Filtre

snel en netjes geleverd

Vlot en pakket in orde!

en optijd

Teleurstellend

Vandaag heb ik de bij u bestelde houten zandbak Tom opengemaakt. Bij het uitpakken ontdekte ik een vochtige zandbak met verroeste schroeven erin. Ook het bijgeleverde zakje bevat roestige, niet bruikbare schroeven. Voor een nieuw gekochte zandbak vind ik dat teleurstellend. Ik zou graag een compensatie ontvangen van tenminste nieuwe schroeven! Via de mail zal ik dit nogmaals kenbaar maken met foto's erbij!

Snel geleverd Aardig personeel

Zeer zeer goed

Kwaliteit en tijdens verzending uitstekend verpakt

Goed geregeld

Snel geleverd, geen gedoe, mooie kwaliteit, prima prijs. Onthouden!

Goed product, slecht verpakt

Ik bestelde een rol van 50 meter boomband, prima band voor een goede prijs. Punt van aandacht is de verpakking; de vrij zware rol zat in een veel te grote (slappe) doos waar DHL kennelijk mee gegooid heeft. Van de doos was weinig meer van over en de DHL bezorger liet het pakket maar met moeite achter. De bezorger was bang dat het niet compleet was en wilde het retour sturen.

Goede service en fijn prijs!

Top geregeld alles

Alles kwam zoals het vermeld werd en op tijd.

Gewoon goed

Het was eenvoudig om te bestellen, de levering werd snel 3n correct afgehandeld. De kwaliteit van het gekochte was degelijk en goed met een duidelijke montagebeschrijving.

Helemaal goed

Alles naar wens gegaan

Prima levering

De minigarden die ik had besteld werd op de door mij aangegeven dag netjes bezorgd. Het pakket was goed verpakt.

Mooie pergola met schaduwdoek

Zeer duidelijke site ,makkelijke bestelling en zeer goede bezorging Netjes vante voren gebeld Zeker een aanrader

Wat ik nodig had. Snel op de post.

Kwaliteit valt tegen

Na ontvangst bleek op een scherm veel roest plekken op het metaal te zitten. Ook veel wilgen tenen rot. Foto's opgestuurd. Na overleg met het bedrijf snel tot een oplossing gekomen. Een scherm wordt vergoed.

Op tijd geleverd goed verpakt

Snelle levering goede prijs

levering door DHL niet aangeraden

nog geen levering ontvangen

perfect

goede service, prima op tijd

uitstekend

Snelle levering, goede service en vriendelijk, behulpzaam

Prettig

Doen alles wat gewenst is. Goede communicatie over levering en snelle levering.

Uitstekende service

Ik wou mijn bestelling graag op een bepaalde datum bezorgd hebben. Ik kreeg meteen antwoord op mijn vraag of dat mogelijk was en de bestelling is op de afgesproken dag afgeleverd.

Snel geleverd. Nette prijzen. Goede kwaliteit

Top! Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering.

6 De Pol

Losser 7581 CZ