Filtre

Prima product en afgeleverd zoals afgesproken

Kapotte lampions

Ik heb zes lampions bij jullie gekocht, maar er doen er al twee niet wat ze moeten doen, namelijk; licht geven in het donker!! Ben behoorlijk teleurgesteld.....

Snellen levering

uitstekend

Snel, pakketje keurig verpakt, klasse!

UITSTEKEND EN SNEL

Groot pakket werd binnen 24 uur geleverd

Goede ervaring

Eerste keer iets besteld. Snelle levering

Buitengewoon goed

Buitengoed is al jaren mijn vertrouwde leverancier voor al onze jacuzzi onderhoudsmiddelen. Snel, goede prijs en niet te vergeten als je belt krijg je deskundig advies en service!

Snel en degelijk

Ik bestelde 2 verhoogde plantenbakken. Alles verliep vlot en de bestelling kwam zeer goed verpakt bij ons toe. Stevige constructie, 1 minpuntje de gaatjes zijn niet voorgeboord dus niet onmiddelijk samen te steken. Je hebt ook een boormachien nodig.

De oppottafel gaat naar ons huis in Frankrijk! Zal daar prima staan!

Zie bovenstaand. We moeten het nog in elkaar zetten, maar het zal prachtig staan in douce la France!

Snel en goed

Perfecte service en handige site

Uitstekende service!

Ondanks dat het product niet meer voorradig was, zijn wij volledig naar wens geholpen. Toen dit product tijdens transport defect raakte, zijn wij wederom naar volle tevreden geholpen.

Uitstekende trellis in ontvangst mogen nemen.

makkelijke site en goede levering, in de tuin!

zie hierboven.

super

Alle afspraken werden netjes nagekomen

Mijn bestelling was er supersnel! Heel fijn. Wel vond ik gebruiksaanwijzing niet volledig en was het materiaal niet meer in perfecte staat. Schade aan het hout, De kippen zitten erin, we genieten!

Slechte aanlevering

Website en bestelwijze goed. Aanlevering slecht. Tot 2 keer toe nieuwe delen geleverd gekregen omdat ze beschadigd of niet juist geleverd waren. Het duurt ook even voordat ze precies door hebben welke delen er beschadigd zijn. Meedenken aan oplossing is wel goed.

Matig bouwpakket

Ik ben redelijk handig voor een vrouw maar de moed zakte mij id schoenen, niet afgetekend en niet voor geboord, krom plankje en de poten zijn niet recht afgezaagd. Morgen zet iemand anders met meubelmakerij ervaring en scholing het hopelijk in elkaar, daar moet ik wel wat tegen overstellen, dus extra kosten. De levering was wel snel en correct.

Goede en snelle levering

Artikel was volgens beschrijving, goed ingepakt en snel geleverd. Zeer tevreden!

Good

I had to wait longer than I expected for my order because of the vacation time and a problem with the availability of my product. In the end, everything was ok.

Prima product-omschrijving, goed verpakt en snel geleverd (was later besteld dan de uiterlijke tijd voor verzending op zelfde dag, desondanks toch nog verzonden en dag later geleverd).

Prima service,snelle levering top bedrijf

Prima bedrijf

Prima verzorgd.

Wat ik besteld had bleek niet op voorraad, had het wel snel nodig. Met 1 telefoontje bestelling aangepast en binnen 2 dagen bestelling op tijd binnen.

perfect

Een betrouwbare firma die de afspraken na komt met zijn cliënten.

Top bedrijf

Ben blij met dit bedrijf Prijs is goed en ook nog kwaliteit

Deurmat buiten

Mooie deurmat, snel verzonden