Filtre

Goed product geleverd

Op twee kleinigheden na is het geleverde product naar wens. Over de levertijd mag wel iets beter gecommuniceerd worden.

gaat wel

duurt lang voor reactie en ze denken niet mee als je als niet wetende klant bent. dat heb ik bij andere bedrijven wel anders gezien.

Een mooie schutting

Goed afgewerkt, stevig de juiste maat. En netjes bezorgd

Leuke picknicktafel en snel geleverd

Leuk voor buiten, goede kwaliteit en was snel in huis.

snel geleverd

goed product en snel geleverd

Snelle, vlotte service en correcte beschrijving van de aankoop

We hebben er een mooie en eenvoudig te monteren oppottafel bij die beantwoordt aan onze verwachtingen.

Kwaliteit

Hout werkt dus niet helemaal recht dat is jammer! Service is wel goed, twee keer nieuwe onderdelen gekregen die bij de eerste leveringen stuk waren of echt scheef!

Iets besteld en het gekregen

Ik heb via internet iets besteld en ik heb dat netjes thuis geleverd gekregen van een goede service je krijgt waar je voor betaald

alles is goed verlopen

Duidelijke site en vlotte levering. Het houthok was keurig verpakt en goed in elkaar te zetten. Alles is naar wens gegaan.

Mooie oppottafel

Zeer mooie oppottafel. Snel en goed verpakt ontvangen. Degelijke constructie. Montage was niet moeilijk.

Uitstekend! Snel en correct geleverd.

Product is van goede kwaliteit. Erg snel bezorgd en keurig op aangegeven moment bezorgd

Tijdige levering en goed product

Heel snel geleverd. goede kwaliteit. Past perfect Correcte prijs

supersnelle levering, goed verpakt, mooi product

x

Makkelijk besteld en goed ontvangen.

Levering kwam pas na 10 dagen i.p.v. 1 dag

Bestelling gedaan van de schommelbank. Bestelling van vrijdag zou maandag geleverd worden. Uiteindelijk niks ontvangen. Na bijna een week maar zelf gebeld waar hij bleef en toen hebben ze de order nogmaals ingelegd. En toen kreeg ik het die maandag erop. Op zich de schommelbank was prima. Maar raar dat ik niets hoorde op de bestelling. Dus twijfel of ik hier nog een keer bestel. Als ik zie dat hij binnen een dag wordt geleverd, dan ga ik hier ook vanuit. Sterker nog, dat is de reden waarom ik voor een bepaalde leverancier kies, want ik wil het snel. Dus voor mij was het een grote teleurstelling.

Met buitengoed is het echt genieten.

De bestelde goederen zijn keurig verpakt en op tijd afgeleverd op het thuisadres. Ik verwacht nog dit jaar een volgende bestelling te doen, dus wie weet volgt er nog een beoordeling. Bedankt voor de goede service. Groet, René

Snelle afhandeling

Bestellingen worden voor een redelijke prijs en snel geleverd

goede en zeer betrouwbare bedrijf.

Het bedrijf staat in het belang van hun klanten en komen hun afspraken altijd na, zeer professioneel en klant vriendelijk

Goede website

Prijzen zijn goed , en goed geholpen met inladen van bestelde artikelen

Top qualité

Top service and qualité

Kan beter

-Ontbrekende elementen -Afmetingen onderlegplank zijn fout

uitstekend

Goede kwaliteit en prima service

Goed verpakt netjes bezorgt

Mooi product