Magnifiek

Matig

Kwaliteit slecht. In de staander een grote uitgevallen knoest en in een plank zat een inkeping. L. Ook niet erg stevig

Snelle levering van een mooi product

Op de verpakking van het tuinbankje stond een andere maat dan in de aanbieding. Mijn vraag hierover werd serieus genomen en de volgende dag al zowel schriftelijk als telefonisch beantwoord met een logische verklaring, namelijk dat het hier ging om binnen- en buitenmaten. Klasse.

Prima verpakt en goed geleverd. Mijn kleindochter zal er blij mee zijn. Ze is donderdag jarig

Super service

Fijne behulpzame mensen. Mijn pakket was niet helemaal heel aangekomen. Echt geen probleem wordt super en snel opgelost

Snel geleverd, goede materialen.

Snelle afhandeling

Pakket kwam keurig ingepakt, de handleiding had iets duidelijker gemogen. De kwaliteit van het hout van de trellisbak kon beter, maar goed, alle waar naar zijn geld.

Goede zandbak voor m’n kinderen

Even schuren en beitsen en in elkaar zetten maar dan heb je ook een goede zandbak. Kwam zeer tijdig, vrijdag besteld maandag afgeleverd. Samen met het bestelde zand, doek en beits. Ik ben niet zo’n klusser maar als vader met een huis en tuin wordt er min of meer verwacht dat je dit toch bent. Het is allemaal duidelijk genoeg wel even wat inzet voor nodig, althans vind ik. Kwaliteit lijkt goed, maar dat weet ik natuurlijk pas na een paar jaar echt zeker.

Snelle levering. Goed product

We hebben al eerder cortenstaal borderlands via buitengoed aangeschaft en waren toen ook tevreden. Dus bij uitbreiding nogmaals via buitengoed besteld.

Perfekt

Vlot

Alles vlot verlopen

Dik in orde

Snelle levering. Goed verpakt. (Meer) dan voldoende info/communicatie over verzending en levering. Gewoon zoals het hoort.

Uitstekende dienstverlening

Snel geantwoord op mijn vraag en daarna snel geleverd, betere dienstverlening kan niet.

Goede communicatie per mail, snelle levering, product doet we we ervan verwachtten.

Teleurstellend en onprofessioneel

Pergola kwam aan in open/beschadigde doos. Half dicht getapet met tape van Buitengoed. Schade kwam dus niet door transporteur. Door open doos heen waren onderdelen zichtbaar beschadigd. Direct gemeld, maar geen reactie. Ik heb zelf gebeld. Advies om pergola in elkaar te zetten en door te geven welke onderdelen eventueel miste of beschadigd waren. Doos uitgepakt. Handleiding ontbreekt en meerdere onderdelen. Voor zover mogelijk in elkaar gezet en direct per mail gemeld welke onderdelen miste. Dag later gebeld en volgende dag zouden onderdelen worden opgestuurd. Nu weer aantal dagen verder en nog steeds geen onderdelen... Ik ben benieuwd hoe snel dit wordt opgelost...

Complete online store

Bestelling in 2 keer gelevere door stockbreuk, efficient opgelost. Zou sterk aanraden! Tevreden!

Ok

Product werk naar behoren

Snelle levering en foutje perfect en snel hersteld

Alle materialen snel geleverd en het foutje wat was gebeurt was zeer snel en super eenvoudig hersteld Top service

Goede prijs voor goed product

Goede prijs voor goed product

Uitstekende service

Verzending werd snel geregeld . Er ging echter iets mis bij levering (fout van de koerier). Buitengoed loste dit op , was snel bereikbaar en heeft ook een prima dienst na verkoop. Tevreden over mijn bestelling.

Product snel ontvangen

We hebben de cosi burner, opbouwmodel gekocht, met 3 in 1 Ideal. Burner snel ontvangen en is prachtig.

Denken mee, goede prijs en kwaliteit. Aanrader!

Goede kwaliteit, voldoet volledig aan de verwachting

Goede kwaliteit, voldoet volledig aan de verwachting

Goed materiaal, snel ontvangen

De bestelde boomband en de bijbehorende nagels zijn van een goede kwaliteit. Het is fijn dat eea snel geleverd werd. Tip: probeer het bubbeltjesplastic eens te vervangen door papier.

Prima bedrijf en communicatie

2 grote kapschuren Comfort besteld als bouwpakket, allemaal prima gelopen. We hebben de eerste kapschuur staan, maar de bouwtekening is écht heel summier. Dat is jammer, de onderdelen lijken soms heel veel op elkaar maar zijn niet genummerd of gemarkeerd waardoor je makkelijk de fout in gaat. Dus je moet volgens de onderdelen lijst alles eerst nameten om te kijken of je het juiste houtje pakt…. Misschien kan de fabrikant de bouwtekening iets beter opzetten…. Het is maar een tip…

De Pol 6

7581 CZ Losser

Over Buitengoed

Geniet van buiten Creëer van uw tuin een plek om u thuis te voelen en maak het buiten net zo comfortabel als binnen. Bij BUITENGOED vindt u een uitgebreid assortiment om tuin en terras aan te kleden. Kom langs of doe inspiratie op in onze webshop en laat u adviseren!