Filtre

Erg tevreden

Snelle levering Goede afhandeling van de order. Kortom gewoon zeer goed.

Resultaat is nog niet waar te nemen.

Spul stinkt heel erg

goede kwaliteit snel geleverd

op de afgesproken datum bij mijn zoon geleverd en geen probleem gehad om het zandbak te bouwen

Prima levering.

Goede communicatie toen de levering wat vertraagd was. Ik heb het pakket met de hoge Moestuinbak nog niet geopend, dat ga ik later doen.

Duidelijke website, goede service

Door mij werd geconstateerde dat er na mijn bestelling, een vertraging in de communicatie tussen Buitengoed en DHL was ontstaan. Gebeld met een medewerker van Buitengoed en direct werd actie ondernomen en de zaak geregeld. De volgende dag werd de bestelling ontvangen. Prima werk.

Aanvankelijk zelf verkeerd besteld. Retourneren en opnieuw bestellen was zo geregeld. Telefonisch ook erg behulpzaam!

Heel goede ervaring.

Wij stonden ervan te kijken hoe de poort werd verstuurd. Heel netjes een frame gemaakt en in folie verpakt. Zodat hij mooi schade vrij aan kwam.

Perfect ontvangen

Degelijk verpakt en netjes afgeleverd . Top

Perfect, snel geregeld, klacht ook snel afgehandeld

Goede kwaliteit

Eenvoudig te bestellen via de website, deze geeft uitgebreide info. Wel werk aan informeren klant indien levertijd langer duurt. Dus beter even informeren vooraf.

Snelle levering en goeie prijzen

De spullen werden de volgende dag al geleverd en de prijs/ kwaliteit verhouding is goed.

snel goed en goedkoop

Snelle en correcte levering

keurig geleverd volgens afspraak

leuk project voor niet technicus om voor kleinzoon in elkaar te zetten! Het boortje was van matige kwaliteit , brak af en heb ik moeten vervangen. Al met al ben ik heel tevreden.

Uitstekend goed hout

Mooie handige tafel van goed hout!

Positief

Netjes verpakt en snel geleverd.

Bloembakken zoals omschreven. Zeer snelle levering. Wij zijn erg tevreden en kopen graag weer wat bij jullie bedrijf.

Goed, snel en keurig verpakt

Goed en snel geleverd.

goed en snel geleverd

snel geleverd

Wat mij opviel is dat het bestelde met zorg ingepakt was en afgeleverd werdt we hebben het wel eens anders gehad mijn volgende bestelling is zeker weer bij jullie

Uitstekende service.

Het bestelde product liet wat langer op zich wachten. Na een telefoontje binnen een paar uur mailtje met uitleg.

Buitengoed reageerde fantastisch, op een defect onderdeel bij levering, volgende dag nieuw bezorgd.

Heb 4 woodvision-minigarden-robuust, besteld. Bij levering, zag ik dat een van de onderroosters, beschadigd /defect was, foto gemaakt en gemaild naar Buitengoed, Kuhlkamp. Volgende dag zou er een pakket geleverd worden en ik had geen idee wat, bleek het, het defecte onderdeel te zijn wat geleverd werd. Dat is toch fantastisch. Hartelijk dank!

Keurig!

Netjes geleverd

Fijne klantenservice

Ik had een paar problemen/vragen over wat ik wilde bestellen. Ben super goed geholpen!

6 De Pol

Losser 7581 CZ