Super service

Constant de eigenaar nam contact op aan de hand van mijn bestelling om materiaal dat ik vergeten was en de koppeling die niet paste te bestellen. Ook informeerde hij direct over de levertijden. Erg fijn en de radiatoren zijn mooi

Korte lijnen, snelle reacties, ruime keuze, prettige service en goed advies. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe radiatoren. Alles werkt naar behoren en ze staan prachtig.

Open, snel en transparant

Prima service. Werd online heel snel geholpen en het fijne was dat er open en duidelijk gecommuniceerd werd over de levertijden. Die klopte als een bus... of radiator buis :)

Alles naar tevredenheid

Fijn dat er een vakman thuis komt kijken en weet wat er nodig is om radiatoren te vervangen. Ondanks lange levertijd, uit overmacht, toch keurig geleverd en vakkundig geïnstalleerd door derden.

Bij de aankoop van een vervangende radiator kregen wij een goed advies en begeleiding. Ruime keuze uit diverse modellen.

Prima radiator en prima levering.

Prima ervaring met van Erkel. Helaas duurde de levering langer dan verwacht vanwege corona en daardoor productietekorten maar daar is netjes over gecommuniceerd.

Prima service, gewoon zoals het hoort. Goed bereikbaar.

Bestelling en levering van een buitenmodel radiator merk Zehnder Charlston vertikaal. prima advies en service.

Goed en op tijd geholpen

Adequaat geholpen, ook toen bleek dat de afmetingen van de radiator van de fabrikant niet klopten in de brochure

Professioneel

Uitstekend geholpen, afspraken nagekomen en levering ging vlekkeloos.

Prima bedrijf, goede service.

Duidelijke website, makkelijk bestellen. En goede service als je extra vragen hebt. Al twee keer bij hen gekocht, beide keren super tevreden.

positief

Ik ben goed geholpen en men was ook bereikbaar en meedenkend met aanvullende vragen die ik had.

Goed advies en service

Uistekend advies w.b.t. type en vermogen radiator. Levering ook volgens planning

Zelfs enige keren telefonisch contact gehad voor info. Goed bereikbaar en nuttig advies gekregen

Radiatoren netjes afgeleverd.

Goede geholpen bij het type te kiezen voor juiste radiator door van Erkel.

Goede spullen en hoge kwaliteit

Duidelijke website.

Op de website was de informatie van soorten,afmetingen en vermogen goed te vinden.Correcte levering en naservice bij een ontbrekend onderdeel,wat daarna geleverd werd door Vasco.

Goed gesprek, goede service, goed materiaal.

Afspraak op zeer korte termijn gemaakt, gedegen advies, marktconform prijzen, tijdig geleverd! Vaste installateur heeft eea geplaats en eveneens een vakman.

top

mensen die weten waar ze mee bezig zijn

Prima prijzen en snelle levering

Kundig en behulpzaam

Ik heb nu meerdere malen bij Van Erkel nieuwe radiatoren gekocht. De eerste keer na een bezoek aan de showroom en later op afstand. De advisering is kundig en de benadering klantvriendelijk. Toen wij buiten de schuld van Van Erkel problemen hadden met een kraantje in een radiator, heeft het bedrijf ons kosteloos een nieuw kraantje verzonden. Ze zijn duidelijk over levertijden en komen hun toezeggingen na.

Fijne benadering, goede levering

Gewoon een fijn bedrijf, goede levering met telefoontje vooraf van leverings-chauffeuse.

Eigenaar is echt behulpzaam En doet wat die zegt Ben echt tevreden Kwaliteit van radiator is super, hij hangt nu en ziet echt goed uit

Goed advies zeer tevreden

2 radiatoren en elektrische unit besteld op tijd geleverd en netjes geinstalleerd

Klein maar fijn!

Vrij kleine zaak, maar des ondanks toch zeer veel keus. En ook kwalitatief erg goed. Alles is volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden en blij met onze mooie radiatoren!

Prettig en open gesprek in de showroom. Goed advies. Transparante calculatie. Goede inschatting van de levertijd.

Tiendweg Oost 6

2941BV Lekkerkerk