Snelle levering, fijn!

Bij kleurnummer 9016 (verkeerswit) denk ik aan dat goedkope blauw/wit. Ik durfde hem eigenlijk niet te kopen daarom. Wel gedaan en de kleur is mooier dan ik dacht, Hij moet nog gemonteerd worden, dus daarover kan ik nog niets zeggen.

Tiendweg Oost 6

2941BV Lekkerkerk